Home

Overige

Mijn account

Het Paard

Het Paard Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat het Paard?

Je bent als Paard een loyale en vrolijke kameraad, die altijd in is voor een trektocht door de wereld. Je bent vriendelijk, sociaal en beschikt over een praktische en onafhankelijke aard. Openhartig zeg je meteen wat jou op het hart ligt, zelfs als dat niet op prijs wordt gesteld. Kun je iemand niet uitstaan, dan ga je intolerant en bevooroordeeld uit de hoek komen. Bij tijden ben je compleet onberekenbaar, maar oogst je toch succes omwille van je sterke en sportieve inslag.

Beste periode: juni

Sleutelwoorden:
loyaal, vrolijk, praktisch, onafhankelijk, intolerant, emotioneel onbereikbaar, sportief

Voor je Chinese Horoscoop 2020, lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met je geld?

Als Paard heb je een onbeschrijfelijke behoefte om te leven en alles ten volle te beleven. Er schuilt een grote avonturier in je. Veel paarden hebben ruimte nodig om er op uit te trekken. Paarden houden er van zich te verplaatsen met de auto of te voet. Je bent een ontdekkingsreiziger die graag andere culturen observeert en bestudeert. Je meeslepende persoonlijkheid kan op ieder momenten ontvlammen en zich in een avontuur storten. Je gepassioneerde natuur maakt het leven er niet gemakkelijker op. Je wordt door je omgeving als speciaal en anders bekeken. Je neigt tot overdrijving. In de loop van je leven beleef je allerlei excessen. Je wilt alles uitproberen want je gelooft niemand op zijn woord. Je bent een vrijgevochten persoon die de autoriteit van anderen aanvecht. Je accepteert deze niet.

In je beroepsleven heb je het nodig om je vrij te voelen en te bewegen. Levenslang aan een bureau zitten, beschouw je als een veroordeling. Je bent op je best als je in je beroepsleven contacten met anderen kunt leggen. Hoogstwaarschijnlijk zal het om mensen uit het buitenland gaan. Je bent gepassioneerd door reizen. Een beroep waarvoor dit noodzakelijk is, is uitermate geschikt voor je.

Op financieel vlak ga je niet doordacht met je middelen om. Je neemt het er van in de loop van je leven. Soms geef je te veel geld uit. Als paard zul je in de loop van je leven meerdere financiële crisissen kennen. Je wilskracht helpt je om je in moeilijke momenten aan het werk te zetten en je uit de diepe dalen van je financiële zorgen te halen.

Op liefdesvlak moet je vrijheid ervaren. Je voelt je meer aangetrokken tot tijdelijke relaties dan tot eeuwig durende verbintenissen want deze ontnemen je je vrijheid. Je bent licht ontvlambaar. Eens je verliefd bent dan zal deze verliefdheid je leven beheersen en kleuren. Deze gevoelens kunnen plots voorbijzijn zodat je zonder al te veel uitleg vertrekt. Je beschikt over een groot gevoel van eigenwaarde. Eens je ontgoocheld bent in een partner ga je hard te keer. Je gedraagt je dan als een paard dat op hol geslagen is.

Op seksueel vlak zijn complexen je vreemd. Je probeert alles uit als het maar boeiend is en je interesse opwekt. Je seksuele beleving is vurig en veroverend. Je beleeft seks als een explosieve vulkaan. Zonder complexen toon je graag je lichaam. In een seksuele beleving laat je het dierlijke naar boven komen. In het bed ga je onmiddellijk tot de daad over zonder al te veel smoesje. Je gaat voor het essentiële.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2020

Chinese Teken Dierenriem Paard Bloom Nieuwjaar

Highlights voor het Paard in 2020

Je wordt tijdens het jaar van de metaal Rat regelmatig op prettige wijze verrast! Het is dan belangrijk dat je je flexibel opstelt en iets doet met de kansen die je worden aangereikt. Ook mag je dit jaar wat zekerder worden van jezelf. Zelftwijfel brengt je niet ver, het stagneert juist voorspoed en geluk.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Je streeft dit jaar naar evenwicht en verandering en tracht positief in het leven te staan. Je geeft je over aan sportactiviteiten, of mediteert buiten in het groen, zodat er een gezonde blos op je snoet komt. Samen met vrienden plan je een reis naar een interessante plek. Vanaf de zomer zitten de vrouwen onder Paard op een roze wolk. Dat pril geluk wordt neergebliksemd als de uitverkorene niet meteen doet, wat hij/zij beloofd heeft. De zomer wordt een passionele tijd! Sommige Paarden zitten in de knel omdat ze dingen hebben beloofd aan de partner die ze niet kunnen waarmaken…

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Rat in petto heeft op vlak van je gezondheid & carrière? Je leest het hier!

Lees alle actuele topics in Bloom Tijdschrift,
elke maand in de krantenwinkel in BE & NL
of in de BloomShop.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Rat 2020

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek