Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

Het Paard volgens de Chinese astrologie

Chinese Horoscoop 2022 Header Paard

Hoe bestaat het Paard?

Volgens de Chinese astrologie ben je als Paard een loyale en vrolijke kameraad, die altijd in is voor een trektocht door de wereld. Je bent vriendelijk, sociaal en beschikt over een praktische en onafhankelijke aard. Openhartig zeg je meteen wat jou op het hart ligt, zelfs als dat niet op prijs wordt gesteld. Kun je iemand niet uitstaan, dan ga je intolerant en bevooroordeeld uit de hoek komen. Bij tijden ben je compleet onberekenbaar, maar oogst je toch succes omwille van je sterke en sportieve inslag.

Beste periode: juni
Sleutelwoorden:
loyaal, vrolijk, praktisch, onafhankelijk, intolerant, emotioneel onbereikbaar, sportief

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2022, Paard? Lees hieronder verder.

Het Paard en liefde, werk en geld...

Als Paard heb je een onbeschrijfelijke behoefte om te leven en alles ten volle te beleven. Er schuilt een grote avonturier in je. Veel paarden hebben ruimte nodig om er op uit te trekken. Paarden houden er van zich te verplaatsen met de auto of te voet. Je bent een ontdekkingsreiziger die graag andere culturen observeert en bestudeert. Je meeslepende persoonlijkheid kan op ieder momenten ontvlammen en zich in een avontuur storten. Je gepassioneerde natuur maakt het leven er niet gemakkelijker op. Je wordt door je omgeving als speciaal en anders bekeken. Je neigt tot overdrijving. In de loop van je leven beleef je allerlei excessen. Je wilt alles uitproberen want je gelooft niemand op zijn woord. Je bent een vrijgevochten persoon die de autoriteit van anderen aanvecht. Je accepteert deze niet.

In je beroepsleven heb je het nodig om je vrij te voelen en te bewegen. Levenslang aan een bureau zitten, beschouw je als een veroordeling. Je bent op je best als je in je beroepsleven contacten met anderen kunt leggen. Hoogstwaarschijnlijk zal het om mensen uit het buitenland gaan. Je bent gepassioneerd door reizen. Een beroep waarvoor dit noodzakelijk is, is uitermate geschikt voor je.

”Vrijheid is voor een Paard heilig. Je voelt je meer aangetrokken tot tijdelijke relaties dan tot eeuwigdurende verbintenissen want deze ontnemen je je vrijheid.”

Financieel gezien ga je als Paard niet doordacht met je middelen om. Je neemt het er van in de loop van je leven. Soms geef je te veel geld uit. Als paard zul je in de loop van je leven meerdere financiële crisissen kennen. Je wilskracht helpt je om je in moeilijke momenten aan het werk te zetten en je uit de diepe dalen van je financiële zorgen te halen.

In de liefde moet je vrijheid ervaren. Vrijheid is voor een Paard heilig. Je voelt je meer aangetrokken tot tijdelijke relaties dan tot eeuwigdurende verbintenissen want deze ontnemen je je vrijheid. Je bent licht ontvlambaar. Eens je verliefd bent dan zal deze verliefdheid je leven beheersen en kleuren. Deze gevoelens kunnen plots voorbijzijn zodat je zonder al te veel uitleg vertrekt. Je beschikt over een groot gevoel van eigenwaarde. Eens je ontgoocheld bent in een partner ga je hard te keer. Je gedraagt je dan als een paard dat op hol geslagen is.

Op seksueel vlak zijn complexen je vreemd. Je probeert alles uit als het maar boeiend is en je interesse opwekt. Je seksuele beleving is vurig en veroverend. Je beleeft seks als een explosieve vulkaan. Zonder complexen toon je graag je lichaam. In een seksuele beleving laat je het dierlijke naar boven komen. In het bed ga je onmiddellijk tot de daad over zonder al te veel smoesje. Je gaat voor het essentiële.

Het Paard • Jouw Chinese horoscoop voor 2022 • Preview

Chinese Horoscoop 2022 Paard

Algemeen: rijkdom en succes in het verschiet

Werk & succes voor het Paard in 2022

Assertief als je bent, haal je de ene promotie na de andere binnen en hoewel de meeste mensen je dat graag gunnen, weekt het bij sommige collega’s gevoelens van jaloezie los. Op de werkvloer lopen de gemoederen vaak hoog op. Laat je vooral niet meeslepen door die opstootjes op kantoor. Concentreer je op je financiën, want dit wordt een uitstekend jaar om te investeren. Durf de sprong te wagen. Je bent omringd door financieel experts die jou met raad en daad bijstaan. Als Paard ben je dan misschien niet zo gehecht aan geld, maar een uitstekende intuïtie maakt het mogelijk om makkelijk bij te verdienen.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

Maart, juni en december 2022 worden belangrijke maanden voor jou. Zie maar wat er uit de bus komt!

TIP • lees als Paard je integrale Chinese Horoscoop 2022 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2022 Jaar Tijger Reclame

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom