Home

Overige

Mijn account

Het Paard

Het Paard Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat het Paard?

 • Je hebt weinig nodig om in vuur en vlam te staan, want je bent een avontuurlijk en temperamentvol type.
 • Er leeft in jou de onstuitbare drang tot actie en jij wilt dingen opbouwen en vernietigen.
 • Van alle Chinese tekens ben jij zonder enige twijfel het meest gepassioneerde.
 • Zowel in je werk als in je persoonlijk leven verg je het uiterste van jezelf. Deze eigenschap maakt jou bijzonder geschikt voor risicovolle beroepen.
 • Jouw rebelse karakter verzet zich tegen elke vorm van autoriteit.
 • Je springt niet altijd bedachtzaam om met je geld. Vooral het goede leven trekt jou aan.
 • Je beschikt over de capaciteiten en talenten waarmee je flink wat geld kunt verdienen. Helaas geef je het ook gemakkelijk weer uit aan impulsieve aankopen. Je vergeet dat je af en toe eens iets opzij moet leggen voor later...
 • Als je eenmaal verliefd bent, dan ga je er volledig voor, maar je hebt het moeilijk om je vrijheid op te geven.
 • Er heerst heel wat instabiliteit in jouw amoureus leven en van zodra het iets rustiger wordt, ben jij de eerste om je opnieuw vrij te vechten.

En in de liefde, je werk en met je geld?

Als Paard heb je een onbeschrijfelijke behoefte om te leven en alles ten volle te beleven. Er schuilt een grote avonturier in je. Veel paarden hebben ruimte nodig om er op uit te trekken. Paarden houden er van zich te verplaatsen met de auto of te voet. Je bent een ontdekkingsreiziger die graag andere culturen observeert en bestudeert. Je meeslepende persoonlijkheid kan op ieder momenten ontvlammen en zich in een avontuur storten. Je gepassioneerde natuur maakt het leven er niet gemakkelijker op. Je wordt door je omgeving als speciaal en anders bekeken. Je neigt tot overdrijving. In de loop van je leven beleef je allerlei excessen. Je wilt alles uitproberen want je gelooft niemand op zijn woord. Je bent een vrijgevochten persoon die de autoriteit van anderen aanvecht. Je accepteert deze niet.

In je beroepsleven heb je het nodig om je vrij te voelen en te bewegen. Levenslang aan een bureau zitten, beschouw je als een veroordeling. Je bent op je best als je in je beroepsleven contacten met anderen kunt leggen. Hoogstwaarschijnlijk zal het om mensen uit het buitenland gaan. Je bent gepassioneerd door reizen. Een beroep waarvoor dit noodzakelijk is, is uitermate geschikt voor je.

Op financieel vlak ga je niet doordacht met je middelen om. Je neemt het er van in de loop van je leven. Soms geef je te veel geld uit. Als paard zul je in de loop van je leven meerdere financiële crisissen kennen. Je wilskracht helpt je om je in moeilijke momenten aan het werk te zetten en je uit de diepe dalen van je financiële zorgen te halen.

Op liefdesvlak moet je vrijheid ervaren. Je voelt je meer aangetrokken tot tijdelijke relaties dan tot eeuwig durende verbintenissen want deze ontnemen je je vrijheid. Je bent licht ontvlambaar. Eens je verliefd bent dan zal deze verliefdheid je leven beheersen en kleuren. Deze gevoelens kunnen plots voorbijzijn zodat je zonder al te veel uitleg vertrekt. Je beschikt over een groot gevoel van eigenwaarde. Eens je ontgoocheld bent in een partner ga je hard te keer. Je gedraagt je dan als een paard dat op hol geslagen is.

Op seksueel vlak zijn complexen je vreemd. Je probeert alles uit als het maar boeiend is en je interesse opwekt. Je seksuele beleving is vurig en veroverend. Je beleeft seks als een explosieve vulkaan. Zonder complexen toon je graag je lichaam. In een seksuele beleving laat je het dierlijke naar boven komen. In het bed ga je onmiddellijk tot de daad over zonder al te veel smoesje. Je gaat voor het essentiële.

Benieuwd naar jouw Chinese Horoscoop voor 2019?
Ontdek hier wat dit jaar voor jou in petto heeft.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Bloom Chinese Nieuwjaar Jaar Van Het Varken Horoscoop 2019

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

 • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!