Home

Overige

Mijn account

Het Paard

Het Paard Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat het Paard?

Je bent als Paard een loyale en vrolijke kameraad, die altijd in is voor een trektocht door de wereld. Je bent vriendelijk, sociaal en beschikt over een praktische en onafhankelijke aard. Openhartig zeg je meteen wat jou op het hart ligt, zelfs als dat niet op prijs wordt gesteld. Kun je iemand niet uitstaan, dan ga je intolerant en bevooroordeeld uit de hoek komen. Bij tijden ben je compleet onberekenbaar, maar oogst je toch succes omwille van je sterke en sportieve inslag.

Beste periode: juni

Sleutelwoorden:
loyaal, vrolijk, praktisch, onafhankelijk, intolerant, emotioneel onbereikbaar, sportief

Voor je Chinese Horoscoop 2021, lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met je geld?

Als Paard heb je een onbeschrijfelijke behoefte om te leven en alles ten volle te beleven. Er schuilt een grote avonturier in je. Veel paarden hebben ruimte nodig om er op uit te trekken. Paarden houden er van zich te verplaatsen met de auto of te voet. Je bent een ontdekkingsreiziger die graag andere culturen observeert en bestudeert. Je meeslepende persoonlijkheid kan op ieder momenten ontvlammen en zich in een avontuur storten. Je gepassioneerde natuur maakt het leven er niet gemakkelijker op. Je wordt door je omgeving als speciaal en anders bekeken. Je neigt tot overdrijving. In de loop van je leven beleef je allerlei excessen. Je wilt alles uitproberen want je gelooft niemand op zijn woord. Je bent een vrijgevochten persoon die de autoriteit van anderen aanvecht. Je accepteert deze niet.

In je beroepsleven heb je het nodig om je vrij te voelen en te bewegen. Levenslang aan een bureau zitten, beschouw je als een veroordeling. Je bent op je best als je in je beroepsleven contacten met anderen kunt leggen. Hoogstwaarschijnlijk zal het om mensen uit het buitenland gaan. Je bent gepassioneerd door reizen. Een beroep waarvoor dit noodzakelijk is, is uitermate geschikt voor je.

Op financieel vlak ga je niet doordacht met je middelen om. Je neemt het er van in de loop van je leven. Soms geef je te veel geld uit. Als paard zul je in de loop van je leven meerdere financiële crisissen kennen. Je wilskracht helpt je om je in moeilijke momenten aan het werk te zetten en je uit de diepe dalen van je financiële zorgen te halen.

Op liefdesvlak moet je vrijheid ervaren. Je voelt je meer aangetrokken tot tijdelijke relaties dan tot eeuwig durende verbintenissen want deze ontnemen je je vrijheid. Je bent licht ontvlambaar. Eens je verliefd bent dan zal deze verliefdheid je leven beheersen en kleuren. Deze gevoelens kunnen plots voorbijzijn zodat je zonder al te veel uitleg vertrekt. Je beschikt over een groot gevoel van eigenwaarde. Eens je ontgoocheld bent in een partner ga je hard te keer. Je gedraagt je dan als een paard dat op hol geslagen is.

Op seksueel vlak zijn complexen je vreemd. Je probeert alles uit als het maar boeiend is en je interesse opwekt. Je seksuele beleving is vurig en veroverend. Je beleeft seks als een explosieve vulkaan. Zonder complexen toon je graag je lichaam. In een seksuele beleving laat je het dierlijke naar boven komen. In het bed ga je onmiddellijk tot de daad over zonder al te veel smoesje. Je gaat voor het essentiële.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2021

Chinese Teken Dierenriem Paard Bloom Nieuwjaar

Werk & succes voor het Paard in 2021

Voor jou, Paard, start het Chinese nieuwe jaar succesvol. Je zult de komende maanden heel veel kunnen bereiken. Dat belooft dus! Toch is het van belang dat je oog hebt voor de unieke kansen die op je pad komen. Voelt het goed, doe er dan iets mee, want voor je het goed en wel beseft, gaat de kans weer aan je neus voorbij. Blijf echter geduldig en geconcentreerd, want je hebt nogal de neiging om je interesse te verliezen als de dingen goed vlotten. Je bent eigengereid en je komt op voor je persoonlijke visie, waardoor je wel eens in aanvaring komt met leidinggevenden, collega’s of klanten. Je uitgesproken mening veroorzaakt nu en dan wrijvingen in de werkomgeving. Toch word je op handen gedragen door je collega’s. Het is aangewezen om dit jaar wat verstandiger om te springen met je geld. Dit is geen goede timing voor investeringen en die impulsaankopen laat je maar beter voor wat ze zijn. Geef geen geld uit aan zaken die je niet nodig hebt en zorg dat je altijd iets achter de hand hebt.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

Maart, juni en december 2021 worden belangrijke maanden voor jou. Zie maar wat er uit de bus komt!

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Os in petto heeft op vlak van gezondheid, liefde en kansen? Lees het hier of in Bloom 2 - 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Os 2021

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom