Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

Het Varken volgens de Chinese astrologie

Chinese Horoscoop 2022 Header Varken

Hoe bestaat het Varken?

Je bent een praktisch en materialistisch beestje, Varken, dat graag thuis vertoeft en altijd klaar staat voor familie. Met je dappere en verstandige aanpak ruim je vele hindernissen uit de weg. Toegewijd en zachtmoedig werk je netjes af wat jou wordt toevertrouwd. Maar als je je zin niet krijgt, kom je heel tiranniek en autoritair uit de hoek. Je bent een vechtlustig baasje, dat gemakkelijk op de tenen is getrapt. Meestal schik je je je in de situatie om de vrede te bewaren, maar je gaat ook heel eigenzinnig en rancuneus je eigen weg …

Beste periode: november
Sleutelwoorden: materialistisch, praktisch, toegewijd, lichtgeraakt, eigenzinnig, autoritair, dapper, familiemens

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2022, Varken? Lees hieronder verder.

Het Varken en liefde, werk en geld...

In tegenstelling met onze westerse kijk op de astrologie hebben de Chinezen een hoge dunk van het Varken. Het is een zacht en vredevol teken. Als Varken probeer je moeilijke situaties te ontvluchten en vermijden. Als het er ruw aan toe gaat, trek je je terug in jezelf en zwijg je. In het leven wordt het laken naar zich toegetrokken door de mensen die het meest competitief en agressief zijn en op deze wijze blijft het varken soms langs de zijlaan staan. Je hebt behoefte om in een familiale kring opgenomen te worden. Meestal zul je daar goed gedijen en je gelukkig voelen. Een huiselijk leven met partner en kinderen is je garantie op geluk. Je bent een trouwe geliefde en gevoelens zijn duurzaam. Door je vriendelijk karakter maak je anderen in je leven gelukkig.

In je beroepsleven heb je als Varken niet altijd veel zin om grote inspanningen te leveren en te veel verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Meestal zullen anderen je carrière bepalen of zal deze ingevuld worden door je familieleden. In ieder geval mis je meestal de nodige agressiviteit om vooruit te dringen in het leven en gebruik te maken van de kansen die op je weg komen. Je kunt erg toegewijd werken aan een bezigheid die precisie en nauwkeurigheid eist. Vooral studie zal je interesseren. Meestal ben je dan ook op een of ander intellectueel domein actief. Als Varken heb je het soms moeilijk om de autoriteit van anderen te aanvaarden. Je werkt het best in omstandigheden waarin niet te veel bazen boven je hoofd staan. Je doet het goed in geschiedenis, archeologie, politiek en publiciteit. In sociale beroepen treft men ook vaak Varkens aan. Hun zin voor raffinement zorgt ervoor dat ze aan de slag kunnen in de modesector of decoratie.

”Als Varken heb je het soms moeilijk om de autoriteit van anderen te aanvaarden. Je werkt het best in omstandigheden waarin niet te veel bazen boven je hoofd staan.”

Financieel heb je volgens de Chinese astrologie als Varken het geluk aan je zijde. Je krijgt meer dan je deel van het geld. Gelukkige omstandigheden kantelen in je voordeel zodat je meestal toch wel behoorlijke veilig bent op financieel vlak. Je vrijgevigheid is erg groot. Bepaalde varkens vergeten om te sparen doordat ze aan iedereen veel willen geven.

In een relatie voel je je goed en geborgen als er een grote samenhorigheid heerst. Je laat je verzorgen en koesteren door je partner. Je hebt de behoefte om bemind te worden. Je beloont je partner met alle affectie en liefde die je in je hebt. Soms voer je scènes op en pleeg je emotionele chantage. Ook vertoon je soms kinderlijke reacties in de relatie. Je wilt vooral demonstraties van liefde krijgen van je partner. Bij momenten stel je je bezitterig en jaloers op. Op seksueel vlak steek je vol tederheid en romantiek. Je weet goed hoe het klaar te spelen.

In bed ben je als Varken oprecht en passioneel. Je prefereert de kwantiteit boven de kwaliteit van je seksueel leven. In bed moet je je verwend voelen en je kunt je dan ook soms als een klein kind gedragen dat betutteld moet worden en waaraan veel aandacht moet besteed worden. Eens je gerustgesteld bent en je schroom overwonnen hebt, ben je de perfecte minnaar of minnares.

Het Varken • Jouw Chinese horoscoop voor 2022 • Preview

Chinese Horoscoop 2022 Varken

Algemeen: work hard, play hard

Werk & succes voor het Varken in 2022

Geleidelijk aan heb je in 2022 opnieuw weer meer voldoening van je werk. Dat is ontzettend belangrijk voor jou. In feite hecht je daar meer belang aan dan aan een hoge wedde. Vanaf maart 2022 krijg je steeds meer plezier in je werk en dat is ook de belangrijkste reden waarom je je beter in je vel voelt. Tracht je talenten zoveel mogelijk aan te wenden, want zo wordt het nog beter. Je inspanningen zullen ongetwijfeld hun vruchten afwerpen, zeker indien je een gedegen planning volgt. Misschien ga je in je beroepsleven wel op zoek naar nieuwe horizonten, en ook in dat geval krijg je steun van hierboven. Doen er zich op een gegeven moment dan toch financiële problemen voor, dan weet je als geen ander hoe je daarmee moet omgaan. Dat is trouwens één van je vele talenten. Wanneer je het slim speelt, zal je zelfs nog extra geld kunnen verdienen. Zelfstandigen zien hun omzet stijgen en hun cliënteel uitbreiden. Anderen ervaren tijdelijk logistieke problemen, zoals bijvoorbeeld een moeilijke bereikbaarheid van hun praktijk of zaak.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

Op het vlak van werk en geld zijn juli, augustus en december de interessantste maanden van 2022. Je bent dan uiterst tevreden over je job en de inkomsten vallen heel erg mee.

TIP • lees als Varken je integrale Chinese Horoscoop 2022 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2022 Jaar Tijger Reclame

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom