Home

Overige

Mijn account

Het Varken

Het Varken Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat het Varken?

Je bent een praktisch en materialistisch beestje, Konijn, dat graag thuis vertoeft en altijd klaar staat voor familie. Met je dappere en verstandige aanpak ruim je vele hindernissen uit de weg. Toegewijd en zachtmoedig werk je netjes af wat jou wordt toevertrouwd. Maar als je je zin niet krijgt, kom je heel tiranniek en autoritair uit de hoek. Je bent een vechtlustig baasje, dat gemakkelijk op de tenen is getrapt. Meestal schik je je je in de situatie om de vrede te bewaren, maar je gaat ook heel eigenzinnig en rancuneus je eigen weg …

Beste periode: november

Sleutelwoorden: materialistisch, praktisch, toegewijd, lichtgeraakt, eigenzinnig, autoritair, dapper, familiemens

Voor je Chinese Horoscoop 2020, lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met geld?

In tegenstelling met onze westerse kijk op de astrologie hebben de Chinezen een hoge dunk van het Varken. Het is een zacht en vredevol teken. Als Varken probeer je moeilijke situaties te ontvluchten en vermijden. Als het er ruw aan toe gaat, trek je je terug in jezelf en zwijg je. In het leven wordt het laken naar zich toegetrokken door de mensen die het meest competitief en agressief zijn en op deze wijze blijft het varken soms langs de zijlaan staan. Je hebt behoefte om in een familiale kring opgenomen te worden. Meestal zul je daar goed gedijen en je gelukkig voelen. Een huiselijk leven met partner en kinderen is je garantie op geluk. Je bent een trouwe geliefde en gevoelens zijn duurzaam. Door je vriendelijk karakter maak je anderen in je leven gelukkig.

In je beroepsleven heb je niet altijd veel zin om grote inspanningen te leveren en te veel verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Meestal zullen anderen je carrière bepalen of zal deze ingevuld worden door je familieleden. In ieder geval mis je meestal de nodige agressiviteit om vooruit te dringen in het leven en gebruik te maken van de kansen die op je weg komen. Je kunt erg toegewijd werken aan een bezigheid die precisie en nauwkeurigheid eist. Vooral studie zal je interesseren. Meestal ben je dan ook op een of ander intellectueel domein actief. Als Varken heb je het soms moeilijk om de autoriteit van anderen te aanvaarden. Je werkt het best in omstandigheden waarin niet te veel bazen boven je hoofd staan. Je doet het goed in geschiedenis, archeologie, politiek en publiciteit. In sociale beroepen treft men ook vaak Varkens aan. Hun zin voor raffinement zorgt ervoor dat ze aan de slag kunnen in de modesector of decoratie.

Op financieel vlak
heb je het geluk aan je zijde. Je krijgt meer dan je deel van het geld. Gelukkige omstandigheden kantelen in je voordeel zodat je meestal toch wel behoorlijke veilig bent op financieel vlak. Je vrijgevigheid is erg groot. Bepaalde varkens vergeten om te sparen doordat ze aan iedereen veel willen geven.

In een relatie voel je je goed en geborgen als er een grote samenhorigheid heerst. Je laat je verzorgen en koesteren door je partner. Je hebt de behoefte om bemind te worden. Je beloont je partner met alle affectie en liefde die je in je hebt. Soms voer je scènes op en pleeg je emotionele chantage. Ook vertoon je soms kinderlijke reacties in de relatie. Je wilt vooral demonstraties van liefde krijgen van je partner. Bij momenten stel je je bezitterig en jaloers op. Op seksueel vlak steek je vol tederheid en romantiek. Je weet goed hoe het klaar te spelen.

In bed ben je oprecht en passioneel. Je prefereert de kwantiteit boven de kwaliteit van je seksueel leven. In bed moet je je verwend voelen en je kunt je dan ook soms als een klein kind gedragen dat betutteld moet worden en waaraan veel aandacht moet besteed worden. Eens je gerustgesteld bent en je schroom overwonnen hebt, ben je de perfecte minnaar of minnares.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2020

Chinese Teken Dierenriem Varken Bloom Nieuwjaar 2020

Highlights voor het Varken in 2020

Na een hectisch jaar, kom je dit jaar eindelijk in rustiger vaarwater terecht. Je krijgt steeds meer zelfvertrouwen en je komt steeds beter in je vel te zitten. Toch zijn er nog wat lessen te leren dit jaar, zoals flexibel zijn en stel anderen wat vaker centraal. Dan komt het helemaal in orde.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Je ervaart veel liefde dit jaar, al staat je relatie zo nu en dan onder druk. Je reageert heel emotioneel op de keuzes die je zelf gemaakt hebt. Door je hevig temperament maak je om het geringste ruzie met je omgeving. Roddelpraat verzuurt je leven. Kortom: je zit niet goed in je vel. Dat verandert vanaf de lente, waarin de relatie met anderen over het algemeen goed maar niet kalm verloopt. Gelukkig staan gezin en familie pal achter je beslissingen. Vanaf de zomer verwacht je veel van een
relatie, maar ja, niemand is perfect! Je wordt nog heel gelukkig als je te hooggespannen verwachtingen
kan intomen.

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Rat in petto heeft op vlak van je gezondheid & carrière? Je leest het hier!

Lees alle actuele topics in Bloom Tijdschrift,
elke maand in de krantenwinkel in BE & NL
of in de BloomShop.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Rat 2020

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches