Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Mol
Zondag 2 oktober 2022
Koop hier je tickets!

The bigger picture: wanneer ervaarde jij dat er meer is tussen hemel en aarde?

De ene aanschouwt het als een 'spirituele ervaring', de ander beschrijft het eerder als een teken van een 'hoger bewustzijn'. Maar één ding hebben deze mensen gemeen: ze zijn er rotsvast van overtuigd dat er meer is dan enkel datgene wat met het blote oog kan waargenomen worden. En meestal komt dat besef op een specifiek moment. Wat was dat moment voor jou? Welke gebeurtenis gooide je leven volledig overhoop en veranderde je denkbeelden over spiritualiteit ten goede? Deel je ervaringen met de overige Bloom'ers en word op jouw beurt geïnspireerd door hun verhalen. Laat je reactie hier na.

Topic The Bigger Picture Meer Tussen Hemel En Aarde Bloom Web

Jouw feedback

Disclaimer: Bloom behoudt het recht om ongepaste, onoprechte en off topic inzendingen te verwijderen.

The bigger picture is...

Johanna

50 dagen geleden

Nooit

Billy 15

246 dagen geleden

Toen ik bij volle maan (en kort errond) 'bezoek' kreeg van een entiteit. Het duurde héél even eer ik het helemaal door had, maar het was zo troostend! Sindsdien ben ik een volbloed believer.

Dasje

365 dagen geleden

'ervaren' is het juiste woord. Ik kon er niet omheen toen ik bij volle maan (en daarrond) entiteiten gewaar werd. Ik kan niet anders dan het geloven...ik kan het helaas niet oproepen. Troostende trippelende poezenpootjes, later mijn vader vlak voor mijn mama overleeft. Alsof hij me bij voorbaat kwam troosten. Zo sceptisch ik vroeger stond tegenover dit onderwerp, zo open en ontvankelijk ben ik nu

Cindy

1024 dagen geleden

In 2007 heb ik mijn beschermengel voor het eerst ontmoet,ik hoorde zijn stem voor het eerst toen ik op de bus stond te wachten.Er was niemand anders rondom mij te bespeuren en ik vond het een beetje raar maar sinds die dag begon ik mij meer spiritueel open te stellen.Ik ontmoette mijn engel driemaal in een droom.Hij bied steeds een luisterend oor,staat klaar met goed advies en het is een echte vriend.Sinds 2016 heb ik ook contact met enkele prachtige zielen in de hemel,zij komen regelmatig op bezoek.Door hen ben ik meer heldervoelend en helderhorend geworden wat ik als een prachtige gave ervaar.Ik ben enorm dankbaar voor alle mooie dingen die op mijn pad kwamen sinds ik spiritueel open-minded werd.

Christel

1172 dagen geleden

de dood van mijn allerliefste bompa heeft mij heel diep geraakt. ik ben die ochtend op hetzelfde tijdstip als dat hij overleed wakker geworden, ik wist het gewoon. maanden lang heeft hij de wacht gehouden aan mijn bed 's nachts, hij zei niets, hij keek gewoon stil wakend toe.

Joris

1292 dagen geleden

Telkens wanneer het leven tegenzit, heb ik het gevoel dat er iets onzichtbaars mee aan het supporteren is voor mij. Alsof iemand mij wil helpen om mijn obstakels te overwinnen. Het geeft me een veilig gevoel.

Bea

1292 dagen geleden

De eerste keer dat ik als kind aanwezig was op een begrafenis. Wat ik toen voelde, kan ik niet uitleggen, maar het was méér dan enkel rouwende mensen in een kille kerk.

Bloom 7 - 2022

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom