Home

Overige

Mijn account

De Geit

De Geit Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Geit?

 • Je hebt een poëtische benadering van het leven en stoort je aan de grove kanten van de werkelijkheid.
 • Je reageert schijnbaar rustig op de buitenwereld, maar je slorpt alle indrukken en prikkels op die op je afkomen.
 • Jij houdt van het mysterie en allerlei onverwachte zaken doen zich in je leven voor.
 • Je bent waarlijk een geluksvogel en ziet meermaals dame 'Fortuna' voorbijkomen. Je hebt geluk met kansspelen en de lotto.
 • Als Geit geraak je af en toe in financiële nood, omdat je jouw materieel welzijn van anderen laat afhangen. Beland je in een echtscheiding, dan verlies je behoorlijk wat zekerheid en geld.
 • Je bent een gevoelig persoon die naar liefde hunkert.
 • Bij momenten neem je je dromen voor werkelijkheid en dan loopt het wel eens fout.
 • In de loop van je leven ontmoet jij mensen die levenslang gevoelens voor je koesteren.
 • Eens je je woord aan iemand hebt gegeven, toon je je een toegewijde en tedere geliefde.

En in de liefde, je beroep en met geld?

Een Geit is een gevoelig wezen dat sterk beïnvloed wordt door omgevingsfactoren. Je overgevoeligheid zorgt ervoor dat je je door je intuïtie laat leiden en het contact met de realiteit als moeilijk ervaart. Meestal zie je het als een confrontatie. Het is moeilijk om je met concrete argumenten te overtuigen want meestal doe je je zin. Maar je bent bereid van oordeel te veranderen als je hart en ziel aangesproken worden. Meestal kom je niet voor je rechten op want je bent eerder timide en voorzichtig. De confrontatie moet heel belangrijke zijn vooraleer je de durf vindt om voor je rechten op te komen. In contacten met anderen word je als heel aangenaam ervaren. Je schikt je naar de anderen. Er is steeds een bepaalde mate van gevoeligheid en dromerigheid in je aanwezig. Je kunt dit in je beroepsleven gebruiken om je te vestigen als kunstenaar. Je wordt geïnspireerd door de hogere wereld. Vaak geef je geld aan anderen.

Veel Geiten hebben een beroepsleven dat te maken heeft met vloeistoffen zoals het uitbaten van een horecazaak of het verhandelen van producten die verband houden met de zee, het water of vloeistoffen in het algemeen. Alles wat de showwereld aangaat, spreekt de geit aan. Misschien kun je je waarmaken in de showbusiness.

Op financieel vlak zoek je bescherming van anderen. Je treft meestal een partner die het financieel goed doet en je het comfort verschaft dat je nodig hebt. Het geluk is steeds aan je zijde. Je kunt regelmatig winnen in een loterij of met de lotto. Velen hebben het moeilijk om te sparen maar dit zal noodzakelijk zijn want op momenten dat de geit te weinig geld heeft, maakt ze zich grote zorgen.

Op liefdesgebied heb je een grote behoefte aan warmte en affectie. Je laat je dikwijls beetnemen omdat je op de uiterlijke verschijning afgaat. Je bent een beminnelijke persoon die goed opschiet met anderen waardoor sommigen zich iets in hun hoofd halen en een plotse verliefdheid voor je koesteren. Je bent zachtaardig en romantisch aangelegd in je liefdesbeleving. In de eerste momenten van je relatie ben je meeslepend en verleidelijk maar toch pas je op met je gevoelens die je niet snel zult uiten want je hebt angst om afgewezen te worden of om belachelijk gemaakt te worden. Je bent een romanticus met heel warmhartige gevoelens. In de loop van je leven zullen er vaak crisissen voorkomen op liefdesvlak. Veel Geiten hebben meerdere huwelijken in hun leven of het huwelijksleven zal niet over rozen verlopen.

Je beschikt over een gevarieerde schotel van seksuele activiteiten. Het grote geheim van je seksueel leven is dat je genoegen wilt schenken aan je partner. Met veel gevoeligheid en overgave geef je je aan de ander. Je doet het vooral om de ander gelukkig te maken. Aangezien je je verbonden voelt met water kun je passionele en meeslepende momenten beleven in de badkamer.

Benieuwd naar jouw Chinese Horoscoop voor 2019?
Ontdek hier wat dit jaar voor jou in petto heeft.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Bloom Chinese Nieuwjaar Jaar Van Het Varken Horoscoop 2019

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

 • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

 • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!