Home

Overige

Mijn account

De Geit

De Geit Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Geit?

Met je grote intuïtie vind je als Geit altijd wel een oplossing om uit de problemen te komen. Je veeleisende en conservatieve ingesteldheid laat je omgeving opschrikken. Je kan geen wanorde verdragen maar bent zelf ook niet van de ordelijkste… Je humeurige buien jagen vrienden van je weg. Maar iedereen vergeeft jou weer van harte omdat je zulk vriendelijk, onbaatzuchtig en hulpvaardig mens bent. Wees niet te zwaar op de hand. Houd je budget in de gaten. En denk eraan: alles gebeurt met een reden …

Beste periode: juli

Sleutelwoorden:
intuïtief, probleemoplossend, conservatief, veeleisend, onbaatzuchtig, hulpvaardig

Voor je Chinese Horoscoop 2020, lees hieronder verder.

En in de liefde, je beroep en met geld?

Een Geit is een gevoelig wezen dat sterk beïnvloed wordt door omgevingsfactoren. Je overgevoeligheid zorgt ervoor dat je je door je intuïtie laat leiden en het contact met de realiteit als moeilijk ervaart. Meestal zie je het als een confrontatie. Het is moeilijk om je met concrete argumenten te overtuigen want meestal doe je je zin. Maar je bent bereid van oordeel te veranderen als je hart en ziel aangesproken worden. Meestal kom je niet voor je rechten op want je bent eerder timide en voorzichtig. De confrontatie moet heel belangrijke zijn vooraleer je de durf vindt om voor je rechten op te komen. In contacten met anderen word je als heel aangenaam ervaren. Je schikt je naar de anderen. Er is steeds een bepaalde mate van gevoeligheid en dromerigheid in je aanwezig. Je kunt dit in je beroepsleven gebruiken om je te vestigen als kunstenaar. Je wordt geïnspireerd door de hogere wereld. Vaak geef je geld aan anderen.

Veel Geiten hebben een beroepsleven dat te maken heeft met vloeistoffen zoals het uitbaten van een horecazaak of het verhandelen van producten die verband houden met de zee, het water of vloeistoffen in het algemeen. Alles wat de showwereld aangaat, spreekt de geit aan. Misschien kun je je waarmaken in de showbusiness.

Op financieel vlak zoek je bescherming van anderen. Je treft meestal een partner die het financieel goed doet en je het comfort verschaft dat je nodig hebt. Het geluk is steeds aan je zijde. Je kunt regelmatig winnen in een loterij of met de lotto. Velen hebben het moeilijk om te sparen maar dit zal noodzakelijk zijn want op momenten dat de geit te weinig geld heeft, maakt ze zich grote zorgen.

Op liefdesgebied heb je een grote behoefte aan warmte en affectie. Je laat je dikwijls beetnemen omdat je op de uiterlijke verschijning afgaat. Je bent een beminnelijke persoon die goed opschiet met anderen waardoor sommigen zich iets in hun hoofd halen en een plotse verliefdheid voor je koesteren. Je bent zachtaardig en romantisch aangelegd in je liefdesbeleving. In de eerste momenten van je relatie ben je meeslepend en verleidelijk maar toch pas je op met je gevoelens die je niet snel zult uiten want je hebt angst om afgewezen te worden of om belachelijk gemaakt te worden. Je bent een romanticus met heel warmhartige gevoelens. In de loop van je leven zullen er vaak crisissen voorkomen op liefdesvlak. Veel Geiten hebben meerdere huwelijken in hun leven of het huwelijksleven zal niet over rozen verlopen.

Je beschikt over een gevarieerde schotel van seksuele activiteiten. Het grote geheim van je seksueel leven is dat je genoegen wilt schenken aan je partner. Met veel gevoeligheid en overgave geef je je aan de ander. Je doet het vooral om de ander gelukkig te maken. Aangezien je je verbonden voelt met water kun je passionele en meeslepende momenten beleven in de badkamer.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2020

Chinese Teken Dierenriem Geit Bloom Nieuwjaar

Highlights voor de Geit in 2020

Op sociaal vlak en in je carrière mag je rekenen op mooie verrassingen en nieuwe kansen. Het is een bijzonder goed jaar voor jou om te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten. Maak je vooral niet teveel zorgen dit jaar, dat is echt niet nodig. Heb vertrouwen in een positieve uitkomst.

Liefde & vriendschap in het Jaar van de Rat

Één onhandig woord en je bent in je wiek geschoten. Maar soms heb je de neiging om alles te laten rusten, om toch maar geen confrontatie te hoeven aangaan. Je laat ook vaak de boel de boel. Geen woorden maar daden, Geit! Doe zelf de eerste stap naar mensen toe. Gelukkig is de relatie met het thuisfront helemaal oké. Mannen onder dit dierteken komen onder vuur te liggen. Laat vrienden los waarop je toch niet kan rekenen. Met zogenaamde vriendinnen moet je op je hoede zijn. Vanaf juli verbeteren je relaties compleet. Single Geit zit op rozen, omdat romantische gevoelens worden beantwoord. Vanaf het najaar ga je voor de liefde verhuizen…

Lees alle actuele topics in Bloom Tijdschrift,
elke maand in de krantenwinkel in BE & NL
of in de BloomShop.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Rat 2020

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop