Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

De Geit in de Chinese astrologie & je Chinese Horoscoop 2024

Chinese horoscoop dieren 2024 700x3008

Hoe bestaat de Geit?

Met je grote intuïtie vind je als Geit altijd wel een oplossing om uit de problemen te komen. Je veeleisende en conservatieve ingesteldheid laat je omgeving opschrikken. Je kan geen wanorde verdragen maar bent zelf ook niet van de ordelijkste… Je humeurige buien jagen vrienden van je weg. Maar iedereen vergeeft jou weer van harte omdat je zulk vriendelijk, onbaatzuchtig en hulpvaardig mens bent. Wees niet te zwaar op de hand. Houd je budget in de gaten. En denk eraan: alles gebeurt met een reden …

Beste periode volgens de Chinese astrologie: juli
Sleutelwoorden:
intuïtief, probleemoplossend, conservatief, veeleisend, onbaatzuchtig, hulpvaardig

De Geit en liefde, werk en geld...

Een Geit is volgens de Chinese astrologie een gevoelig wezen dat sterk beïnvloed wordt door omgevingsfactoren. Je overgevoeligheid zorgt ervoor dat je je door je intuïtie laat leiden en het contact met de realiteit als moeilijk ervaart. Meestal zie je het als een confrontatie. Het is moeilijk om je met concrete argumenten te overtuigen want meestal doe je je zin. Maar je bent bereid van oordeel te veranderen als je hart en ziel aangesproken worden. Meestal kom je niet voor je rechten op want je bent eerder timide en voorzichtig. De confrontatie moet heel belangrijke zijn vooraleer je de durf vindt om voor je rechten op te komen. In contacten met anderen word je als heel aangenaam ervaren. Je schikt je naar de anderen. Er is steeds een bepaalde mate van gevoeligheid en dromerigheid in je aanwezig. Je kunt dit in je beroepsleven gebruiken om je te vestigen als kunstenaar. Je wordt geïnspireerd door de hogere wereld. Vaak geef je geld aan anderen.

Veel Geiten hebben een beroepsleven dat te maken heeft met vloeistoffen zoals het uitbaten van een horecazaak of het verhandelen van producten die verband houden met de zee, het water of vloeistoffen in het algemeen. Alles wat de showwereld aangaat, spreekt de geit aan. Misschien kun je je waarmaken in de showbusiness.

”Als Geit ben je een beminnelijk individu, waardoor sommigen zich iets in hun hoofd halen en een plotse verliefdheid voor je gaan koesteren.”

Financieel gezien zoek je als Geit volgens de Chinese astrologie bescherming van anderen. Je treft meestal een partner die het financieel goed doet en je het comfort verschaft dat je nodig hebt. Het geluk is steeds aan je zijde. Je kunt regelmatig winnen in een loterij of met de lotto. Veel Geiten hebben het moeilijk om te sparen maar dit zal noodzakelijk zijn want op momenten dat de geit te weinig geld heeft, maakt ze zich grote zorgen.

Op liefdesgebied heb je een grote behoefte aan warmte en affectie. Je laat je dikwijls beetnemen, omdat je als Geit geneigd bent om op de uiterlijke verschijning af te gaan. Toch ben je een zeer beminnelijk persoon die goed met anderen opschiet, waardoor sommigen zich iets in hun hoofd halen en een plotse verliefdheid voor je gaan koesteren. Je bent zachtaardig en romantisch aangelegd in je liefdesbeleving. In de eerste momenten van je relatie ben je als Geit meeslepend en verleidelijk maar toch pas je op met je gevoelens die je niet snel zult uiten want je hebt angst om afgewezen te worden of om belachelijk gemaakt te worden. Je bent een romanticus met heel warmhartige gevoelens. In de loop van je leven zal je als Geit vaak crisissen ervaren in je liefdesleven. Veel Geiten gaan meerdere verbintenissen in hun leven aan of komen tot de conclusie dat het huwelijksleven niet over rozen gaat.

Je beschikt over een gevarieerde schotel van seksuele activiteiten. Het grote geheim van je seksueel leven is dat je genoegen wilt schenken aan je partner. Met veel gevoeligheid en overgave geef je je aan de ander. Je doet het vooral om de ander gelukkig te maken. Aangezien je je verbonden voelt met water kun je passionele en meeslepende momenten beleven in de badkamer.

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2024, Geit? Lees hieronder de preview!

De Geit • Jouw Chinese horoscoop voor 2024 • Preview

Chinese Horoscoop 2023 Geit

GEIT in 2024 • Liefde en relaties

Laat je inspireren

In de loop van het jaar ga je enkele positieve nieuwe vriendschappen aan. Voor singles kan een romance extra sprankeling aan het jaar toevoegen.

Omring je met inspirerende mensen en neem deel aan evenementen die aansluiten bij je interesses. Je ideeën en talenten kunnen gedijen in een vruchtbare omgeving, wellicht verbonden aan een project dat je in gedachten hebt.

Thuis wordt het dit jaar een drukte van jewelste. Dit Draakjaar is er voor de Geit een van openheid en gezamenlijke inbreng. Vermijd pessimisme en laat futiliteiten aan jou voorbijgaan. Op die manier maak je van dit Draakjaar een harmonieus jaar!

TIP • lees als Geit je integrale Chinese Horoscoop 2024 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2024 Draak Jaar

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom