Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Oostende
Zondag 11 december 2022
Koop hier je tickets

De Geit volgens de Chinese astrologie

Chinese Horoscoop 2022 Header Geit

Hoe bestaat de Geit?

Met je grote intuïtie vind je als Geit altijd wel een oplossing om uit de problemen te komen. Je veeleisende en conservatieve ingesteldheid laat je omgeving opschrikken. Je kan geen wanorde verdragen maar bent zelf ook niet van de ordelijkste… Je humeurige buien jagen vrienden van je weg. Maar iedereen vergeeft jou weer van harte omdat je zulk vriendelijk, onbaatzuchtig en hulpvaardig mens bent. Wees niet te zwaar op de hand. Houd je budget in de gaten. En denk eraan: alles gebeurt met een reden …

Beste periode: juli
Sleutelwoorden:
intuïtief, probleemoplossend, conservatief, veeleisend, onbaatzuchtig, hulpvaardig

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2022, Geit? Lees hieronder verder.

De Geit en liefde, werk en geld...

Een Geit is volgens de Chinese astrologie een gevoelig wezen dat sterk beïnvloed wordt door omgevingsfactoren. Je overgevoeligheid zorgt ervoor dat je je door je intuïtie laat leiden en het contact met de realiteit als moeilijk ervaart. Meestal zie je het als een confrontatie. Het is moeilijk om je met concrete argumenten te overtuigen want meestal doe je je zin. Maar je bent bereid van oordeel te veranderen als je hart en ziel aangesproken worden. Meestal kom je niet voor je rechten op want je bent eerder timide en voorzichtig. De confrontatie moet heel belangrijke zijn vooraleer je de durf vindt om voor je rechten op te komen. In contacten met anderen word je als heel aangenaam ervaren. Je schikt je naar de anderen. Er is steeds een bepaalde mate van gevoeligheid en dromerigheid in je aanwezig. Je kunt dit in je beroepsleven gebruiken om je te vestigen als kunstenaar. Je wordt geïnspireerd door de hogere wereld. Vaak geef je geld aan anderen.

Veel Geiten hebben een beroepsleven dat te maken heeft met vloeistoffen zoals het uitbaten van een horecazaak of het verhandelen van producten die verband houden met de zee, het water of vloeistoffen in het algemeen. Alles wat de showwereld aangaat, spreekt de geit aan. Misschien kun je je waarmaken in de showbusiness.


”Als Geit ben je een beminnelijk individu, waardoor sommigen zich iets in hun hoofd halen en een plotse verliefdheid voor je gaan koesteren.”

Financieel gezien zoek je als Geit bescherming van anderen. Je treft meestal een partner die het financieel goed doet en je het comfort verschaft dat je nodig hebt. Het geluk is steeds aan je zijde. Je kunt regelmatig winnen in een loterij of met de lotto. Veel Geiten hebben het moeilijk om te sparen maar dit zal noodzakelijk zijn want op momenten dat de geit te weinig geld heeft, maakt ze zich grote zorgen.

Op liefdesgebied heb je een grote behoefte aan warmte en affectie. Je laat je dikwijls beetnemen, omdat je als Geit geneigd bent om op de uiterlijke verschijning af te gaan. Toch ben je een zeer beminnelijk persoon die goed met anderen opschiet, waardoor sommigen zich iets in hun hoofd halen en een plotse verliefdheid voor je gaan koesteren. Je bent zachtaardig en romantisch aangelegd in je liefdesbeleving. In de eerste momenten van je relatie ben je als Geit meeslepend en verleidelijk maar toch pas je op met je gevoelens die je niet snel zult uiten want je hebt angst om afgewezen te worden of om belachelijk gemaakt te worden. Je bent een romanticus met heel warmhartige gevoelens. In de loop van je leven zal je als Geit vaak crisissen ervaren in je liefdesleven. Veel Geiten gaan meerdere verbintenissen in hun leven aan of komen tot de conclusie dat het huwelijksleven niet over rozen gaat.

Je beschikt over een gevarieerde schotel van seksuele activiteiten. Het grote geheim van je seksueel leven is dat je genoegen wilt schenken aan je partner. Met veel gevoeligheid en overgave geef je je aan de ander. Je doet het vooral om de ander gelukkig te maken. Aangezien je je verbonden voelt met water kun je passionele en meeslepende momenten beleven in de badkamer.

De Geit • Jouw Chinese horoscoop voor 2022 • Preview

Chinese Horoscoop 2022 Geit

Algemeen: blijf met beide benen op de rond

Werk & succes voor de Geit in 2022

Succes op het werk komt nu wel heel dichtbij. Je bent uitermate hulpvaardig en je steunt je collega's wanneer ze professionele problemen ervaren. Maar ondanks hun goedaardige natuur mogen we de Geiten zeker niet onderschatten. Ze laten zich immers zomaar niet uit het veld slaan en weten heel goed hoe ze zichzelf telkens opnieuw in de verf kunnen zetten. Hierdoor ben je de anderen altijd een stapje voor, ook op de werkvloer. Dit jaar gedraag je je wel eens extravagant. Toch kan je maar beter dicht bij je nuchtere aard blijven, want al die excessen zijn uiteindelijk niks voor jou.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

Juni, september en oktober 2022 pakken gunstig uit voor jou. In die maanden rond je projecten af. Bovendien komt er een extraatje en/of een erkenning voor al het geleverde werk.

TIP • lees als Geit je integrale Chinese Horoscoop 2022 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2022 Jaar Tijger Reclame

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom