Home

Overige

Mijn account

De Aap

De Aap Chinese Horoscoop Bloom

Hoe bestaat de Aap?

Je bent heel intelligent en vindingrijk maar ook onafhankelijk, Aap. Je reageert alert en moedig als je je bedreigd voelt. Maar je bent ook verwaand en lichtgeraakt en reageert boos en sarcastisch als je uitgelachen wordt. Maar je charmante en joviale aanpak, doet veel vergeven… Met je praktische en handige aard lijm je alle stukjes in elkaar, ook de scherven in een relatie

Beste periode: augustus

Sleutelwoorden
: intelligent, vindingrijk, alert, verwaand, lichtgeraakt, charmant, joviaal, handig

Voor je Chinese Horoscoop 2020, lees hieronder verder.

En in de liefde, je werk en met geld?

Je beschikt over een snelle intelligentie en een heldere geest. Je ziet meestal meer dan anderen. Je bent vooruit op je tijd. Je wilt het leven beleven en leren kennen. Je staat open voor allerlei experimenten in je bestaan. Je stelt je onafhankelijk op en bent een buitenbeentje in je omgeving. Je ziet snel oplossingen voor zaken. Een grote handigheid is je eigen en maakt je succesvol in ondernemingen. Je vindt voor alles een oplossing. Door je magnetisme en soepele instelling slaag je er telkens in om de mensen te charmeren. Je wint gemakkelijk mensen voor je en kunt hen overtuigen wat een positief kenmerk is voor het drijven van handel. Op principieel vlak ben je soepel. Je zult niet sterven voor een idee. In je beroepsleven kun je handig gebruik maken van je vindingrijkheid. Je lost problemen op en je blijkt heel efficiënt te zijn in je daden. Een bepaalde mate van vrijheid is noodzakelijk want langdurige inspanningen liggen je niet. Je professioneel leven moet je voldoende verandering bieden.

In je beroepsleven ben je een buitenbeentje. Je doet niet zoals de meeste mensen maar loopt in de marge van de samenleving. Door je originele ideeën bekijkt men je als een rebel.

Op financieel vlak
ken je hoogten en laagten. Van de ene op de andere dag kun je veel geld verdienen maar ook kwijtraken. Geld is een speeltuig voor je. Geldgebrek ervaar je als een enorm enerverende situatie. Het is nodig om wijs te leren omspringen met geld. Veel apen zijn niet echt geschikt om op de beurs te gaan doordat ze te veel risico nemen.

Een voorwaarde voor je liefdesleven is dat het boeiend moet blijven. In je relatieleven kunnen gevoelens veranderen en dit vooral als er sleur aan te pas komt. De aap leeft met een grote angst om zich te stevig aan iemand te hechten. Veel apen ontsnappen uit hun huwelijk de vrijheid tegemoet. Een aap kan die situaties aantrekken die hem vrij laten zoals kortstondige liefdes, een opeenstapeling van avontuurtjes of een onmogelijke liefde die niet bereikbaar is. Voor veel apen is het geen probleem om vrijgezel te blijven toch zullen ze zich eenmaal ze zich binden als een toegewijde partner gedragen. Je toont veel begrip voor je partner en steunt hem of haar.

Op seksueel vlak ben je aan de voorzichtige kant. Je laat je niet gemakkelijk meeslepen door de passie uit angst om er door verslonden te worden. In bed beschik je over een ganse reeks van seksuele en erotische fantasieën die je partner en jezelf opzwepen. Je weet steeds wat gedaan en gezegd en dit maakt dat met jou naar bed gaan een ware delicatesse is.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2020

Chinese Teken Dierenriem Aap Bloom Nieuwjaar

Werk & succes voor de Aap in 2021

Het zal jou de komende maanden niet aan kansen en mogelijkheden ontbreken, Aap. En handig als je bent, weet je daar waarschijnlijk slim op in te spelen. Dat zal je helpen vooruit te komen, niet alleen financieel, maar evenzeer op beroepsvlak. Heb je geen baan, dan zal dit niet lang meer duren. De kans is groot dat je heel binnenkort een job vindt, zeker wanneer je nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat. Droom je er al langer van om voor jezelf te beginnen, dan is dit een prima jaar. Ga verstandig met je geld om en plan je investeringen in de tijd. Roekeloosheid kan je in 2021 wel degelijk in de problemen brengen. Je bent dus gewaarschuwd! Tot slot is je vindingrijkheid van onschatbare waarde. Die wend je momenteel niet zozeer aan om met innovaties uit te pakken, maar je spoort er wel allerlei fouten en gebreken mee op, die vervolgens voor de toekomst rechtgezet worden. Begeef je dit jaar niet op onbekend terrein, maar specialiseer je verder in jouw kunde.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

Augustus tot en met oktober 2021 beloven de meest lucratieve maanden te worden. Dan is het aangewezen om snel te handelen, zonder roekeloos te worden.

Benieuwd naar wat dit jaar van de Metaal-Os in petto heeft op vlak van gezondheid, liefde en kansen? Lees het hier of in Bloom 2 - 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Banner Chinese Nieuwjaar Jaar van de Os 2021

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom