Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Wieze
Zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023
Koop hier je tickets in VVK

De Aap volgens de Chinese astrologie

Chinese Horoscoop 2023 Header Aap

Hoe bestaat de Aap?

Je bent heel intelligent en vindingrijk maar ook onafhankelijk, Aap. Je reageert alert en moedig als je je bedreigd voelt. Maar je bent ook verwaand en lichtgeraakt en reageert boos en sarcastisch als je uitgelachen wordt. Maar je charmante en joviale aanpak, doet veel vergeven… Met je praktische en handige aard lijm je alle stukjes in elkaar, ook de scherven in een relatie

Beste periode: augustus
Sleutelwoorden
: intelligent, vindingrijk, alert, verwaand, lichtgeraakt, charmant, joviaal, handig

De Aap en liefde, werk en geld...

Als Aap beschik je volgens de Chinese astrologie over een snelle intelligentie en een heldere geest. Je ziet meestal meer dan anderen. Je bent vooruit op je tijd. Je wilt het leven beleven en leren kennen. Je staat open voor allerlei experimenten in je bestaan. Je stelt je onafhankelijk op en bent een buitenbeentje in je omgeving. Je ziet snel oplossingen voor zaken. Een grote handigheid is je eigen en maakt je succesvol in ondernemingen. Je vindt voor alles een oplossing. Door je magnetisme en soepele instelling slaag je er telkens in om de mensen te charmeren. Je wint gemakkelijk mensen voor je en kunt hen overtuigen wat een positief kenmerk is voor het drijven van handel. Op principieel vlak ben je soepel. Je zult niet sterven voor een idee. In je beroepsleven kun je handig gebruik maken van je vindingrijkheid. Je lost problemen op en je blijkt heel efficiënt te zijn in je daden. Een bepaalde mate van vrijheid is noodzakelijk want langdurige inspanningen liggen je niet. Je professioneel leven moet je voldoende verandering bieden.

In je beroepsleven ben je een buitenbeentje. Je doet niet zoals de meeste mensen maar loopt in de marge van de samenleving. Door je originele ideeën bekijkt men je als een rebel.

”Door je magnetisme en soepele instelling slaag je er telkens in om de mensen te charmeren.”

Financieel ken je als Aap hoogten en laagten. Van de ene op de andere dag kun je veel geld verdienen maar ook kwijtraken. Geld is een speeltuig voor je. Geldgebrek ervaar je als een enorm enerverende situatie. Het is nodig om wijs te leren omspringen met geld. Veel apen zijn niet echt geschikt om op de beurs te gaan doordat ze te veel risico nemen.

Een voorwaarde voor je liefdesleven is dat het boeiend moet blijven. In je relatieleven kunnen gevoelens veranderen en dit vooral als er sleur aan te pas komt. De aap leeft met een grote angst om zich te stevig aan iemand te hechten. Veel Apen ontsnappen uit hun huwelijk de vrijheid tegemoet. Een Aap kan die situaties aantrekken die hem vrij laten zoals kortstondige liefdes, een opeenstapeling van avontuurtjes of een onmogelijke liefde die niet bereikbaar is. Voor veel apen is het geen probleem om vrijgezel te blijven. Toch zullen ze zich eenmaal ze zich binden als een toegewijde partner gedragen. Je toont veel begrip voor je partner en steunt hem of haar.

Op seksueel vlak ben je aan de voorzichtige kant. Je laat je niet gemakkelijk meeslepen door de passie uit angst om er door verslonden te worden. In bed beschik je over een ganse reeks van seksuele en erotische fantasieën die je partner en jezelf opzwepen. Je weet steeds wat gedaan en gezegd en dit maakt dat met jou naar bed gaan een ware delicatesse is.

Benieuwd naar je Chinese Horoscoop 2023, Aap? Lees hieronder de preview!

De Aap • Jouw Chinese horoscoop voor 2023 • Preview

Chinese Horoscoop 2023 Aap

AAP in 2023 • Vooruitgang & verbetering

Gezondheid voor de Aap in 2023

Als Aap hou je er een druk schema op na. De meesten werken om te leven, maar jij leeft om te werken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een werkdag bij jou meer dan acht uren telt. En dat kan zeker geen kwaad, zolang je maar in goede gezondheid verkeert. Verdiep je eens in aanvullende voedingssupplementen. Zo verzeker je jezelf en je lichaam van voldoende, noodzakelijke vitaminen.

Gezondheidsadvies:
Las voldoende pauzes tussen je werkzaamheden in, zo kom je niet afgepeigerd thuis na een lange werkdag.

TIP • lees als Aap je integrale Chinese Horoscoop 2023 hier!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Chinese Horoscoop 2023 Jaar Konijn Doorklikken

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom