Home

Overige

Mijn account

De wereld is een toverbal: geen mens weet hoe hij worden zal.

We zijn meer dan ooit verbonden met de rest van de wereld. We leren elke dag bij over nieuwe culturen en wondermooie verborgen pareltjes. De wereld heeft met zijn kleurrijke diversiteit dan ook zoveel te bieden, net als een toverbal. Van welke plaatsen, mensen, tradities... word jij gelukkig? Wat geeft jou hoop als het even tegenzit? Elke Bloom'er is uniek, net als hun verhalen. Deel ze en lees ze!

Jouw feedback

Disclaimer: Bloom behoudt het recht om ongepaste, onoprechte en off topic inzendingen te verwijderen.

De wereld is een toverbal is...

Mike

Vandaag gepost

Een wandeling door onze wondermooie natuur brengt mij tot rust. Dan is er even geen ruimte voor slecht nieuws, geweld, haat... Enkel één zijn met wat de aarde ons biedt!

Eve

Vandaag gepost

Elke keer ik op reis ga ontdek ik een nieuwe cultuur, traditie die me inspireert. Dat hoeft niet eens zo verschillend te zijn met de onze. Gewoon Italianen die gepassioneerd over pasta praten, dat kan mij al gelukkig om deel uit te maken van deze wereld.

Hanne

Vandaag gepost

Wanneer ik mijn dochter afzet in de kleuterklas, en zie hoe al die unieke, verschillende kleuters van verschillende afkomsten samen spelen. Zij zien geen kleur, sociale klassen of geslacht, zij zien enkel een speelmaatje. Dat geeft me hoop voor de toekomst!

Bloom april 2019

Word een Bloom’er

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • kortingen op shopartikelen

  • (on)beperkt gratis geboortehoroscopen incl. duiding per jaar

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop, jaarhoroscoop, ascendanthoroscoop...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?