Home

Overige

Mijn account

Venus in Weegschaal

Venus Planeet Liefde Geld Astrologie Bloom Web

Hoe kijk jij met Venus in Weegschaal tegen de liefde aan?

Je bent niet graag alleen en voelt je snel eenzaam ook al zal dit in de meeste gevallen niet vaak voor komen. Je zorgt gewoon voor aangenaam gezelschap.

”Stralende liefde”

Gezelligheid en vriendelijkheid staan met hoofdletters in jouw gedragscode gebeiteld. Je kunt gewoon niet bot en direct zijn. Je bezit een uitgesproken gevoel voor evenwichtig en harmonie om je heen en je kunt buitengewoon goed relaties op hun juiste waarde schatten. Daarnaast bezit je een opmerkelijke gave voor het omgaan met mensen, waarbij je erin slaagt hen op hun eigen niveau te ontmoeten. Op jonge leeftijd kun je te ver gaan met het jezelf inleven in anderen. Jezelf blijven in de relationele sfeer is iets waar je aan moet werken. Je komt het beste tot je recht in een boeiende sociale omgeving, waarin je je scherpe oordeelsvermogen kunt toepassen. Hoewel je tamelijk ambitieus en dynamisch kunt zijn, zul je daarvoor niet je vriendschappen op het spel te zetten. Liefdesrelaties zijn buitengewoon belangrijk voor je en je zult dan ook zelden zonder partner zitten. Je voelt voortreffelijk de behoeften van je partner aan en je bent bereid je in de meeste kwesties te schikken, met uitzondering dan in het opzicht van kleding en de inrichting van het huis. Van een slechte smaak en onverfijnd gedrag gruwel je.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Venus Horoscoop 2021 - 2022!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom