26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Venus in Leeuw

Venus In Leeuw Astrologie Planeet In Teken Bloom

Hoe kijk jij met Venus in Leeuw tegen de liefde aan?

Met Venus in Leeuw houd je van de mensen en de mensen houden van jou. Dat is een feit. Over aandacht van het andere geslacht heb jij niets te klagen. Men ziet je niet snel over het hoofd.

”Venus in Leeuw: stralende liefde”

Met Venus in Leeuw ben je op wie je bent en je bent trots op de geliefde waar je voor hebt gekozen. Je bent een loyale, innemende en vurige liefdespartner. Passie en uitdrukking geven aan je gevoelens zijn je sterke kant. Je voelt je aangetrokken tot een leven in luxe en stijl en in je contacten met anderen hecht je er sterk aan een goede indruk te maken. Persoonlijke prestige is een belangrijke waarde, en je ziet graag dat dit zelfbeeld weerspiegeld wordt in je uiterlijke verschijning. Je wilt graag trots kunnen zijn op je partner. Gul als je nu eenmaal bent, geniet je vermoedelijk een zekere populariteit, waarmee je beslist je voordeel weet te doen. Voor jou is de positie die je bekleedt in je werk en je persoonlijk leven belangrijker dan het geld, maar gelet op je verlangen om een leven in stijl te leiden en je extravagante smaak is het financiële plaatje natuurlijk toch ook belangrijk.

Met de plaatsing van je Venus in het vurige teken Leeuw is het mogelijk dat je veel aandacht vraagt van je partner en binnen een relatie zal je je steeds speciaal moeten voelen. Als je je gewaardeerd voelt, dan voel je je trots en monter, omdat liefde voor jou een van de belangrijkste dingen in het leven is. Hoewel je over het algemeen een trouwe partner bent, toch hou je van de aandacht van het andere geslacht. Over het liefdesleven heb je grote verwachtingen, maar als je partner doorheeft dat het voor jou enkel om aandacht te doen is, dan ben je tevreden en kan je lang in een relatie blijven. Maar... je partner zal nu en dan toch voor vuur in de relatie moeten zorgen, want je houdt niet van een relatie die vastgeroest is.

Gul als je nu eenmaal bent,
geniet je vermoedelijk een zekere populariteit,
waarmee je beslist je voordeel weet te doen.

Met Venus in Leeuw heb je een grote nood aan seks, maar een nog grotere aan liefde. Je kan dan ook niet het verschil maken tussen liefde en seks en zelfs je wildste fantasieën gaan om romantiek en passie. Je hebt het er dan ook minder moeilijk mee als een relatie je geen goede seks biedt, maar wel hecht en warm is.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Venusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Venus stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom