Home

Overige

Mijn account

Jouw Venusteken: Venus in Kreeft

Je geeft veel om mensen en je knoopt het liefst diepe emotionele banden aan. Je vindt de relatie met je ouders tot op volwassen leeftijd belangrijk. Als jouw geliefde jullie relatie serieus neemt, dan moet hij of zij je ouders op de koop toe nemen. Het is het hele pakket of niets.

”Emotionele liefde”

Oppervlakkigheid komt in jouw belevingswereld niet voor. Mogelijk kies je daarom een partner waar je naar hartenlust kunt zorgen. Jij bent niet iemand die gemakkelijk van partner wisselt. Ontrouw zijn zit niet in jouw standaardpakket. Mocht het toch gebeuren dan heb je daar gegronde redenen voor. Je hecht sterk aan conventionele waarden en je bent in economisch opzicht zeer voorzichtig, wellicht bezit je daardoor aanleg voor het beheer van onroerende goederen. Loyaliteit en zekerheid zijn twee belangrijke criteria als het om je relatieleven gaat, en wordt aan deze criteria voldaan, dan werk je hard en toegewijd aan het behouden van je partner. Hoewel je misschien je gevoelens verborgen houdt, ben je buitengewoon gevoelig in relaties en wordt je gemakkelijk gekwetst door de botteriken in het leven. Je werkt daarom het beste in een beschermde omgeving met warme persoonlijke relaties, en als geen ander ben je er ook bedreven in zelf zo'n omgeving te scheppen. Aangezien familiewaarden veel voor je betekenen, zou je verscheurd kunnen worden tussen gezin en werk.

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Op de hoogte blijven?