26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Venus in Kreeft

Venus In Kreeft Astrologie Planeet In Teken Bloom

Hoe kijk jij met Venus in Kreeft tegen de liefde aan?

Met Venus in Kreeft geef je veel om mensen en je knoopt het liefst diepe emotionele banden aan. Je vindt de relatie met je ouders tot op volwassen leeftijd heel belangrijk. Als jouw geliefde jullie relatie serieus neemt, dan moet hij of zij je ouders op de koop toe nemen. Het is het hele pakket of niets.

”Venus in Kreeft: emotionele liefde”

Met Venus in Kreeft komt oppervlakkigheid niet voor in jouw belevingswereld . Mogelijk kies je daarom een partner waar je naar hartenlust kunt zorgen. Jij bent niet iemand die gemakkelijk van partner wisselt. Ontrouw zijn zit niet in jouw standaardpakket. Mocht het toch gebeuren, dan heb je daar gegronde redenen voor. Je hecht sterk aan conventionele waarden en je bent in economisch opzicht zeer voorzichtig, wellicht bezit je daardoor aanleg voor het beheer van onroerende goederen. Loyaliteit en zekerheid zijn twee belangrijke criteria als het om je relatieleven gaat, en wordt aan deze criteria voldaan, dan werk je hard en toegewijd aan het behouden van je partner. Hoewel je misschien met Venus in Kreeft je gevoelens verborgen houdt, ben je buitengewoon gevoelig in relaties en word je gemakkelijk gekwetst door de botteriken in het leven. Je werkt daarom het beste in een beschermde omgeving met warme persoonlijke relaties, en als geen ander ben je er ook bedreven in zelf zo'n omgeving te scheppen. Aangezien familiewaarden veel voor je betekenen, zou je verscheurd kunnen worden tussen gezin en werk.

Als je je gekwetst bent in de liefde, dan kan je voor een humeurige stille oorlog gaan, maar een ding is zeker: je zal het nooit vergeten.

Met Venus in Kreeft toon je je liefde voor je partner door voor hem of haar te zorgen. Je hebt steeds meer oog voor iemands gevoelens dan voor wat ze eigenlijk zeggen en logica kan je meestal gestolen worden. Je houdt van hechte en stabiele relaties waarin er geen verrassingen zijn. Als je je gekwetst bent in de liefde, dan kan je voor een humeurige stille oorlog gaan, maar een ding is zeker: je zal het nooit vergeten.

Ben je samen met een persoon met Venus in Kreeft, dan zal je veel moeten knuffelen en samen uithuilen bij een tragische film. Ook is zijn/haar familie voor hem/haar heilig, dus trap dit huisje niet in. Als de relatie bedreigd wordt, dan zal de Venus in Kreeft-persoon gefrustreerd aantonen hoe belangrijk de relatie wel voor hem/haar is. Maar als je hem/haar het gevoel geeft dat je hem/haar waardeert en voor hem/haar zorgt, dan is de Venus in Kreeft-persoon een zeer betrouwbare en liefdevolle partner.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Venusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Venus stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom