Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Venus in Maagd

Venus Planeet Liefde Geld Astrologie Bloom Web

Hoe kijk jij met Venus in Maagd tegen de liefde aan?

Met Venus is Maagd is geen moeite je teveel om je lief te behagen. Je doet het graag en met passie. Anderen helpen is jouw manier om je liefde te tonen.

”Venus in Maagd: dienstbare liefde”

Met Venus in Maagd is het voor jou niet gemakkelijk verliefd te zijn op een onafhankelijk type. Niet dat je totale afhankelijkheid wenst, maar een beetje hulp bieden aan je lief of partner vind je een zeer aangename bezigheid. Je bent een rasperfectionist met een voorliefde voor detail. Je bent consciëntieus en het is ideaal wanneer je je organisatorische capaciteiten kunt combineren met je esthetisch gevoel. Het is niet ondenkbaar dat jij al je liefdesperikelen toevertrouwt aan een goed bijgehouden dagboek. Jij bent onveranderlijk degene die waarborgt dat alles op rolletjes loopt in je relatieleven en je vindt pas rust wanneer je alles op orde hebt.

Een liefdesrelatie waarin je je hulpvaardigheid en aandacht voor details kunt ontplooien is de ware voor je.

Met Venus in Maagd werk je gewetensvol en hard aan het perfectioneren van je relatieleven en dat gegeven gecombineerd met je verlangen om dienstbaar aan anderen te zijn, kan erin uitmonden dat er van je geprofiteerd wordt, zodat het dus belangrijk is dat je grenzen stelt aan hoeveel je bereid bent te doen voor je geliefde. Het beëindigen van een intieme relatie vind je erg moeilijk tenzij je geliefde ontzettend slordig om blijkt te gaan met persoonlijke hygiëne. Onfris zijn is de grootste teleurstelling op liefdesgebied die jij je met Venus in Maagd kunt bedenken. Je rilt alleen al bij de gedachte aan het kussen met iemand die ongepoetste tanden heeft…

Met Venus in Maagd ben je niet de grote verleider, maar je zal proberen om langzaam aan naar je doel te werken en je partner verliefd te doen worden op jou. Op relatievlak hou je van zekerheid en veiligheid en je moet absoluut zeker zijn van je partner voordat je iets probeert. Als je gevoelens hebt voor iemand dan zal je dit tonen met aandacht en liefdevolle gebaren. Indien je in een relatie zit, dan zal je elk aspect van je partner proberen doorgronden. Wel is het zo dat je liefde vaak verscholen ligt in je kritiek op je partner: door hem of haar op die dingen te wijzen, toon je aan dat je aandacht hebt voor hem of haar. Over het algemeen voel je je het meest aangetrokken tot personen die niet teveel in de schijnwerpers proberen te lopen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Venusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Venus stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Venus Horoscoop 2021 - 2022!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Tweelingzielen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom