Home

Overige

Mijn account

Venus in Ram

Venus Planeet Liefde Geld Astrologie Bloom Web

Hoe kijk jij met Venus in Ram tegen de liefde aan?

Je koestert warme gevoelens voor anderen. Een groot hart dat snel in vuur en vlam staat om daarna ook snel weer te doven. Je kunt er absoluut niet tegen vastgepind te worden, wilt liefhebben op jouw geheel eigen wijze. Onrust en steeds nieuwe uitdagingen zoeken zijn de kernwoorden van deze combinatie. Met je Venus in Ram neem jij het het initiatief.

”Onafhankelijke liefde”

Het is voor jou heel moeilijk om tijdens een avondje stappen met vrienden niet te flirten. Niet dat men er vanuit moet gaan dat je dan ook meteen de daad bij het woord voegt, een stevige flirt is meestal niet meer dan een beetje tijdverdrijf. Out of the blue verliefd op een ander worden komt in jouw leven hoogstwaarschijnlijk meerdere malen voor. Heftige gevoelens overvallen je bij tijd en wijle. Meestal bied je weerstand aan deze verlokkingen door je te storten op een sport of andere fysieke uitdaging. Want je weet van jezelf dat deze plotselinge verliefdheden met dezelfde snelheid weer overwaaien. Je zegt waar het op staat en komt uit voor je mening.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 11 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop