26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Venus in Ram

Venus In Ram Astrologie Planeet In Teken Bloom

Hoe kijk jij met Venus in Ram tegen de liefde aan?

Met Venus in Ram koester je warme gevoelens voor anderen. Een groot hart dat snel in vuur en vlam staat om daarna ook snel weer te doven. Je kunt er absoluut niet tegen vastgepind te worden, wilt liefhebben op jouw geheel eigen wijze. Onrust en steeds nieuwe uitdagingen zoeken zijn de kernwoorden van deze combinatie. Met Venus in Ram neem jij uiteraard het initiatief.

”Onafhankelijke liefde met Venus in Ram”

Het is voor jou met Venus in Ram heel moeilijk om tijdens een avondje stappen met vrienden niet te flirten. Niet dat men er vanuit moet gaan dat je dan ook meteen de daad bij het woord voegt, een stevige flirt is meestal niet meer dan een beetje tijdverdrijf. Out of the blue verliefd op een ander worden komt in jouw leven hoogstwaarschijnlijk meerdere malen voor. Heftige gevoelens overvallen je bij tijd en wijle. Meestal bied je met Venus in Ram weerstand aan deze verlokkingen door je op een sport of andere fysieke uitdaging te storten. Want je weet van jezelf dat deze plotselinge verliefdheden met dezelfde snelheid weer overwaaien. Je zegt waar het op staat en komt uit voor je mening.

Met de plaatsing van Venus in het vurige teken Ram heb je in feite een wat kinderlijke manier om met liefde om te gaan. Je bent open, direct en eerlijk met je partner en je houdt niet van manipulatie en andere spelletjes binnen je relatie, tenzij het natuurlijk om het plezier te doen is. Je houdt niet van relaties die te ernstig of zelfs vaag zijn, maar je bent begeesterd door het veroveren binnen en buiten een relatie. Als je relatie leuk en vernieuwend moet blijven, zal er voor jou voldoende stimulatie moeten blijven komen.

Als je flirt, dan stap je heel open op die persoon af en je toont hem of haar hoe zelfstandig je bent, maar het gevaar ontstaat dat het geflirt eigenlijk teveel rond jou gaat draaien, maar de juiste persoon zal dit charmant vinden. Anderen raken geïnspireerd door jouw onschuldige aura, hoewel je soms kinderlijk en ongeduldig kan overkomen.

Je houdt niet van relaties die te ernstig of zelfs vaag zijn, maar je bent begeesterd door het veroveren binnen en buiten een relatie.

Wil je een persoon met Venus in Ram voor jou winnen, dan zal je open en eerlijk met hem/haar moeten zijn. Venus in Ram-mensen houden niet van manipulatie maar wel van spontaniteit en speelsheid. Je zal hem/haar dus steeds moeten stimuleren met leuke dingen en frisse ideeën, anders raakt hij/zij al snel ongeïnteresseerd. Personen met Venus in Ram geplaatst in de horoscoop houden nu eenmaal van competitie, zelfs binnen een relatie, wat wel eens vermoeiend kan zijn.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Venusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Venus stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie en hedendaagse spiritualiteit

Wist je dat je met een abonnement op Bloom tijdschrift (al vanaf €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom