Home

Overige

Mijn account

Venus in Schorpioen

Venus Planeet Liefde Geld Astrologie Bloom Web

Hoe kijk jij met Venus in Schorpioen tegen de liefde aan?

Jij bent iemand die helemaal gaat voor je partner. Het is alles of niets. Je bent intens; je mag iemand heel graag of je mag hem helemaal niet. De gulden middenweg is een lastig begrip voor je.

”Intense liefde”

Jij wilt de mensen van wie je houdt zo dicht mogelijk bij je houden. Jij kiest je vrienden zorgvuldig, eenmaal door de ballotage commissie dan ben jij de meest loyale vriend die iemand maar kan hebben. Je verwacht er wel loyaliteit voor terug. Je bent een gesloten iemand, trouw van aard en met een grote scherpzinnigheid in persoonlijke relaties. Het is voor anderen niet gemakkelijk te weten wat je van iemand verwacht. Eén of twee innige relaties in je leven zijn voor jou voldoende om je liefdesleven mee te vullen. Emotioneel bind je je het liefst voor het leven. De liefde is een ernstige zaak voor je en je bent van nature trouw maar ook bezitterig. Je maakt je regelmatig zorgen om je relatie, terwijl je ook enorm jaloers kunt zijn, maar feitelijk getuigt dat alleen maar van de diepgang van je liefde. Je bent veeleisend in de liefde. Je lief heeft het er niet gemakkelijk mee om aan al jouw voorwaarden te kunnen blijven voldoen.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Verzeker jezelf dus van een jaar boordevol interessante lectuur.

Benieuwd naar ons aanbod persoonlijke horoscopen, die je in een uitgebreid rapport per email ontvangt? Ga naar assortiment horoscopen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!