Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

Venus in Schorpioen

Venus Planeet Liefde Geld Astrologie Bloom Web

Hoe kijk jij met Venus in Schorpioen tegen de liefde aan?

Met Venus in Schorpioen ben jij iemand die helemaal gaat voor je partner. Het is alles of niets. Je bent intens, je mag iemand heel graag of je mag hem helemaal niet. De gulden middenweg is een lastig begrip voor je.

”Venus in Schorpioen: intense liefde”

Met Venus in Schorpioen wil jij de mensen van wie je houdt zo dicht mogelijk bij je houden. Jij kiest je vrienden zorgvuldig, eenmaal door de ballotage commissie dan ben jij de meest loyale vriend die iemand maar kan hebben. Je verwacht er wel loyaliteit voor terug. Je bent een gesloten iemand, trouw van aard en met een grote scherpzinnigheid in persoonlijke relaties. Het is voor anderen niet gemakkelijk te weten wat je van iemand verwacht. Eén of twee innige relaties in je leven zijn voor jou voldoende om je liefdesleven mee te vullen. Emotioneel bind je je het liefst voor het leven. De liefde is een ernstige zaak voor je en je bent met Venus in Schorpioen van nature trouw maar ook bezitterig. Je maakt je regelmatig zorgen om je relatie, terwijl je ook enorm jaloers kunt zijn, maar feitelijk getuigt dat alleen maar van de diepgang van je liefde. Je bent veeleisend in de liefde. Je lief of partner heeft het er niet gemakkelijk mee om aan al jouw voorwaarden te kunnen blijven voldoen.

Met Venus in Schorpioen heb je volledige focus op wat anderen te vertellen hebben. Hiermee probeer je in feite je (gespreks)partner te domineren en het kan zijn dat ze dit net stimulerend of net heel enerverend vinden.

Je gevoelens voor iemand kunnen zo oprecht en intens zijn dat anderen afgeschrikt worden door de reikwijdte van je emoties.

Als men je kwaad heeft gemaakt, dan zal je omgeving het geweten hebben! Ook kan je zoals vermeld met je Venus in het waterteken Schorpioen geplaatst wel zeer jaloers uit de hoek komen, maar je zal het nooit toegeven. Je hebt de overtuiging dat je partner eigenlijk je bezit is en je bezit laat je toch niet zonder slag of stoot gaan?

Benieuwd naar meer? Lees hier je Venus Horoscoop 2021 - 2022!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom