26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Venus in Tweelingen

Venus In Tweelingen Astrologie Planeet In Teken Bloom

Hoe kijk jij met Venus in Tweelingen tegen de liefde aan?

Met Venus in Tweelingen zal je je geliefde proberen strikken met conversaties over hoeveel je wel van iets weet, welke leuke hobby’s je hebt of hoe interessant je wel bent. Je bent een speelse geliefde die niet houdt van sleur en steeds nieuwe stimulatie nodig heeft in een relatie. Er moeten dan ook voldoende activiteiten en gesprekken op het programma staan om de relatie te doen standhouden.

Je houdt er met Venus in Tweelingen niet van om in een relatie vastgepind te worden en je wil steeds een zekere vorm van vrijheid behouden. Je partner zal dan ook een zekere gevarieerdheid moeten bieden en voldoende interesse moeten tonen in die zaken die jou inspireren. Ook moet je nog voldoende met je vrienden en familie kunnen omgaan om dat gevoel van vrijheid te behouden. Het is wel zeker dat je partner met jou een spannend en gevarieerd liefdesleven tegemoet gaat.

”Vrije liefde met Venus in Tweelingen”

Zowel mannen als vrouwen met Venus in Tweelingen hechten sterk aan stimulerende geestelijke relaties, cultuur, intelligentie en een speciaal soort van sociale mobiliteit. Het is dan ook te verwachten dat je snel ten prooi kan vallen aan de vele verleidingen die het leven jou met gulle hand aanreikt. Je kunt er nu eenmaal niets aan veranderen dat je het leukste en het beste in alles om je heen in een oogopslag ziet. Onschuldig geflirt is dan ook een natuurlijke, aangeboren eigenschap bij een persoon met Venus in Tweelingen. Je lijkt wel haast de uitvinder van het werkwoord 'file flirten': oppervlakkig maar oh zo spannend in de belevingswereld van mensen met Venus in Tweelingen. Het is een vorm van ongecompliceerde naïviteit die de leiding kan nemen in jouw dadendrang. Het is niet een direct idee van daadwerkelijke ontrouw, maar meer een universele vrijheidsdrang. Een drang die zich maar moeilijk laat inperken.

Met Venus in Tweelingen is de kans dan ook reëel dat je in liefdesrelaties een gebrek aan stabiliteit ervaart, aangezien één enkele partnerrelatie maar moeilijk de behoefte aan sociale contacten kan bevredigen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Venusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Venus stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom