Home

Overige

Mijn account

Venus in Vissen

Venus Planeet Liefde Geld Astrologie Bloom Web

Hoe kijk jij met Venus in Vissen tegen de liefde aan?

Je bent een dromer, een romanticus van het zuiverste water en meer dan bereid jezelf op te offeren voor het ideaal van de Liefde.

”Romantische liefde”

De liefde is voor jou een meeslepende ervaring de je met volle teugen ondergaat. Je leeft meestentijds met je hoofd in de roze wolken. Je bent dol op lezen, op avonturenboeken. Je laat je betoveren door je eigen fantasieën over de prins(es) op het witte paard. De showbusiness, een wereld van glitter en klatergoud, zou je eveneens kunnen aantrekken, aangezien je instinctief aanvoelt hoe belangrijk dromen en fantasieën in die wereld zijn. Dat kan tot de nodige ontgoochelingen in je relatieleven leiden, omdat je ernaar neigt op je partner eigenschappen te projecteren die hij of zij eigenlijk niet bezit. Want zoals je eigenlijk heel goed weet: de prins(es) op het witte paard bestaat niet echt. Dat jij er heel graag en hardnekkig in gelooft kan een pijnlijke ervaring voor je zijn.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Venus Horoscoop 2021 - 2022!

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom