26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Venus in Vissen

Venus In Vissen Astrologie Planeet In Teken Bloom

Hoe kijk jij met Venus in Vissen tegen de liefde aan?

Met Venus in Vissen ben je volgens de astrologie een dromer, een romanticus van het zuiverste water en meer dan bereid jezelf op te offeren voor het ideaal van de Liefde.

”Venus in Vissen: steevast op zoek naar onvoorwaardelijke liefde”

Met Venus in Vissen is de liefde voor jou een meeslepende ervaring die je met volle teugen ondergaat. Je leeft meestentijds met je hoofd in de roze wolken. Je bent dol op lezen, op avonturenboeken. Je laat je betoveren door je eigen fantasieën over de prins(es) op het witte paard.

De showbusiness, een wereld van glitter en klatergoud, zou je eveneens kunnen aantrekken, aangezien je met de plaatsing van Venus in Vissen instinctief aanvoelt hoe belangrijk dromen en fantasieën in die wereld zijn.

Dat kan tot de nodige ontgoochelingen in je relatieleven leiden, omdat je ernaar neigt op je partner eigenschappen te projecteren die hij of zij eigenlijk niet bezit. Want zoals je eigenlijk heel goed weet: de prins(es) op het witte paard bestaat niet echt. Dat jij er met je Venus in Vissen heel graag en hardnekkig in gelooft kan een pijnlijke ervaring voor je zijn.

Met Venus in Vissen beleef je de onvoorwaardelijke liefde: je geeft om je partner door zijn persoonlijkheid, niet door zijn of haar positie op de maatschappelijke ladder. Het is zelfs zo dat je je veelal aangetrokken voelt tot personen in een moeilijke situatie. Je hebt een sterk romantische kijk op de wereld en de liefde en je ultieme droom is misschien gered worden door de prins op het witte paard of net die prins zijn. Toch zal je, en dit is tegenstrijdig, vaak moeite voelen om je echt in een relatie te nestelen, toch diep vanbinnen.

Tot slot ben je met Venus in Vissen een dromer en een flirter en je partner zal vaak moeite ondervinden om je aandacht op hem of haar te houden, want je gaat vaak met jan-en-alleman flirten. Dit is niet om hen jaloers te maken of door promiscuïteit, maar omdat je alle mensen graag ziet. Je bent dan ook een ietwat onregelmatige, ja zelfs onbetrouwbare partner, maar toch heb je een hart van goud als het op liefdeszaken aankomt.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Venusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Venus stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom