Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Venus in Boogschutter

Venus In Boogschutter Astrologie Planeet In Teken Bloom

Hoe kijk jij met Venus in Boogschutter tegen de liefde aan?

Met Venus in Boogschutter zoek je in de liefde en op vriendschapsniveau naar een intelligente partner die jouw culturele, intellectuele en filosofische interesses kan stimuleren.

”Venus in Boogschutter: op zoek naar filosofische liefde”

Met Venus in Boogschutter probeer je tegen al je vrienden eerlijk en rechtvaardig te zijn. Een hoog moraal is je aangeboren. Onrecht kan je woest maken. Door je grote liefde voor mensen en vriendschappen kun je een enorme flirt zijn en kun je dus ook wel eens geneigd zijn tot meer dan een oppervlakkige flirt. Deze eigenschap neem je jezelf hoogst kwalijk. Je bent met Venus in Boogschutter heerlijk openhartig over je liefdesleven. Bezitsdrang is je vreemd en je begint meteen te sputteren als je lief blijkt geeft van jaloezie. Jij bent iemand die zich niet laat dwingen of in een keurslijf laat stoppen. Je wilt kunnen gaan en staan waar je wilt, wanneer je wilt en met wie je wilt. Jouw drang om je horizon te verruimen leidt nogal eens tot reizen naar het buitenland of zelfs een huwelijk met een buitenlander. Reizen en cultuur zullen belangrijke ingrediënten in de relatie uitmaken.

Je houdt met Venus in Boogschutter niet van routine en je zal dan ook steeds van je partner eisen dat hij met frisse ideeën komt aanlopen. Je rusteloze natuur zorgt ervoor dat je de muren oploopt van saaie partners, maar ook dat je wegloopt bij de minste discussie.

Je bent met Venus in Boogschutter heerlijk openhartig over je liefdesleven.
Bezitsdrang is je vreemd en je begint meteen te sputteren als je lief blijkt geeft van jaloezie.

Als je met een persoon met Venus in Boogschutter scheep gaat, dan zal het nodig zijn om ze veel ruimte te geven om hun eigen dingen te ondernemen. Je zal een gezellige en leuke sfeer moeten scheppen in het huis, maar ook leren luisteren als ze iets ernstig te melden hebben. Bij het begin van de relatie is het belangrijk dat je niet meteen een huiselijke levensstijl opdringt, maar dat jullie er integendeel nu en dan op uit trekken.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Venusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Venus stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer? Word Bloom'er.

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom