Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Venus in Steenbok

Venus In Steenbok Astrologie Planeet In Teken Bloom

Hoe kijk jij met Venus in Steenbok tegen de liefde aan?

Met Venus in Steenbok heb je volgens de astrologie een aangeboren talent voor zakelijkheid en dat heeft ook invloed op je persoonlijke liefdesleven. Het is voor jou niet gemakkelijk je gevoelens te tonen omdat dat een teken van zwakte zou kunnen zijn.

”Venus in Steenbok: op zoek naar verantwoordelijke liefde”

Met Venus in Steenbok neem je je gevoelens uiterst serieus en je wilt ook dat je geliefde er op een serieuze manier mee omgaat. Je bent geen losbollige flirt en je bent zeker niet te verleiden door een ordinaire versierpoging. Jij hebt klasse en wilt ook zo behandeld worden. In je dagelijks leven ben je zuinig van aard en je hebt een flinke dosis gezond verstand. Je bent door en door betrouwbaar. Vrouwen met deze astrologische stand zullen zich sterk gemotiveerd voelen door ambitieuze doelen en mannen die hun carrière op de eerste plaats zetten worden zeer gewaardeerd. Mannen zullen zich aangetrokken voelen tot ambitieuze vrouwen. Vrouwen met een zakelijk, goed verzorgd uiterlijk. Klassiek maar smaakvol gekleed.

Sociale status is belangrijk voor je en je bent dan ook bereid hard en consciëntieus te werken om deze te verwerven.

Op een plezierige manier straal je met de liefdesplaneet bij uitstek, Venus, in het aardse teken Steenbok autoriteit uit, waardoor je er dikwijls in slaagt zonder geruzie overeenstemming te bereiken, terwijl je toch zelf de touwtjes volledig in handen kunt houden. Je bent erg voorzichtig in je persoonlijke relaties. De ervaring heeft je geleerd liefdeskandidaten behoedzaam te taxeren, inbegrepen hun werksituatie, morele opvattingen en verantwoordelijkheidsgevoel. Status en financiële zekerheid zouden voor jou boven romantische liefde kunnen gaan.

Met Venus in Steenbok ben je niet die passionele, zwoele flirter. Integendeel, in de liefde ben je eerder praktisch ingesteld en men kan je wel eens een gebrek aan warmte en passie verwijten. Je zal iemands hart voor jou proberen winnen door verantwoordelijkheidszin te tonen en je geliefde te ondersteunen. Je plant vooruit als het op relatievlak aan komt en hierin schuilt soms een gebrek aan zekerheid. In de liefde ben je over het algemeen zeer voorzichtig en je zal niet zomaar in een relatie rollen. Maar als je eenmaal de ware gevonden hebt, dan kan dit wel voor een ganse poos, zoniet voor altijd, duren. Over het algemeen voel je je aangetrokken tot partners die net zo verantwoordelijk en doelgericht zijn als jij bent.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Venusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Venus stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom