Home

Overige

Mijn account

Venus in Steenbok

Venus Planeet Liefde Geld Astrologie Bloom Web

Hoe kijk jij met Venus in Steenbok tegen de liefde aan?

Je hebt een aangeboren talent voor zakelijkheid en dat heeft ook invloed op je persoonlijke liefdesleven. Het is voor jou niet gemakkelijk je gevoelens te tonen omdat dat een teken van zwakte zou kunnen zijn.

”Verantwoordelijke liefde”

Je neemt je gevoelens uiterst serieus en je wilt ook dat je geliefde er op een serieuze manier mee omgaat. Je bent geen losbollige flirt en je bent zeker niet te verleiden door een ordinaire versierpoging. Jij hebt klasse en wilt ook zo behandeld worden. In je dagelijks leven ben je zuinig van aard en je hebt een flinke dosis gezond verstand. Je bent door en door betrouwbaar. Vrouwen met deze astrologische stand zullen zich sterk gemotiveerd voelen door ambitieuze doelen en mannen die hun carrière op de eerste plaats zetten worden zeer gewaardeerd. Mannen zullen zich aangetrokken voelen tot ambitieuze vrouwen. Vrouwen met een zakelijk, goed verzorgd uiterlijk. Klassiek maar smaakvol gekleed. Sociale status is belangrijk voor je en je bent dan ook bereid hard en consciëntieus te werken om deze te verwerven. Op een plezierige manier straal je autoriteit uit, waardoor je er dikwijls in slaagt zonder geruzie overeenstemming te bereiken, terwijl je toch zelf de touwtjes volledig in handen kunt houden. Je bent erg voorzichtig in je persoonlijke relaties. De ervaring heeft je geleerd liefdes kandidaten behoedzaam te taxeren, inbegrepen hun werksituatie, morele opvattingen en verantwoordelijkheidsgevoel. Status en financiële zekerheid zouden voor jou boven romantische liefde kunnen gaan.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Venus Horoscoop 2021 - 2022!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom