Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Venus in Waterman

Venus In Waterman Astrologie Planeet In Teken Bloom

Hoe kijk jij met Venus in Waterman tegen de liefde aan?

Met Venus in Waterman zijn vriendschappen heel belangrijk voor jou. In je persoonlijke relaties is het belangrijker om vrienden te zijn en dezelfde idealen te delen dan verteerd te worden door hartstocht.

”Venus in Waterman: op zoek naar vriendschappelijke liefde”

Met Venus in Waterman ben je innemend en charmant waardoor je over aandacht niets te klagen hebt. Soms wek je echter de indruk dat je wel heel erg koeltjes en afstandelijk in de liefde bent, wat je geliefde van je zou kunnen doen vervreemden. In een verstikkende liefdes relatie zou je kapot gaan Je bent simpelweg bang om te veel vastgebonden te worden door je geliefde. Voor jou geen conventionele relatie dus. Je hebt het liefst dat jij en je lief of partner beiden een eigen huis hebben. Dan kun je je af en toe helemaal afzonderen en je eigen gang gaan.

Vrijheid is heel belangrijk voor je.
Je bent zoals een vlinder.
Kwetsbaar, vrij, mooi en exotisch.

Mannen met deze planeetstand voelen zich veelal aangetrokken tot onconventionele vrouwen, mogelijk afkomstig uit een ander land of andere sociale afkomst. Vrouwen met Venus in het luchtteken Waterman geplaatst, zijn vaak geëmancipeerd en voelen zich aangetrokken tot sterke mannen. Bij deze stand is dikwijls sprake van romantische ontmoetingen onder exotische omstandigheden. Vooral als je wat ouder wordt, ben jij iemand die het gezelschap van excentrieke mensen opzoekt. Jij houdt niet van ‘gewoon’. Je liefdesrelatie werkt het beste, wanneer jullie door externe omstandigheden regelmatig enige tijd uit elkaar zijn. Een element van onvoorspelbaarheid komt je relatie zeer ten goede. Dodelijke ingrediënten in je liefdesrelatie zijn sleur en voorspelbaarheid. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ is een gezegde waar jij totaal niets mee hebt.

Met Venus in Waterman sta je volledig open voor nieuwe ervaringen op liefdesvlak. Ook tussen de lakens hou je wel van wat geëxperimenteer. Het liefst is je partner ook je beste vriend, maar die zal er wel rekening mee moeten houden dat grote emoties en ruzies niet aan jou besteed zijn. Je partner kan het dan ook eens moeilijk krijgen met deze ‘vriendschapsrelatie. Je probeert over het algemeen indruk op anderen te maken door je onconventionele kijk op het leven. Je wil dat men je ziet als rebels en zeker op liefdesvlak is dit geval.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Venusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Venus stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom