Home

Overige

Mijn account

Venus in Stier

Venus Planeet Liefde Geld Astrologie Bloom Web

Hoe kijk jij met Venus in Stier tegen de liefde aan?

In het teken Stier voelt de planeet Venus zich het meest op zijn plek. Je bezit een groot besef van waarden en je bent sterk gehecht aan de dingen die je dierbaar zijn. Venus in Stier geeft een groot besef van schoonheid en een artistieke aanleg.

”Sensuele liefde”

Liefde en de beleving ervan worden met een hoofdletter geschreven en tot in de puntjes verzorgd. Waarschijnlijk verras jij je geliefde regelmatig met prachtige liefdesuitingen. De meest kunstzinnige en smaakvolle inrichtingen vindt je bij deze mensen. Met een verfijnd gevoel voor kwaliteit en de vastbeslotenheid om waar voor je geld te krijgen ben jij voor anderen een garantie voor sensuele, mooie liefdesnachten. Je bent in aanleg door en door betrouwbaar en je hebt een uitmuntend oordeelsvermogen, mocht je lief het zou nauw nemen met de liefdestrouw dan is hij of zij bij deze gewaarschuwd! Je verwacht overigens wel genereus beloond te worden voor deze eigenschappen. Je gaat er vanuit dat je geliefde aan jouw hooggespannen verwachtingen van eeuwige trouw en toewijding zal voldoen. Een lastige opgave.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 11 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches