2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Venus in Stier

Venus In Stier Astrologie Planeet In Teken Bloom

Hoe kijk jij met Venus in Stier tegen de liefde aan?

In het teken Stier voelt de planeet Venus zich volgens de astrologie het meest op haar plek. Je hebt met Venus in Stier een groot besef van waarden en je bent sterk gehecht aan de dingen die je dierbaar zijn. Venus in Stier geeft een groot besef van schoonheid en een artistieke aanleg.

”Met Venus in Stier ben je in de liefde door en door betrouwbaar en heb je een uitmuntend oordeelsvermogen.”

Liefde en de beleving ervan worden bij een Venus in Stier met een hoofdletter geschreven en tot in de puntjes verzorgd. Waarschijnlijk verras jij je geliefde regelmatig met prachtige liefdesuitingen. De meest kunstzinnige en smaakvolle inrichtingen vind je bij deze mensen. Met een verfijnd gevoel voor kwaliteit en de vastbeslotenheid om waar voor je geld te krijgen ben jij voor anderen een garantie voor sensuele, mooie liefdesnachten. Je bent in aanleg door en door betrouwbaar en je hebt een uitmuntend oordeelsvermogen. Mocht je geliefde het zo nauw nemen met de liefdestrouw, dan is hij of zij bij deze gewaarschuwd! Je verwacht overigens wel genereus beloond te worden voor deze eigenschappen. Je gaat er vanuit dat je partner aan jouw hooggespannen verwachtingen van eeuwige trouw en toewijding zal voldoen. Een lastige opgave.

Verder ben je met Venus in Stier op liefdesvlak wel zeer bezitterig, maar ook zeer stabiel binnen een relatie. Het gevaar kan ontstaan dat je je teveel in deze comfortabele situatie wentelt zodat er van echte passie weinig sprake meer is. Je hebt nood aan veel fysieke aanrakingen die de liefde bevestigen en je houdt het meest van voorspelbaarheid binnen je relatie. Het liefst kom je in een relatie terecht waarin alles vrij vast ligt.

Je gaat er vanuit dat je partner aan jouw hooggespannen verwachtingen van eeuwige trouw en toewijding zal voldoen. Een lastige opgave.

Stap je in een relatie met iemand die in zijn/haar horoscoop Venus in Stier heeft geplaatst? Dan moet je constant je liefde tegenover hem/haar bevestigen: door aanrakingen, liefdevolle cadeaus of andere vormen van attentie. Je zal er wel rekening mee moeten houden dat voor de persoon met Venus in Stier in een relatie stapt, hij/zij heel wat denktijd zal nodig hebben om tot een besluit te komen.

Wil je voor iemand anders nagaan wat zijn/haar Venusteken is?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Venus stond in zijn/haar horoscoop op het moment van zijn/haar geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboortehoroscoop (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom