Home

Overige

Mijn account

Uranus in Ram

Jouw Uranus teken Astrologie plat Bloom

Uranus in je horoscoop

De excentrieke Uranus als planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Ram: wat zijn jouw onconventionele karaktertrekken?

Ben je geboren tussen 1928 en 1934? Dan stond de generatieplaneet Uranus in het eerste dierenriemteken, Ram, op het moment van jouw geboorte. Spontaniteit is your middle name en carpe diem je levensmotto. Je houdt ervan om initiatief te nemen en je maakt graag de weg vrij voor nieuwere en creatievere vormen in de samenleving. Let op: je mag dan wel verantwoordelijk zijn voor heel wat positieve veranderingen en acties, met elitair en zelfvoldaan gedrag maak je jezelf zeker niet populair.

Je bent erg vooruitstrevend en zal uitgesproken krachtdadig het recht van zelfexpressie verdedigen, waarmee je door gebrek aan tact af en toe anderen kwetst.

Zonder slechte bedoelingen natuurlijk! Waar het leven je ook naartoe leidt, jij wil koste wat het kost hervormingen tot stand brengen. Over het algemeen bezitten mensen van jouw generatie een rusteloze persoonlijkheid en betekent persoonlijke vrijheid veel meer dan een abstract begrip waarover even gedebatteerd kan worden en daarna terzijde wordt geschoven. Je sterke drang naar onafhankelijkheid tekent elke relatie en verbinding die je ooit zal aangaan.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom