26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Uranus in Ram

Uranus in teken Ram Bloom web

Uranus in je horoscoop

Uranus als excentrieke en rebelse planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Ram: op welke domeinen ben jij de rebel?

Stond de generatieplaneet, Uranus, op het moment van jouw geboorte, in Ram? (Doe de check via de handige Bloomcalculator) Dan is spontaniteit your middle name en carpe diem je levensmotto. Je houdt ervan om initiatief te nemen en je maakt graag de weg vrij voor nieuwere en creatievere vormen in de samenleving. Let op: je mag dan wel verantwoordelijk zijn voor heel wat positieve veranderingen en acties, met elitair en zelfvoldaan gedrag maak je jezelf zeker niet populair.

Met Uranus in Ram ben je erg vooruitstrevend en zal je uitgesproken krachtdadig het recht van zelfexpressie verdedigen, waarmee je door gebrek aan tact af en toe anderen kwetst. Zonder slechte bedoelingen natuurlijk!

Waar het leven je ook naartoe leidt, jij wil met je Uranus in Ram koste wat het kost hervormingen tot stand brengen. Over het algemeen bezitten mensen van jouw generatie met Uranus in Ram een rusteloze persoonlijkheid en betekent persoonlijke vrijheid veel meer dan een abstract begrip waarover even gedebatteerd kan worden en daarna terzijde wordt geschoven. Je sterke drang naar onafhankelijkheid tekent elke relatie en verbinding die je ooit zal aangaan.

Niet zeker waar Uranus staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Uranus stond op het moment van jouw geboorte.

Ontdek Bloom, hét tijdschrift voor astrologie en hedendaagse spiritualiteit

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom