Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Uranus in Maagd

Uranus in teken Maagd Bloom web

Uranus in je horoscoop

Uranus als excentrieke en rebelse planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Maagd: op welke domeinen ben jij de rebel?

Staat Uranus in Maagd in jouw horoscoop (doe de check via de handige Bloomcalculator), dan leggen jij en je generatiegenoten de focus op de praktische details van de gemeenschap. Medisch onderzoek, de balans tussen werk- en privé, de verbondenheid tussen lichaam en geest… Je bent ervan overtuigd dat jij je steentje kan bijdragen om de maatschappij een betere plek voor iedereen te maken, en niet enkel voor de ‘lucky few’. Je toont je doorgaans begripvol en medelevend, zolang dit je productiviteit niet in weg staat.

Over het algemeen ga je met Uranus in Maagd je eigen gang om allerlei plichten en karweitjes te volbrengen, je zit absoluut niet te wachten op bevestiging of waardering van anderen.

Dankzij Uranus in Maagd kan je terugvallen op een intuïtief vermogen dat jou in staat stelt om op hoog niveau zaken te doen, alsook op een scherpzinnigheid en aanleg voor wetenschap en techniek. Uranus in Maagd zorgt er ook voor dat jij een hekel hebt aan dagelijkse routinewerkjes. Je zoekt daarom je toevlucht bij allerlei gadgets die deze to-do’s aangenamer en gemakkelijker maken.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom