Home

Overige

Mijn account

Uranus in Leeuw

Jouw Uranus teken Astrologie plat Bloom

Uranus in je horoscoop

De excentrieke Uranus als planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Leeuw: wat zijn jouw onconventionele karaktertrekken?

Stond Uranus in Leeuw bij jouw geboorte? Dan is vrijheid en zelfexpressie jouw hoogste goed. Authenticiteit en individuele creativiteit horen daar volgens je meeste leeftijdsgenoten ook bij. Je sluit mensen snel in je hart, ook al zijn ze dat niet altijd waard. Gebroken harten zijn dan ook niet uitgesloten.

Je voelt een sterke drang op je eigen stempel op de wereld te drukken en duldt geen inmenging van traditionele autoritaire figuren die geen verandering toelaten, zeker niet wanneer ze je proberen te beïnvloeden.

Je zet je maar al te graag af tegen de gebruikelijke gedragscodes. Daarnaast stond je ongetwijfeld als eerste in de rij wanneer de ondernemingszin werd uitgedeeld en je deinst er zeker niet voor terug om grote risico’s te nemen. Ondanks je drang naar succes bezit je weinig zelfdiscipline, en dat kan een hinderpaal vormen om je doelen te bereiken. Je onbevredigbare zucht naar avontuur zit daar zeker en vast voor iets tussen. Je bent recht voor de raap en staat erop dat anderen diezelfde houding aannemen, iets wat helaas niet altijd het geval is.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom