Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Uranus in Steenbok

Uranus in teken Steenbok Bloom web

Uranus in je horoscoop

De excentrieke Uranus als planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Steenbok: wat zijn jouw onconventionele en rebelse karaktertrekken?

Staat de generatieplaneet Uranus in het teken Steenbok in jouw horoscoop (doe de check via de handige Bloomcalculator), dan zal jij mogelijks verantwoordelijk zijn voor het introduceren van nieuwe structuren. Deze plaatsing duidt op een generatie die nieuwe ideeën tot een geheel wil verenigen en nieuwe wegen wil bewandelen om deze doelstellingen te verwezenlijken.

Op intellectueel vlak ben je met Uranus in Steenbok zeer praktisch aangelegd, kennis puur om de kennis interesseert je weinig, je bent altijd op zoek naar de toepassing van theorieën.

Desalniettemin kijk je met Uranus in Steenbok toch soms neer op mensen die zich niet op hetzelfde intellectuele niveau als jij bevinden. Diplomatie behoort niet tot jouw talenten in dat geval. Je verspilt lievere geen tijd aan relaties die jou niets kunnen opleveren, je kan dus zeker wel stellen dat je best opportunistisch bent ingesteld. Verder ben je wel slaaf van een enorm verantwoordelijkheidsgevoel, vooral op professioneel vlak. Je hebt nogal vaak het gevoel dat iedereen op jou rekent, en net daarom probeer je steeds het onderste uit de kan te halen en origineel uit de hoek te komen.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom