Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Uranus in Waterman

Uranus in teken Waterman Bloom web

Uranus in je horoscoop

De excentrieke Uranus als planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Waterman: wat zijn jouw onconventionele en rebelse karaktertrekken?

Als Uranus in het dierenriemteken Waterman loopt, wijst dit op briljante wetenschappelijke ontdekkingen. Jij behoort tot een generatie die nieuwe barrières doorbreekt in het menselijk denkvermogen. Dit is tevens de generatie die op grotere schaal geconfronteerd wordt met het fundamentalisme.

Als deel van deze leeftijdsgroep beschouw je het echt als je levensmissie om positieve veranderingen te introduceren die de hele samenleving ten goede komen. Daarvoor kun je ook op de nodige steun rekenen van je omgeving, alsook op je eigen wilskracht.

Je hecht met Uranus in Waterman dan ook veel belang aan interpersoonlijke relaties, want je kan op bepaalde momenten een sterke drang ervaren om je te omringen met een grote groep mensen. Zij versterken ook je intuïtieve vermogens en originaliteit. Anderen hebben je er ook graag bij, door je onzelfzuchtig en menslievend karakter. Hoewel bij moment een echt groepsbeest, blink je toch uit in je onafhankelijk denken en handelen. Deze positie van Uranus in je horoscoop bezorgt je de drive om steeds je doelstellingen te blijven nastreven.

Niet zeker waar Uranus staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Uranus stond op het moment van jouw geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom