Home

Overige

Mijn account

Uranus in Stier

Jouw Uranus teken Astrologie plat Bloom

Uranus in je horoscoop

De excentrieke Uranus als planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Stier: wat zijn jouw onconventionele karaktertrekken?

Met ‘jouw’ Uranus in Stier kan jij rekenen op een volhardend en ietwat koppig karakter. Dit komt je goed van pas wanneer je probeert om nieuwe krijtlijnen voor de samenleving uit te tekenen. Mensen houden niet van verandering, maar jij beschouwt het als je plicht om je in te zetten voor het maatschappelijke hogere doel. Je houdt van vrede en harmonie, maar toch zal je niet van je principes afwijken in een discussie of conflict. Eens jij een overtuiging of plan in je hoofd hebt, ben je daar niet meer van af te brengen.

Doorgaans word jij gekenmerkt door een enorme vastberadenheid, zeker als het gaat over het bereiken van financiële onafhankelijkheid en materiële rijkdom.

Je hecht dan ook veel belang aan je persoonlijke vrijheid en stabiele levensstijl, maar daar moet natuurlijk voor gewerkt worden. Die druk kan serieus wat spanning opleveren, maar het alternatief is voor jou en je leeftijdsgenoten simpelweg geen optie. Tot slot ben je erg vindingrijk, waardoor je een echte meerwaarde vormt in elk team of project.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom