Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Uranus in teken Weegschaal Bloom web

Uranus in je horoscoop

Uranus als excentrieke en rebelse planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Weegschaal: op welke domeinen ben jij onconventioneel of rebels?

Streef jij naar het tot stand brengen van nieuwe standaarden met betrekking tot menselijke relaties? Dan is de energie van Uranus in Weegschaal sterk voelbaar in jouw horoscoop. Deze stand wijst op het breken met oude vormen van romantische liefde en de introductie van nieuwe concepten inzake gerechtigheid. Je lijkt zorgeloos naar de buitenwereld toe, zeker door de progressieve gedachtegoed, maar onder die onbezonnenheid schuilt er heel wat angst voor de toekomst. Het leven kan vaak hard zijn, en dagelijks bots je op heel wat onrecht, het is een kunst om daar niet te veel over te piekeren.

Met Uranus in Weegschaal oefen je een sterke aantrekkingskracht op anderen uit, mede dankzij je talent om je in te leven in de situatie van anderen.

Mededogen is sexy tegenwoordig. Hoewel je met Uranus in Weegschaal best romantisch bent aangelegd, streef je naar nieuwe vormen van relationele banden. Je bent van mening dat liefde mag gedeeld worden, zolang er goede afspraken zijn. Verstikkende relaties zijn niets voor mij, daar loop je snel van weg. Je drang naar persoonlijke vrijheid bepaalt het verloop van elke verbintenis die je aangaat.

Niet zeker waar Uranus staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis waar Uranus stond op het moment van jouw geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom