Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Kortrijk XPO

Datum

13/10/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Kortrijk XPO
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Spirituele Beleef Beurs Kortrijk op zondag 13 oktober - Kortrijk Xpo

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

-Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
-Uren shopplezier:
spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
-Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
-Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs!
Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom:
heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 13 oktober in Kortrijk Xpo.

Ticketing
Dit ticket geeft recht op toegang tot de Spirituele Expo van Bloom op zondag 13 oktober in Kortrijk Xpo (doorlopend van 10.00 tot 17.30 uur).
Ontdek hier ook het uniek combiticket: Spirituele Expo + een ontmoeting met Braco op zondag 13 oktober.

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

ZAAL JUPITER:

11.00u – 12.00u:
Zandlezen, Angelina Sica
12.00u – 13.00u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
13.00u – 14.00u
: De Magie van kleuren, Greet Marien
14.00u – 14.40u:
Handlezen, Willem De Baets
15.00u – 15.45u:
Hypnoseshow, Patrick Pickart
16.00u – 16.45u:
Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, bekend van haar kwaliteit én ervaring!

ZAAL VENUS:

11.00u – 11.40u: Kaartleggen met de Belline kaarten, Ingrid Terryn
12.00u – 12.30u:
Indiaans fluitconcert, Michael Telapary
12.45u – 13.45u:
De kracht van liefde, Ilse Houben
13.45u – 14.45u:
Naar de oorsprong van je eigen ZIJN, Veronique Wittezaele
15.00u – 15.30u:
Indiaans fluitconcert, Michael Telapary
15.45u – 16.30u:
Demo Bloemenseance, Isabelle Duchene
16.30u - 17.30u: De kracht van de Ziel, Master Sha (Tao Center Belgium)

ZAAL MERCURIUS:

11.00u – 12.00u:
Leven met de Maan, Glenys Pille
12.00u – 13.00u:
'Staat uw bed wel op de juiste plaats...?’. Alles over aardstralen, Patrick Vandendriessche
13.00u - 14.00u:
Initiatie pendelen, Bernadette Simoens (maximum 10 personen)
14.00u – 15.00u:
Wet van aantrekkingskracht, Bernadette Simoens
16.00u – 17.00u:
Leren luisteren naar je innerlijke stem: je intuïtie, Julie De Schuymer

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Alle special guests op de Spirituele Expo Kortrijk Xpo zondag 13 oktober op een rijtje

Hyposeshow - Patrick Pickart

Demonstratie Hypnose show Patrick Pickart Spirituele expo beurs Bloom web

Hypnose is een kunstmatig opgewekte trance, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Het fenomeen moet al jaren tegen heel wat vooroordelen opboksen, maar de laatste tijd krijgt het toch steeds meer aandacht buiten de paranormale kringen. Tijdens deze educatieve en entertainende show ontdek je dat hypnose echt bestaat en wat de verschillende toepassingen ervan zijn. Je gaat als het ware op reis in je eigen fantasie. Je zal anderen dingen zien doen die je nooit voor mogelijk hield. Ervaar het zelf tijdens deze show op de Spirituele Expo in Kortrijk!

Klik hier en maak kennis met hypnotiseur Patrick Pickart

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Beurs in Kortrijk een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

Indiaanse fluitconcert - Michael Telapary

Fluitconcert demonstratie Michael Telapary Spirituele expo beurs Bloom web

Michael Telapary bespeelt op intuïtieve manier de Indiaanse fluit. Tijdens het 'Chakra Healing concert' neemt hij de participanten mee op een intense meditatieve reis. Elke chakra heeft een bepaalde frequentie, van de laagste-diepste-traagste frequentie bij de stuit chakra tot de hoogste-snelste bij de kruin chakra. Net zoals een corresponderende kleur, heeft iedere chakra ook een bepaalde toon waarmee deze resoneert. Geluid kan gebruikt worden om de chakra's in balans te brengen. Herhaling van bepaalde tonen brengt namelijk ons 'body-mind-soul complex' in een meditatieve staat, waardoor er healing plaats kan vinden. Tijdens het concert op deze spirituele beurs in Kortrijk Expo speelt Michael op verschillende Indiaanse fluiten waarvan de grondtoon resoneert met één van de 7 chakra's, gecombineerd met mooie natuurgeluiden, die visualisatie zullen versterken. Mis het niet!

Kaartleggen met de Belline kaarten - Ingrid Terryn

Voordracht Lezing Belline kaarten Ingrid Terryn Spirituele Expo beurs Bloom web

Maak op een ontspannen wijze kennis met de Belline kaarten. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze sessie krijg je je eerste introductie in deze fascinerende wereld. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren. Ontdek er alles over tijdens de Spirituele beurs in Kortrijk.

Wil je je verdiepen in deze prachtige kaarten? Volg bij Bloom (Waregem) deze unieke cursus: klik hier voor meer informatie!

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’.

Leven met de Maan - Glenys Pille

Lezing leven met de maan Glenys Pille Spirituele expo beurs Bloom web

De maan: een mooi gekleurde energie die dagdagelijks aan de hemel staat te schitteren. Altijd is de maan er voor ons. Zowel bewust als onbewust heeft ze een enorme invloed op ons dagelijks handelen. Niets is toeval, vooral onze manier van denken en hoe we iets visualiseren speelt een grote rol in de uitwerking tijdens de Volle Maan. Glenys Pille neemt jullie graag mee in dit prachtige verhaal tijdens deze lezing op de spirituele beurs in Kortrijk.

De kracht van liefde - Ilse Houben

Lezing kracht van liefde Ilse Houben Spirituele expo beurs Bloom web

Wanneer we contact maken met de oneindige liefdesbron die in onszelf aanwezig is, dan zijn we nooit alleen. Dan ben je verbonden met de liefde van iedereen in het universum. Liefde is het krachtigste medicijn op aarde. Heb elkaar, jezelf en God lief, zonder beperkingen of regels, dat is Ilse haar boodschap. Wanneer we samenwerking vanuit licht en liefde, kunnen we bergen verzetten. Want de kracht van het hart is oneindig groot. Wil je hier meer over leren, kom dan zeker een kijkje nemen tijdens de lezing van Ilse Houben op de spirituele beurs van Bloom in Kortrijk.

Alles over aardstralen - Patrick Vandendriessche

Alles Over Aardstralen Patrick Vandendriessche Lezing Workshop Spirituele Expo Beurs Bloom Web

- Wat zijn aardstralen en wateraders?
- Sedert wij in ons nieuw huis wonen slaapt ons kind zo slecht en is hij/zij zo angstig geworden. Wat kunnen we hieraan doen?
- Waarom zoekt mijn kat in huis steeds dezelfde plek op?
- Heb je slaapstoornissen?
- Zweet je 's nachts?

Op al deze vragen, en nog vele andere problemen, wordt tijdens deze sessie een antwoord geboden. Bovendien toont Patrick hoe je zelf de wichelroede kan hanteren. Je mag het zelfs uitproberen! Zien of het lukt? Afkomen is de boodschap.

Demo Bloemenseance - Isabelle Duchene

Demo Bloemenseance Isabelle Duchene Spirituele expo beurs Bloom web

Spiritueel medium Isabelle Duchene geeft persoonlijke helderziende boodschappen aan de hand van bloemen. Bloemen bezitten namelijk bijzondere krachten, waar we heel wat van kunnen leren. Ze staan namelijk in verbinding van de energie van de natuur. Tien gelukkige aanwezigen op de spirituele beurs in Kortrijk EXPO krijgen een persoonlijke boodschap!

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Naar de oorsprong van je eigen ZIJN - Veronique Wittezaele

Lezing-Spirituele-expo-beurs-Veronique-Wittezaele

Ontdekken wie je echt bent, wat de zin van jouw leven en waar je grootste talenten liggen: dat is het doel van velen. Ben jij ook benieuwd naar de antwoorden op die vragen? Zou je ook graag stralen? Kom dan zeker naar de lezing over 'de oorsprong van je eigen zijn' tijdens de paranormale beurs in Kortrijk.

De Wet van Aantrekking - Bernadette Simoens

Workshop wet van aantrekking bernadette simoens cursus Spirituele beurs expo Bloom web

Kan je werkelijk datgene wat je wilt aantrekken? Waarom lukt het die ene altijd en bij jou soms of helemaal niet? Hoe werkt het? De wet van de aantrekkingskracht is reëel en brengt je altijd dat wat je vraagt!Tijdens deze initiatie hebben we het over de basisprincipes (de sleutels) van de wet van aantrekkingskracht. We passen ze werkelijk toe, schrijven ze uit en leggen zo de basis van ons nieuw besef. Doordat je zelf praktisch ermee bezig bent, wordt het meteen duidelijk. Je gaat naar huis met een helderder beeld en een gevoel alles aan te kunnen Ook dat is de wet!
Benieuwd? Bernadette vertelt je er graag alles over in de 'Workshop Wet van Aantrekking' tijdens de Spirituele Expo van Kortrijk.

Wist je dat Bernadette trouwens een workshop geeft over deze interessante materie? Deze gaat door op zaterdag 30 november bij Bloom, hét spiritueel centrum, in Waregem. Klik hier voor meer informatie!

Handlezen - Willem De Baets

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs van Kortrijk.

Initiatie pendelen - Bernadette Simoens (maximum 10 personen)

Workshop pendelen bernadette simoens initiatie Spirituele beurs expo Bloom web

Pendelen is een heel oud gebruik. Eigenlijk is de basis eenvoudig, want de pendel reageert op je onderbewustzijn. Het vertelt wat je hart diep van binnen al weet en (misschien al jaren) probeert kenbaar te maken. Veel van onze grootouders pendelden voor allerhande vragen, over liefde, het leven, werk en gezondheid. Maar kan iedereen pendelen? Gelukkig is het antwoord 'ja', iedereen kan leren pendelen! Leer er alles over tijdens deze workshop tijdens de Spirituele beurs van Kortrijk.

Wist je dat er bij Bloom (hét spiritueel centrum in Waregem regio West-Vlaanderen) binnenkort een workshop pendelen doorgaat? Leer alles over pendelen! Klik hier voor meer informatie!

De Magie van kleuren - Greet

Kleuren Greet Marien Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Kleuren hebben elk een eigen trilling wat energie geeft, als medium kun je de trilling ervaren en zo informatie krijgen van personen, ook overledenen. Als mensen hebben wij kleur nodig en met deze lezing wil ik met jullie op een plezierige manier langs alle kleuren glijden en laten weten welke kleur jullie nodig hebben op dit moment en waarom. Ook gaan we de betekenis van elke kleur ontdekken en waarvoor we ze allemaal kunnen gebruiken. Ik hoop dat jullie, net als Greet gefascineerd zullen zijn van deze materie.

De Kracht van De Ziel - Master Sha

Lezing De Kracht van De Ziel Master Sha TAO Center Belgium

Alles en iedereen heeft een ziel. Uit de verbinding met die zielen kan je een enorme kracht en energie putten. Een vibratie die (zelf)healend is voor een optimale gezondheid en innerlijk welzijn. Tijdens deze lezing op de spirituele beurs van Sint-Niklaas leer je hoe je met het universele Love, Peace, Harmony (Liefde, Vrede en Harmonie) lied in contact kan treden.

Leren luisteren naar je innerlijke stem: je intuïtie - Julie De Schuymer

Lezing Julie De Schuymer leren luisteren naar je innerlijke stem spirituele beurs expo bloom web je intuïtie

Tijdens deze lezing ontdek je een manier om te leren luisteren naar je innerlijke stem en deze weg te volgen, te letten op verborgen boodschappen en om dankbaarheid te tonen voor hetgeen je nu bereikt hebt in je leven. Jezelf graag zien hoe doe je dat? Dit kom je te weten aan de hand van concrete voorbeelden en oefeningen, zoals massage, het inkleuren van mandala’s en healing gesprekken met muziek. Het is een voortdurend groeiproces met jezelf en door jou zelf om uiteindelijk te ontpoppen tot een prachtige vlinder.

Cocooning betekent letterlijk 'je binnenshuis terugtrekken om te ontspannen'. Dit wil niet zeggen dat je je afsluit voor de rest van de wereld. Het is veeleer een zorgen voor jezelf. Even op adem komen. Ontspanning zoeken, je innerlijke stem horen en volgen. De vele prikkels die onze zintuigen dagelijks te verwerken krijgen zorgen al eens voor een overdosis. Dit brengt spanning met zich mee, maar ook stress, burn-out, depressies... Cocooning is jezelf verwennen door je zintuigen te ontspannen. Zo herstel je de positieve verbinding met je lichaam en geest. Er vormt zich een vernieuwd evenwicht.

Wil je je meer verdiepen in Cocooning? Volg dan Julie haar workshop over cocooning bij Bloom in Waregem. Klik hier voor meer informatie!

Een greep uit de deelnemende standhouders

Marleen Claerhout - Leona Lefevere - Roos Duflou - Fons De Voegt - Veronique Wittezaele - Bert Glorieux - Chris Goddé - Jacqueline Vermeulen - Sonia Desmadryl - Tine Dewaele - Greet - Ingrid Terryn - Anne Wauters - Willem De Baets - Ilse Houben - Marie-Christine Vervinck - Brigitte De Laet - Mr. Netten - Martine Vanhoutte - Lydie Scherpereel - Nady - Isabelle Duchene - Ann Verpoort - Pamela Luca - Stef (Art of Medium) - Patricia Aarts - Inge (De Fakkel) - Glenys Pille - Julie De Schuymer - Kathleen Callewaert - Maria Albers - Elsje Elilies - Angelina Sica - Naomi Apachi - Zen-Yin - Feel Good Energetix sieraden - Jean-Marie Brabant - Michael Telapary - Geert Cnockaert Namasté - Sigi Atelier - TAO Center Belgium - SalenLu

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Kortrijk XPO

Mini-consult, Marleen Claerhout
Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Rosa

Mini-consult,Greet
Mini-consult,Angelina Sica
Mini-consult, Bert Glorieux
Engelen-tarotreading, Pascale Christiaens

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!