Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Kortrijk XPO

Datum

11/10/2020

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Kortrijk XPO
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 7,50

Vanaf 5 tickets: €6,75 per ticket ipv. €7,5

Kies aantal tickets

Spirituele Beurs Kortrijk Xpo zondag 11/10/2020 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Kies je bezoektijd - Spirituele Beurs Kortrijk Xpo op zondag 11 oktober 2020

Eindelijk is het zover! We mogen opnieuw organiseren en schotelen je met veel plezier een coronaproof Spirituele Expo voor. De maatregelen die wij in acht houden om jouw en onze veiligheid te garanderen, lees je onderaan deze pagina. Omwille van de coronamaatregelen welke het bezoekersaantal beperkt tot maximaal 200 personen kan je bij keuze van je beursticket hierboven opteren voor een bezoek tussen 10 tot 13.45 uur of van 14 tot 17.30 uur. Schaf je tickets dus tijdig aan.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze hier.

Spirituele Beleef Beurs Kortrijk op zondag 11 oktober - Kortrijk Xpo

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

> Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
> Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
> Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
> Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom
: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 11 oktober 2020 in Kortrijk Xpo.

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

Zaal Jupiter

10.30u - 11.30u: Het geheim van het kaartleggen ontsluierd, Ingrid Terryn
11.30u - 12.30u: Handlezen, Willem De Baets
12.30u - 13.30u: Magie van Kleuren, Greet
15.00u - 15.45u: Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi www.naomiapachi.com
16.00u - 16.45u: Heling op Celniveau, Chris Beyaert (Shiva Center)

Zaal Venus

11.00u - 12.00u: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
13.00u - 13.40u: De invloed van vorige levens, Andy Vander Sijpt
14.30u - 15.30u: De Kracht van De Ziel, Master Sha Tao
15.30u - 16.30u: Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene

Voorlopig programma - De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

De invloed van vorige levens op dit leven - Andy Vander Sijpt

Lezing Invloed vorige levens op dit leven Andy Vander Sijpt Spirituele beurs expo Bloom web

Het concept van reïncarnatie is haast in elke religie en geloofsovertuiging geïntegreerd. Het idee dat we meerdere levens zullen leiden is namelijk heel geruststellend, want dat betekent dat we na verschillende wedergeboortes op een boeiend verleden kunnen rekenen waaruit we heel wat kunnen leren. Andy kan je laten ervaren welke invloed je vorige levens op je huidig bestaan hebben. Zo kun je ook ontdekken welke aspecten daarvan je doen en laten belemmeren, en hoe je die zelf kunt aanpakken. Tijdens deze voordracht laat Andy enkele bezoekers uit de zaal op gevoel een aantal kaarten trekken, om hen zo inzicht te bieden op hun vorige levens. Wees er zeker bij in Kortrijk!

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Beurs in Kortrijk een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziektes op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing over holisme in Kortrijk.

De Magie van kleuren - Greet

Kleuren Greet Marien Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Kleuren hebben elk een eigen trilling wat energie geeft, als medium kun je de trilling ervaren en zo informatie krijgen van personen, ook overledenen. Als mensen hebben wij kleur nodig en met deze lezing wil ik met jullie op een plezierige manier langs alle kleuren glijden en laten weten welke kleur jullie nodig hebben op dit moment en waarom. Ook gaan we de betekenis van elke kleur ontdekken en waarvoor we ze allemaal kunnen gebruiken. Ik hoop dat jullie, net als Greet gefascineerd zullen zijn van deze materie.

Kaartleggen met de Lenormand kaarten - Ingrid Terryn

Voordracht Lezing Ingrid Terryn Bloom Spirituele Expo Lenormand Kaartleggen

Maak op een ontspannen wijze kennis met de gekende Lenormandkaarten. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze voordracht krijg je je eerste introductie in de fascinerende wereld van de Lenormand kaarten. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten én verwent Ingrid je bovendien met het trekken van jouw jaarkaart. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren. Wees er zeker bij op de Spirituele Expo in Kortrijk!

Al een tijdje actief bezig met de Lenormand kaarten? Nood aan een nieuwe uitdaging? Volg dan bij Bloom (Waregem) de cursus 'Kaartleggen met Lenormand kaarten voor Gevorderden': klik hier voor meer informatie!

Standhouder sigi edelstenen Spirituele beurzen expo Bloom web
- Standhouder in de kijker: Sigi Aron -

Maak kennis met Atelier Sigi

Op zoek naar een bijzondere edelsteen of een werkelijk uniek sieraad? Wil je graag weten welke edelsteen jou op het lijf geschreven staat? Dan ben je bij Atelier Sigi aan het juiste adres. Deze prachtige, meterslange en kleurrijke stand springt meteen in het oog. Sigi helpt je graag bij het uitkiezen van jouw geboortesteen, of misschien koop je wel één van haar one-of-a-kind handgemaakte sieraden? Verder kun je bij haar terecht voor een consult waarbij ze je op basis van jouw favoriete edelsteen inzichten kan bijbrengen.

Handlezen - Willem De Baets

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs van Kortrijk.

De Kracht van De Ziel - Master Sha Tao

Lezing De Kracht van De Ziel Master Sha TAO Center Belgium

Alles en iedereen heeft een ziel. Uit de verbinding met die zielen kan je een enorme kracht en energie putten. Een vibratie die (zelf)healend is voor een optimale gezondheid en innerlijk welzijn. Tijdens deze lezing op de spirituele beurs van Kortrijk leer je hoe je met het universele Love, Peace, Harmony (Liefde, Vrede en Harmonie) lied in contact kan treden.

Heling op celniveau - Chris Beyaert (Shiva Center)

Lezing Healing celniveau Shuivacenter Spirituele Beurs expo Bloom web

Negatieve ervaringen en trauma’s worden in ons lichaam ook op celniveau opgeslagen. Daaruit kunnen heel wat emotionele en fysieke klachten voortkomen. Via helende reizen kun je deze klachten (gaande van depressie, stress tot chronische pijn) aanpakken. Meer weten over wat dat precies inhoudt? Teken dan zeker present op deze lezing tijdens de Spirituele Beurs in Kortrijk.

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Lezing Werken met energie Isabelle Duchene Spirituele expo beurs Bloom web

Het mediumschap is al zo oud als de mensheid zelf, en toch hangt er nog zo veel mysterie rond het fenomeen. Tijdens deze bijzondere demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ben jij ook benieuwd naar Isabelles helderziende waarnemingen of wil je meer weten over hoe een medium ook jou kan helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen? Kom dan zeker een kijkje nemen tijdens de Spirituele Expo in Kortrijk!

.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Fons De Voegt - Greet - Tine Dewaele - Chris Goddé - Anne Wauters - medium Stef (Art of Medium) - Betty van Geel - Yves Polet - Roos Duflou - Nady Christiaens - Ingrid Terryn - Marleen Claerhout - Kathleen Callewaert - Bert Glorieux - Iris Desmaricaux - Rosa

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden

Naomi Apachi - Andy vander Sijpt - Isabelle Duchene

Aurafotografie / Zandlezen

Angelina Sica - Peter van de Klok

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki

Tao Center - Shiva Center

Standen met edelstenen & sieraden - essentiële olie

Daewood - Vera Lecluyse - Namasté - Atma Bhakti - Zen Spirit Plus - Sigi's Atelier - Jean-Marie Braibant - Twinkel@home

Spirituele (web)winkels

Bloom

Coronamaatregelen

Om onze beurzen veilig laten verlopen gelden ook hier de reeds alom bekende coronamaatregelen. Wij nemen alvast alle nodig voorzorgen, maar we rekenen ook op jullie om een steentje bij te dragen. En wel op deze manier:

> Mondmasker dragen is verplicht vanaf je de zaal betreedt.
> De social distancing van 1,5m moet ten allen tijde bewaard blijven.
> Registratie: bij aankoop van beurstickets aan de deur wordt je voor- en achternaam gevraagd, alsook je telefoonnummer of mailadres. Heb je reeds je beurstickets online gekocht? Dan is er verder geen registratie vereist.
> De wandelrichting, die wordt aangeduid met pijlen op de grond, wordt steeds gerespecteerd.
> Honger of dorst? Er wordt enkel aan tafel bediend, geen bestellingen aan de bar dus.
> Handen worden gedesinfecteerd bij het betreden van de zaal en voor het aangaan van een persoonlijk consult.
> Ben je ziek? Denk aan je kwetsbare medemens, en blijf alsjeblieft thuis :).

Stay safe!
We zien jullie graag terug op de Spirituele Expo in Kortrijk.

Bereikbaarheid

Ingang Meeting Center = Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (ingang naast Radio 2 gebouw)
Voor de bereikbaarheid naar Kortrijk Meeting Center: klik hier

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Kortrijk XPO

Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Chris Goddé
Spiritueel cadeautje, Vera Lecluyse
Mini-consult, Bert Glorieux
Waardebon van €15, Twinkel@home

Mini-consult, Anne Wauters
Consult, Betty Van Geel
Mini-consult, Yves Polet
Mini-consult, Roos Duflou
25x Love Peace Harmony CD, Tao Center Belgium
Mini-consult, Marleen Claerhout
Mini-consult, Iris Desmaricaux

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.