Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Uranus in Vissen

Uranus in teken Vissen Bloom web

Uranus in je horoscoop

De excentrieke Uranus als planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Vissen: wat zijn jouw onconventionele en rebelse karaktertrekken?

Uranus bevindt zich in het teken Vissen in de horoscoop van iedereen die is geboren tussen 2003 en 2011. Deze generatie is niet enkel uiterst idealistisch, maar wil ook een volledige heroriëntatie binnen de samenleving op het vlak van levensbeschouwingen. Als deel van deze groep worden jouw idealen stevig gefundeerd op realiteitszin, zodat deze steeds aanvaardbaar zijn voor de meerderheid.

Met de constellatie van Uranus in Vissen behoef je een goede scholing, zonder die intellectuele training kun je je visies niet beargumenteren en dreig je te vervallen in de rol van de onrealistische dromer.

Je bent met Uranus in Vissen in staat om de gedachten en emoties van anderen haarfijn aan te voelen, zonder dat je daar een logische verklaring voor kunt geven. Dit getuigt van je buitengewoon intuïtieve vermogens. Diep vanbinnen ervaar je een sterk verlangen om op de komen voor de minderbedeelden in de maatschappij, wees echter waakzaam dat er geen misbruik van je goede wil wordt gemaakt. Je inlevingsvermogen kan namelijk soms de bovenhand nemen en je blind maken voor de ware intenties van je medemens.

Niet zeker waar Uranus staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Uranus stond op het moment van jouw geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom