Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Oudenaarde

Datum

26/09/2021

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

De Qubus
Lindestraat 47, 9700 Oudenaarde
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 8,00

Vanaf 5 tickets: €7,00 per ticket ipv. €8,00

Kies aantal tickets

Spirituele Expo Oudenaarde 26/09/2021 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Beleef Beurs Oudenaarde op zondag 26 september 2021 in De Qubus

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

 • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
 • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
 • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
 • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
 • Ontdek onze jubileumacties en ding mee naar gratis consultenten, edelstenen, abonnementen op Bloom en zoveel meer.
 • De eerste 100 bezoekers worden verwend met een kopje Detox Thee van The Herborist.
 • De eerste 200 bezoekers ontvangen een goodiebag met een Bloom tijdschrift proefnummer, alsook staaltjes en een leuk extraatje.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 26 september 2021 in De Qubus, Lindestraat 47 in Oudenaarde.

Corona

Aangezien de Spirituele Expo's onder het protocol van de handel vallen, is iedereen welkom op onze beurzen. Je hebt dus géén Covid Safe Ticket nodig om de beurs te bezoeken. De coronamaatregelen die wij in acht houden zoals mondmasker, afstand bewaren,... vind je onderaan deze pagina.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

Corona gooide in 2020 roet in het eten, maar niet getreurd! In 2021 worden de feestelijke acties n.a.l.v. het 30-jarig bestaan van de Spirituele Expo's fewoonweg verlengd! Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2021 met een resem feestelijke acties. Ontdek de Bloom acties hier.

Ontdek hier ons rijkgevuld voordrachtenprogramma

Zaal Venus

11:00 uur: Handlezen, Willem De Baets
11:45 uur: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
12:30 uur: Helderziende waarnemingen en werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
13u15 uur: De overgang van de 3de naar de 5de dimensie, Désirée Van Toor
14:00 uur: Wanneer zielen van mens en paard elkaar omarmen, ontstaat er pure magie, Veerle Breyne
15:00 tot 15:45 uur: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring! www.naomiapachi.com
16:00 uur: Maak kennis met en beleef Reconnective Healing, Noeshka Van Speybroek en Melissa Pletinckx (Hartsbron)
16:45 uur: De kracht van de Ziel, Tao Center Antwerp

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Lezing Foto Desiree Van Toor

De overgang van de 3e naar 5e dimensie, (familie)karma, Tweelingzielen & zielsverwanten

Incl. Astrologische voorspellingen 2022

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Net doordat de mensheid op dit moment in angst leeft door de wereldschokkende gebeurtenissen zoals de COVID-uitbraak en de wereldwijde demonstraties zullen haar lezingen in het najaar van 2021 in het teken staan van de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten en nog veel meer… Tijdens haar lezing op de Spirituele Expo in Oudenaarde op zondag 26 september 2021 zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de kosmische gebeurtenissen in 2022 en handvaten geven hoe jij je voor kunt bereiden op de op stapel staande grote veranderingen in 2022.

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Leg contact met genezijde

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Naomi brengt op deze Spirituele Beurs in Oudenaarde een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing over holisme in Oudenaarde.

De Kracht Van De Ziel Irene Pool Lezing Demonstratie Spirituele Expo Beurs Bloom Web

De Kracht van De Ziel, Tao Center

Alles en iedereen heeft een ziel. Uit de verbinding met die zielen kan je een enorme kracht en energie putten. Een vibratie die (zelf)healend is voor een optimale gezondheid en innerlijk welzijn. Tijdens deze lezing op de Spirituele Expo in Oudenaarde op zondag 26 september 2021 leer je hoe je met het universele Love, Peace, Harmony (Liefde, Vrede en Harmonie) lied in contact kan treden.

Bestel je ticket Oudenaarde 2021 OK
Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Handlezen, Willem

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs van Oudenaarde op 26 september 2021.

Spirituele Expo Foto Veerle Breyne

Leer je met dieren te verbinden

Veerle Breyne neemt de bezoekers van de Spirituele Expo in Oudenaarde graag mee naar de magische wereld van mens en paard. Haar zielenconnectie is uniek en gebaseerd op wederzijds vertrouwen en pure energie. Veerle deelt haar kennis dagelijks met bijzondere kinderen die vooral nood hebben aan zelfvertrouwen en rust. De meeste kinderen hebben een grote muur rondom zich opgetrokken. Het is telkens haar grootste uitdaging om samen met hen deze muur steen voor steen te slopen... Het is een heel avontuur, maar wanneer mens en dier in verbinding staan gebeuren er wonderen... Heeft Veerle je nieuwsgierig gemaakt? Wel, dan nodigt zij je graag uit om deze magische wereld tussen mens en paard zelf te komen ontdekken.

Lezing Spiritueel bewustzijn Isabelle Duchene Spirituele expo beurs Bloom web

Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene

Het mediumschap is al zo oud als de mensheid zelf, en toch hangt er nog zo veel mysterie rond het fenomeen. Tijdens deze bijzondere demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ben jij ook benieuwd naar Isabelles helderziende waarnemingen of wil je meer weten over hoe een medium ook jou kan helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen? Zak dan zeker af naar de Spirituele Expo in Oudenaarde!

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Fons De Voegt - Greet Mariën - Tine Dewaele - Chris Goddé - Ilse Houben - Nady Christiaens - Iris Desmaricaux - Jessica Feuaerts - Medium Tineke - Anne Wauters - Isabelle Duchêne - Betty van Geel - Rosa - Yves Polet - Lydie Scherpereel - Chrisje Bressinck - Aneglina Sica - Tamara De Jode - Nady Christiaens - ...

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie

Angelina Sica, Isabelle Duchêne - Peter Klok

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki

Tao Center - Centrum LichtZiel - Tamara De Jode - Centrum Hartsbron

Standen met edelstenen & sieraden - essentiële olie

Atma Bhakti - Zen Spirit Plus

Spirituele (web)winkels

Bloom - Yukimi

Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio!

Agenda najaar 2021

19 september 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Waasmunster
26 september 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Oudenaarde
17 oktober 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Gent
24 oktober 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Brecht
31 oktober 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Kortrijk Xpo
7 november 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Ninove
14 november 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Roeselare
21 november 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Antwerpen
28 november 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Expo Hasselt
5 december 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Leuven, Brabanthal
19 december 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Oostende

Coronamaatregelen

Om onze Spirituele Expo's veilig te laten verlopen gelden ook hier de actuele coronamaatregelen. Wij nemen alvast alle nodige voorzorgen, maar we rekenen ook op jullie om een steentje bij te dragen. En wel op deze manier:

 • Mondmasker dragen is verplicht vanaf 12 jaar bij het binnentreden van de zaal/hal.
 • De social distancing van 1,5m dient bewaard te blijven.
 • Registratie: bij aankoop van beurstickets aan de deur wordt je voor- en achternaam gevraagd, alsook je telefoonnummer of mailadres. Heb je reeds je beurstickets online gekocht? Dan is er verder geen registratie vereist.
 • De wandelrichting, die wordt aangeduid met pijlen op de grond, wordt steeds gerespecteerd.
 • Honger of dorst? Tijdens je consumptie mag het mondmasker afgezet worden.
 • Handen worden gedesinfecteerd bij het betreden van de zaal en voor het aangaan van een persoonlijk consult.
 • Ben je ziek? Denk aan je kwetsbare medemens, en blijf alsjeblieft thuis :).

Stay safe! We zien je graag binnenkort terug op de Spirituele Expo in Oudenaarde op zondag 26 september 2021.

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Oudenaarde

 • Mini-consult, Fons De Voegt
 • Mini-consult, Angelina Sica
 • Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok
 • Mini-consult, Chris Goddé
 • Mini-consult, Greet
 • Mini-consult, Desiree van Toor
 • Mini-consult, Desiris
 • Mini-consult, Jessica Feyaerts (My Soul My Mission)
 • Mini-consult, Anne Wauters
 • Mini-consult, Rosa
 • 2x chakra healing van 15 minuten, Tamara De Jode

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom