Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Uranus in Schorpioen

Uranus in teken Schorpioen Bloom web

Uranus in je horoscoop

Uranus als excentrieke en rebelse planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Schorpioen: jouw onconventionele en rebelse karaktertrekken

Bevond Uranus zich in het sterrenbeeld Schorpioen op het moment van jouw eerste levensadem? (Doe de check via de handige Bloomcalculator) Als gevolg behoor jij met Uranus in Schorpioen tot een groep mensen die buitengewoon geladen emoties en veranderingen in hun leven beleven. Je bezit veel vernieuwende ideeën en gaat uit van het principe dat stagnatie niet bevorderlijk is voor de ontwikkeling van de mens.

Alles moet anders, beter voor iemand met Uranus in Schorpioen. Dit is een generatie die de handen uit de mouwen wil steken om de erfenis uit het verleden aan te pakken.

Je bent met Uranus in Schorpioen in staat om zelfstandig na te denken en een eigen mening te vormen over zowat elke sociale of intellectuele problematiek. Anderen luisteren dan ook met plezier naar jouw standpunt, omdat ze weten dat er altijd wel wat te leren valt. Je wenst het leven te doorgronden tot het diepste niveau. Daarom vermijd je ook alles wat fake en oppervlakkig is, zeker wanneer het een relatie betreft. Je hebt met Uranus in Schorpioen een sterke wil en laat je niet zomaar op andere gedachten brengen, vooral wanneer het gaat over je idealen of te bereiken doelen. Tot slot ben je enorm oplossingsgericht en ga je een emotionele rollercoaster nooit uit de weg als je die nodig zou hebben om tot een doorbraak te komen.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom