Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Uranus in Kreeft

Uranus in teken Kreeft Bloom web

Uranus in je horoscoop

Uranus als excentrieke en rebelse planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Kreeft: op welke domeinen ben jij de rebel?

Met Uranus in Kreeft maak jij deel uit van de generatie die bezorgd is over de voorspoed van de gemeenschap en de negatieve effecten van technische vooruitgang. De kans bestaat dat je enige status of bepaalde talenten hebt geërfd, maar toch ben jij bemind bij mensen uit alle lagen van de bevolking. Je streeft steeds naar verbetering en wil iedereen een gelijke kans bieden.

Daarnaast voel je je met Uranus in Kreeft aangetrokken tot het experimenteren met vrije vormen van relaties. Dit kan leiden tot een instabiele levensstijl, maar daar trek jij je eigenlijk weinig van aan.

Ook ben je met Uranus in Kreeft overgevoelig en prikkelbaar, waardoor je het moeilijk vindt om geduld op te brengen in situaties waarin niet alles verloopt volgens jouw plan. Er is altijd een beetje avontuur aanwezig bij alles wat je zegt, doet of denkt. Die eigenschap vormt de grootste drijfveer voor je drang naar emotionele onafhankelijkheid. Ook al koester je diepe gevoelens voor een persoon, je bent als de dood voor een vaste, langdurige, monogame relatie. Die onbelemmerde kijk op het leven kan bij sommige mensen op sympathie rekenen, maar lang niet bij iedereen.

Niet zeker waar Uranus staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk sterrenbeeld Uranus stond op het moment van jouw geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom