26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Uranus in Boogschutter

Uranus in teken Boogschutter Bloom web

Uranus in je horoscoop

Uranus als excentrieke en rebelse planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Boogschutter: jouw onconventionele en rebelse karaktertrekken

Uranus in Boogschutter betekent voor jouw generatie dat je steeds op zoek bent naar nieuwe inzichten omtrent de vooruitgang van de mensheid. Jij bent van mening dat je moet leren uit de fouten van het verleden, hoe abstract die soms ook kunnen zijn. Je voelt je sterk aangetrokken tot radicaal nieuwe ideeën, en ondervindt aan den lijve dat niet iedereen zo happig is om veranderingen door te voeren.

Ook je fantasie lijkt met Uranus in Boogschutter geen grenzen te kennen, gecombineerd met je liefde voor abstractie zorgt dit ervoor dat je een diep inzicht hebt in godsdienstige en opvoedkundige problemen.

Jouw interesse voor de wereld om je heen zet je er toe aan om veel buitenlandse reizen te ondernemen. Met Uranus in Boogschutter verlang je er namelijk naar om buiten de grenzen van je eigen leefwereld te treden en bij te leren over de wereld in z’n geheel. Met tradities kan men jou totaal niet bekoren, jij komt liever in opstand tegen de maatschappelijke orde. Een confrontatie met autoriteiten is daarbij niet uitgesloten, maar dat schrikt je geenszins af. Samen met je leeftijdsgenoten ben je van mening dat gewoontes uit het verleden geen plaats meer verdienen in de toekomst, wat niet altijd een even populaire opinie is, maar daar zal je mee moeten leren leven.

Niet zeker waar Uranus staat in je geboortehoroscoop?

Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis waar Uranus stond in je horoscoop op het moment van jouw geboorte.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom