26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Uranus in Tweelingen

Uranus in teken Tweelingen Bloom web

Uranus in je horoscoop

Uranus als excentrieke en rebelse planeet heerst over het teken Waterman en is verbonden met het 11de huis in je horoscoop. Gemiddeld verblijft deze planeet 7 jaar in hetzelfde dierenriemteken. We noemen Uranus een generatieplaneet, aangezien deze planeet een langere periode in één bepaald teken vertoeft. Algemeen kunnen we stellen dat, hoe trager de planeet is, hoe minder belangrijk de definitie van Uranus in het teken wordt en hoe belangrijker de definitie van Uranus in het huis wordt. Uranus brengt alle vormen van samenwerking en gemeenschapsleven tot stand.

Uranus in Tweelingen: op welke domeinen ben jij de rebel?

Als Uranus in jouw geboortehoroscoop in Tweelingen staat (doe de check via de handige Bloomcalculator), betekent dit dat jij mede verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen van nieuwe netwerken en vormen van communicatie. Deze generatie barst van de originele ideeën die de wereld ten goede kunnen veranderen. Je bent nogal idealistisch ingesteld en spaart anderen geenszins van je kritiek.

Het is met Uranus in Tweelingen haast onmogelijk om te voldoen aan jouw torenhoge verwachtingen, toch stelt het falen van anderen je dagelijks teleur.

Baanbrekend en vooruitstrevend, zo kan men jou met Uranus in Tweelingen ongetwijfeld omschrijven. Je interesse gaat uit naar uiteenlopende disciplines: van astrologie en occultisme, naar communicatie en elektronica. Waar je focus ook ligt, oplossingsgericht werken is jouw motto. Je voelt je doorgaans sterk aangetrokken tot revolutionaire en excentrieke gedachten, maar niet iedereen neemt die ingesteldheid even serieus. Dat frustreert je enorm, met als gevolg dat je nog onstabieler overkomt en nog extremer zal oordelen over anderen.

Benieuwd naar meer?

Wist je dat je met een lidmaatschap op Bloom tijdschrift (va €49,80/jaar) naast 8 inspirerende Bloom edities ook je eigen gehele geboorterapport (en die van familie/vrienden) eenvoudig online berekent? Aanvullend krijg je bovendien ook nog toegang tot alle leesartikelen die in het Bloom-tijdschrift in BE & NL worden aangeboden. Word vandaag een Bloom'er en geniet alle voordelen.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom