2 juni 2024 - Spirituele Bloom Fair Stadsfeestzaal Aarschot >

Lilith of de Zwarte Maan in Boogschutter

Lilith Zwarte Maan in Boogschutter Bloom web

Zwarte Maan of Lilith in Boogschutter: leren tevreden zijn met het dagelijks bestaan

”Door te reizen en andere culturen te ontdekken vind je met de Zwarte Maan of Lilith in Boogschutter hopelijk een gezonde uitlaatklep om jouw escapisme binnen de perken te houden.”

De positie van de Zwarte Maan of Lilith in Boogschutter doet bij jou de neiging ontstaan om zowat alle grenzen te overschrijden. Je bent gefascineerd door het onbereikbare ideaal, het grote avontuur, de ultieme wijsheid, de droomgeliefde... Voor jou is met Zwarte Maan of Lilith in Boogschutter het uiterst moeilijk om de voeling met de dagdagelijkse realiteit te bewaren. Je hebt het je voorgenomen om met jouw leven iets unieks aan te vangen en vaak zal je je ook verheven voelen boven alles en iedereen. Jouw megalomane attitude zal door menigeen regelmatig scheef worden bekeken, maar voor jou is dit helemaal geen punt.

Je zal je met de Zwarte Maan of Lilith in Boogschutter niet zomaar aansluiten bij de gangbare spirituele en religieuze overtuigingen. Het tegendeel is waar, want daar waar je kan, zal je er zich met de nodige betweterigheid en arrogantie tegen verzetten.

Jij bent er met de Zwarte Maan in Boogschutter de persoon niet naar om je volgzaam en gedwee achter de een of andere geloofsovertuiging te scharen. Elke uiting van ‘hokjesdenken’ is jou vreemd. Jij gaat precies zélf op zoek naar het universele, om vervolgens jouw kennis in het lang en in het breed te gaan verkondigen. Jij bent diegene die de anderen wil voorgaan, liever dan zelf discipel te zijn. Omdat je niet bereid bent om jouw leraren te volgen, kan dit voor heel wat problemen zorgen tijdens jouw opleiding, die je mogelijks nooit afmaakt.

In jouw zoektocht zal je niet nalaten om, zo nodig, gebruik te maken van geestverruimende middelen, want op jou is de uitdrukking ‘the sky is the limit’ wel heel toepasselijk. Precies omdat het voor jou zo bijzonder moeilijk is om met de realiteit om te gaan, bent je uiterst creatief in het vinden van allerlei vluchtroutes. Dit gedrag houdt uiteraard risico’s. In een maatschappij, gebaseerd op wetten en normen, kan jij je met Lilith of de Zwarte Maan in Boogschutter nauwelijks handhaven. Door te reizen en andere culturen te ontdekken vind je hopelijk een gezonde uitlaatklep om jouw escapisme binnen de perken te houden. Binnen de intieme sfeer zal je toch moeten leren om wat meer rekening te houden met andermans behoeften, zo niet kan jouw egocentrische, arrogante houding je wel eens zuur opbreken.

Wil je voor iemand anders nagaan waar zijn/haar Lilith of Zwarte Maan staat in zijn/haar horoscoop?

Let op: de plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Lilith of de Zwarte Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Word Bloom'er

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom