Home

Overige

Mijn account

Lilith of de Zwarte Maan in Boogschutter

Lilith Zwarte Maan in teken plat Bloom web

Lilith in je horoscoop

Lilith of de Zwarte Maan duidt op een crisisgebied en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. In het volgend jaar word je op een specifiek domein met belangrijke eisen en zwakheden geconfronteerd. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. De uitdagingen waar de Zwarte Maan je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken. Je verandert dingen in je leven en treft schikkingen om dit nooit meer te moeten overdoen.

Zwarte Maan in Boogschutter: met welke crisis word jij geconfronteerd?

Wees tevreden met jouw dagelijks bestaan

Deze positie van de Zwarte Maan of Lilith doet bij jou de neiging ontstaan om zowat alle grenzen te overschrijden. Je bent gefascineerd door het onbereikbare ideaal, het grote avontuur, de ultieme wijsheid, de droomgeliefde... Voor jou is het uiterst moeilijk om de voeling met de dagdagelijkse realiteit te bewaren. Je hebt het je voorgenomen om met jouw lieven iets unieks aan te vangen en vaak zal je je ook verheven voelen boven alles en iedereen. Jouw megalomane attitude zal door menigeen regelmatig scheef worden bekeken, maar voor jou is dit helemaal geen punt.

Je zal zich niet zomaar aansluiten bij de gangbare spirituele en religieuze overtuigingen.

Het tegendeel is waar, want daar waar je kan, zal je er zich met de nodige betweterigheid en arrogantie tegen verzetten. Jij bent er de persoon niet naar om zich volgzaam en gedwee achter de een of andere geloofsovertuiging te scharen. Elke uiting van ‘hokjesdenken’ is jou vreemd. Jij gaat precies zélf op zoek naar het universele, om vervolgens jouw kennis in het lang en in het breed te gaan verkondigen. Jij bent diegene die de anderen wil voorgaan, liever dan zelf discipel te zijn. Omdat je niet bereid bent om jouw leraren te volgen, kan dit voor heel wat problemen zorgen tijdens jouw opleiding, die je mogelijks nooit afmaakt.

”Door te reizen en andere culturen te ontdekken vind je hopelijk een gezonde uitlaatklep om jouw escapisme binnen de perken te houden.”

In jouw zoektocht zal je niet nalaten om, zo nodig, gebruik te maken van geestverruimende middelen, want op jou is de uitdrukking ‘the sky is the limit’ wel heel toepasselijk. Precies omdat het voor jou zo bijzonder moeilijk is om met de realiteit om te gaan, bent je uiterst creatief in het vinden van allerlei vluchtroutes. Dit gedrag houdt uiteraard risico’s in en de kans is dan ook reëel dat jij vroeg of laat in de marginaliteit belandt. In een maatschappij, gebaseerd op wetten en normen, kan jij je nauwelijks handhaven. Door te reizen en andere culturen te ontdekken vind je hopelijk een gezonde uitlaatklep om jouw escapisme binnen de perken te houden. Binnen de intieme sfeer zal je toch moeten leren om wat meer rekening te houden met andermans behoeften, zo niet kan jouw egocentrische, arrogante houding je wel eens zuur opbreken.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Lilith Horoscoop 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom