Home

Overige

Mijn account

Lilith of de Zwarte Maan in Leeuw

Lilith Zwarte Maan in teken plat Bloom web

Lilith in je horoscoop

Lilith of de Zwarte Maan duidt op een crisisgebied en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. In het volgend jaar word je op een specifiek domein met belangrijke eisen en zwakheden geconfronteerd. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. De uitdagingen waar de Zwarte Maan je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken. Je verandert dingen in je leven en treft schikkingen om dit nooit meer te moeten overdoen.

Zwarte Maan in Leeuw: met welke crisis word jij geconfronteerd?

Hecht niet zoveel belang aan jezelf

In het egocentrische teken Leeuw veroorzaakt de Zwarte Maan of Lilith een spanningsveld op vlak van identificatie. Jij wil jezelf te nadrukkelijk profileren door steeds opnieuw alle aandacht naar je toe te trekken. Je vindt waarschijnlijk van jezelf dat die eer jou helemaal toekomt, omdat je jezelf gewoonweg beter acht dan de anderen. Je wil hoe dan ook opvallen door te schitteren. Hoewel jij het van jezelf niet doorhebt, doe je aan zelfverheerlijking, waardoor je je natuurlijk de weerstand van jouw omgeving op de hals haalt.

Je wil aanzien en macht verwerven om zo je stempel te kunnen drukken op het leven van de mensen in je omgeving.

Je schuwt daarbij geen autoritair gedrag, kwestie van de druk wat op te voeren. Dat anderen zich hierbij vaak ongemakkelijk zullen voelen, hoeft geen betoog. Je legt je regels op, eenvoudigweg omdat je ervan overtuigd bent dat dat het beste is voor iedereen. Hierbij neem je jezelf heel erg ‘au sérieux’. Een superioriteitsgevoel is jou niet vreemd.

”Misschien raakt jouw kinderwens niet ingevuld of bestaat er, eventueel door een scheiding, een afstand tussen jou en jouw kinderen.”

Indien je in de loop van jouw leven niet al te veel in aanvaring wil komen met allen die jou lief zijn, zal je moeten leren inzien dat ook zij hun prioriteiten hebben en de vrijheid bezitten om hun eigen leven te leiden. Je kan de anderen niet straffeloos inperken. De Zwarte Maan in Leeuw prikkelt jouw creatieve talenten, waardoor je je evenzeer in de kijker kan werken. Hoe zeker je je ook voelt dankzij de machtpositie die je bekleedt, in de liefde en in de omgang met kinderen vergaat het je wellicht heel wat minder goed. Onbereikbare, onmogelijke of spaak gelopen liefdesaffaires kunnen jou behoorlijk wat pijn hebben gedaan. Misschien raakt jouw kinderwens niet ingevuld of bestaat er, eventueel door een scheiding, een afstand tussen jou en jouw kinderen. Diep vanbinnen voel je je daardoor gekrenkt. Als er kinderen zijn, dan zal je ze wellicht op een al te dominante en autoritaire manier behandelen, waardoor ze zich aan jouw gezag zullen proberen te onttrekken. Jouw egoïsme zal ook op jouw intiem leven duidelijk z’n stempel drukken. In de slaapkamer zal je vooral op jezelf gericht zijn, hunkerend naar bevestiging en aandacht. Enkel een onderdanige partner kan in jouw noden voorzien, vermits je veeleisend en moeilijk te bevredigen bent. Bovendien ben je, wat liefdeszaken betreft, heel bezitterig.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Lilith Horoscoop 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom