Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Lilith of de Zwarte Maan in Leeuw

Lilith Zwarte Maan in Leeuw Bloom web

Zwarte Maan in Leeuw: hecht niet zoveel belang aan jezelf en je ego

”Indien je in de loop van jouw leven met de Zwarte Maan of Lilith in Leeuw niet al te veel in aanvaring wil komen met allen die jou lief zijn, zal je moeten leren inzien dat ook zij hun prioriteiten hebben en de vrijheid bezitten om hun eigen leven te leiden.”

In het egocentrische teken Leeuw veroorzaakt de Zwarte Maan of Lilith een spanningsveld op vlak van identificatie. Jij wil jezelf te nadrukkelijk profileren door steeds opnieuw alle aandacht naar je toe te trekken. Je vindt waarschijnlijk van jezelf dat die eer jou helemaal toekomt, omdat je jezelf gewoonweg beter acht dan de anderen. Je wil hoe dan ook opvallen door te schitteren. Hoewel jij het van jezelf niet doorhebt, doe je met de Zwarte Maan of Lilith in Leeuw aan zelfverheerlijking, waardoor je je natuurlijk de weerstand van jouw omgeving op de hals haalt.

Je wil met de Zwarte Maan of Lilith in het trotse teken Leeuw aanzien en macht verwerven om zo je stempel te kunnen drukken op het leven van de mensen in je omgeving.

Je schuwt daarbij geen autoritair gedrag, kwestie van de druk wat op te voeren. Dat anderen zich hierbij vaak ongemakkelijk zullen voelen, hoeft geen betoog. Je legt je regels op, eenvoudigweg omdat je ervan overtuigd bent dat dat het beste is voor iedereen. Hierbij neem je jezelf heel erg ‘au sérieux’. Een superioriteitsgevoel is jou niet vreemd.

Indien je in de loop van jouw leven met de Zwarte Maan of Lilith in Leeuw niet al te veel in aanvaring wil komen met allen die jou lief zijn, zal je moeten leren inzien dat ook zij hun prioriteiten hebben en de vrijheid bezitten om hun eigen leven te leiden. Je kan de anderen niet straffeloos inperken. Positief is dat de Zwarte Maan in Leeuw jouw creatieve talenten prikkelt, waardoor je je evenzeer in de kijker kan werken.

Hoe zeker je je ook voelt dankzij de machtpositie die je bekleedt, in de liefde en in de omgang met kinderen vergaat het je wellicht heel wat minder goed. Onbereikbare, onmogelijke of spaak gelopen liefdesaffaires kunnen jou behoorlijk wat pijn hebben gedaan. Misschien raakt jouw kinderwens niet ingevuld of bestaat er, eventueel door een scheiding, een afstand tussen jou en jouw kinderen. Diep vanbinnen voel je je Zwarte Maan of Lilith in Leeuw daardoor gekrenkt. Als er kinderen zijn, dan zal je ze wellicht op een al te dominante en autoritaire manier behandelen, waardoor ze zich aan jouw gezag zullen proberen te onttrekken. Jouw egoïsme zal ook op jouw intiem leven duidelijk z’n stempel drukken. In de slaapkamer zal je vooral op jezelf gericht zijn, hunkerend naar bevestiging en aandacht. Enkel een onderdanige partner kan in jouw noden voorzien, vermits je veeleisend en moeilijk te bevredigen bent. Bovendien ben je, wat liefdeszaken betreft, met de Zwarte Maan of Lilith in Leeuw heel bezitterig.

Wil je voor iemand anders nagaan waar zijn/haar Lilith of Zwarte Maan staat in zijn/haar horoscoop?

Let op: de plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Lilith of de Zwarte Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

De laatste Bloom-editie is uit!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom