26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Lilith of de Zwarte Maan in Tweelingen

Lilith Zwarte Maan in Tweelingen Bloom web

Zwarte Maan in Tweelingen: crisis in de communicatie

Met de Zwarte Maan of Lilith in het teken Tweelingen zal je je vaak anders voordoen dan je je binnenin voelt. Je zal jouw gedachten angstvallig voor de buitenwereld verborgen houden en dankzij het veranderlijke karakter van de Tweelingenenergie ben je er een meester in om de zaken anders te laten uitschijnen dan dat ze in werkelijkheid zijn. Jouw verbale kwaliteiten helpen je bovendien om er met een kwinkslag van af te komen. Je hebt zo jouw eigen opinie over alles en nog wat en op mentaal vlak ben je behoorlijk eigenzinnig.

Het is voor jou met de Zwarte Maan of Lilith in Tweelingen zeker niet evident om jouw diepste emoties uit te drukken, vandaar dat er een discrepantie kan ontstaan tussen jouw denk- en jouw gevoelswereld.

Anderen zullen soms ervaren dat je niet precies zegt wat je denkt, hetgeen bij sommige mensen als leugenachtig kan overkomen. De waarheid is, dat je bepaalde zaken gewoonweg niet met anderen wil delen. Je houdt bepaalde informatie liever voor jezelf. Het valt je dan ook zwaar om honderduit over jezelf te praten; je zal altijd iets voor jezelf houden. Het spreekt voor zich dat het voor jouw omgeving op die manier quasi onmogelijk is om een exact beeld van jou te verkrijgen. Mogelijks heb je met de Zwarte Maan of Lilith in Tweelingen tijdens jouw jeugdjaren traumatische ervaringen opgedaan die jou levenslang zullen blijven achtervolgen, maar ook ongevallen kunnen hun sporen nalaten. Problemen met studies zijn beslist niet uitzonderlijk. Op gezondheidsvlak noteren we een zwakte van het zenuwstelsel en aanleg voor depressies.

”Je zal je met Lilith in Tweelingen meer laten meeslepen door de opwindende woorden van jouw partner dan door zijn of haar strelingen.”

In de omgang met jouw broers en/of zussen kan er sprake zijn van een bepaalde mate van achterdocht. Seksualiteit wordt door jou vooral mentaal beleefd, vandaar dat je eerder opgewonden raakt door het lezen van pornolectuur dan van het echte fysieke samenzijn. Je zal je met Lilith in Tweelingen meer laten meeslepen door de opwindende woorden van jouw partner dan door zijn of haar strelingen. Seksualiteit wordt bij deze veeleer een kwestie van sublimatie. De dubbelheid waardoor het teken Tweelingen zich zo goed laat kennen, zorgt ervoor dat voor bepaalde geborenen met de Zwarte Maan in het luchtteken Tweelingen de drempel naar biseksualiteit heel laag is.

Wil je voor iemand anders nagaan waar zijn/haar Lilith of Zwarte Maan staat in zijn/haar horoscoop?

Let op: de plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Lilith of de Zwarte Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Word Bloom'er

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom