Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Lilith of de Zwarte Maan in Waterman

Lilith Zwarte Maan in Waterman Bloom web

Zwarte Maan in Waterman: probeer wat minder de rebel uit te hangen

”Zo ben je met Lilith in Waterman op vele vlakken jouw tijd ver vooruit. Jouw futuristische denkbeelden zullen door een beperkte groep van geestverwanten begrepen worden, maar bij het grote publiek ben je meestal aan het verkeerde adres.”

Met de Zwarte Maan of Lilith in Waterman is jouw vrijheid jouw hoogste goed. Jij zal je nooit of te nimmer aan banden laten leggen, wat anderen hier ook mogen over zeggen of denken. Je bent een buitenbeentje, overlopend van visies en ideeën. Het liefst van al ben je onder jouw vrienden waarmee je jouw bizarre standpunten kunt delen. Jullie voelen zich verenigd en verbonden in het ‘anders’ zijn. Toch zullen er zich op dat vlak in de loop van jouw leven veranderingen voordoen, want door externe omstandigheden komen die vriendschappen onder druk te staan, om hoogstwaarschijnlijk helemaal te verdwijnen. Bepaalde vrienden kunnen wegvallen door ziekte of ongevallen, terwijl je van anderen zal moeten scheiden omdat jullie op mentaal vlak uit elkaar zijn gegroeid.

Omdat je met de Zwarte Maan of Lilith in Waterman zo onconventioneel bent, zal je wel altijd aan de zijlijn blijven staan. Bovendien ben je zo eigenzinnig, dat je tot weinig of geen compromissen bereid bent. Je bent en blijft de vreemde eend in de bijt en omdat je dat ook aan de anderen laat merken, zullen zij jou meermaals met een scheef oog bekijken.


Zo ben je met Lilith in Waterman op vele vlakken jouw tijd ver vooruit. Jouw futuristische denkbeelden zullen door een beperkte groep van geestverwanten begrepen worden, maar bij het grote publiek ben je meestal aan het verkeerde adres. Je kan bovendien maar weinig begrip opbrengen voor mensen met ‘alledaagse’ opvattingen en gewoonten.

In de intieme sfeer doe je met Lilith in Waterman jouw reputatie ook alle eer aan, want ook hier is het controversieel zijn troef. Jouw seksuele experimenten beperken zich niet tot de persoonlijke slaapkamer, want ook hier is de vrijheidsdrang onweerstaanbaar. De keerzijde is, dat dit gedrag uiteraard de kortste weg naar een scheiding is, maar ook hiervan zal jij niet lang wakker liggen. Tijdens jouw leven zal je met de Zwarte Maan in Waterman, hoe dan ook, genoodzaakt zijn om bepaalde ideeën te herzien, zo niet dreig je terecht te komen in een spiraal van tegenslagen en scheidingen. Operaties en ongevallen zijn evenzeer signalen om jou tot inkeer en inzicht te brengen.

Wil je voor iemand anders nagaan waar zijn/haar Lilith of Zwarte Maan staat in zijn/haar horoscoop?

Let op: de plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Lilith of de Zwarte Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

De laatste Bloom-editie is uit!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom