Home

Overige

Mijn account

Lilith of de Zwarte Maan in Waterman

Lilith Zwarte Maan in teken plat Bloom web

Lilith in je horoscoop

Lilith of de Zwarte Maan duidt op een crisisgebied en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. In het volgend jaar word je op een specifiek domein met belangrijke eisen en zwakheden geconfronteerd. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. De uitdagingen waar de Zwarte Maan je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken. Je verandert dingen in je leven en treft schikkingen om dit nooit meer te moeten overdoen.

Zwarte Maan in Waterman: met welke crisis word jij geconfronteerd?

Probeer wat minder de rebel uit te hangen

Met de Zwarte Maan of Lilith in Waterman is jouw vrijheid jouw hoogste goed. Jij zal je nooit of te nimmer aan banden laten leggen, wat anderen hier ook mogen over zeggen of denken. Je bent een buitenbeentje, overlopend van visies en ideeën. Het liefst van al ben je onder jouw vrienden waarmee je jouw bizarre standpunten kunt delen. Jullie voelen zich verenigd en verbonden in het ‘anders’ zijn. Toch zullen er zich op dat vlak in de loop van jouw leven veranderingen voordoen, want door externe omstandigheden komen die vriendschappen onder druk te staan, om hoogstwaarschijnlijk helemaal te verdwijnen. Bepaalde vrienden kunnen wegvallen door ziekte of ongevallen, terwijl je van anderen zal moeten scheiden omdat jullie op mentaal vlak uit elkaar zijn gegroeid.

Omdat je zo onconventioneel bent, zal je wel altijd aan de zijlijn blijven staan.

Bovendien ben je zo eigenzinnig, dat je tot weinig of geen compromissen bereid bent. Je bent en blijft de vreemde vogel en omdat je dat ook aan de anderen laat merken, zullen zij jou meermaals met een scheef oog bekijken. Zo ben je op vele vlakken jouw tijd ver vooruit. Jouw futuristische denkbeelden zullen door een beperkte groep van geestverwanten begrepen worden, maar bij het grote publiek ben je meestal aan het verkeerde adres. Je kan bovendien maar weinig begrip opbrengen voor mensen met ‘alledaagse’ opvattingen en gewoonten.

”Jouw seksuele experimenten beperken zich niet tot de persoonlijke slaapkamer.”

In de intieme sfeer doe je jouw reputatie ook alle eer aan, want ook hier is het controversieel zijn troef. Jouw seksuele experimenten beperken zich niet tot de persoonlijke slaapkamer, want ook hier is de vrijheidsdrang onweerstaanbaar. De keerzijde is, dat dit gedrag uiteraard de kortste weg naar een scheiding is, maar ook hiervan zal jij niet lang wakker liggen. Tijdens jouw leven zal je, hoe dan ook, genoodzaakt zijn om bepaalde ideeën te herzien, zo niet dreig je terecht te komen in een spiraal van tegenslagen en scheidingen. Operaties en ongevallen zijn evenzeer signalen om jou tot inkeer en inzicht te brengen.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Lilith Horoscoop 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom