Home

Overige

Mijn account

Lilith of de Zwarte Maan in Stier

Lilith Zwarte Maan in teken plat Bloom web

Lilith in je horoscoop

Lilith of de Zwarte Maan duidt op een crisisgebied en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. In het volgend jaar word je op een specifiek domein met belangrijke eisen en zwakheden geconfronteerd. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. De uitdagingen waar de Zwarte Maan je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken. Je verandert dingen in je leven en treft schikkingen om dit nooit meer te moeten overdoen.

Zwarte Maan in Stier: met welke crisis word jij geconfronteerd?

Een haat-liefdeverhouding met geld

Deze plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith zorgt ervoor dat jij je maar moeilijk kunt losmaken van de gedachte aan geld en alle materiële bezit. Soms denk je dat geld helemaal niet zo belangrijk is, dat er andere waarden primeren, maar al even snel raak je in paniek wanneer jouw zekerheden in het gedrang komen.

In de loop van jouw leven kan je heel wat bezit vergaren, zonder dat je er daadwerkelijk iets mee doet.

De gedachte dat het er is, neemt jouw angst weg om ooit op droog zaad te komen zitten. Een gebrek aan een appeltje tegen de dorst kan jouw nood aan bestaanszekerheid fundamenteel aantasten. Hoewel jezelf door geldzaken gebiologeerd bent, zal je dit onderwerp zorgvuldig voor de buitenwereld verborgen houden, want je zou het nooit verdragen dat iemand anders hier zicht op heeft. Je bent heel inventief in het bedenken van mogelijkheden om jouw geld weg te moffelen. Met de Zwarte Maan in het geldteken Stier zullen er zich in de loop van jouw leven crisissen omtrent zekerheid voordoen. Misschien verlies je op een bepaald moment jouw job waardoor een regelmatige bron van inkomsten wegvalt of zorgen gezondheidsproblemen ervoor dat je niet langer zelf in jouw levensonderhoud kunt voorzien.

”Je bezit een sterke seksuele drive die zich eveneens op een bezitterige manier zal manifesteren.”

Op gezette tijden komt zo jouw zekerheid op de helling te staan. Van het teken Stier weten we dat het bestaande situaties wil bestendigen, maar met de Zwarte Maan in Stier bestaat er de panische angst voor verandering. Jij wil de dingen houden en behouden zoals ze zijn, maar helaas staat dit haaks op de evoluties die nu eenmaal inherent aan het leven zijn verbonden. Jij zal moeten leren omgaan met de natuurlijke flow van het bestaan zelf, zonder je steeds krampachtig tegen elke verandering te verzetten. Je bezit een sterke seksuele drive die zich eveneens op een bezitterige manier zal manifesteren. Je denkt hierbij in de eerste plaats aan het eigen genot en beschouwt de partner als jouw bezit. Jaloerse buien kunnen de pret bederven. Verder kunnen eetproblemen, zoals boulimia en anorexia, jouw gezondheid schaden.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Lilith Horoscoop 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom