26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Lilith of de Zwarte Maan in Stier

Lilith Zwarte Maan in Stier Bloom web

Zwarte Maan in Stier: een haat-liefdeverhouding met geld

”Je bezit een sterke seksuele drive die zich eveneens op een bezitterige manier zal manifesteren.”

De plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in Stier zorgt ervoor dat jij je maar moeilijk kunt losmaken van de gedachte aan geld en alle materiële bezit. Soms denk je dat geld helemaal niet zo belangrijk is, dat er andere waarden primeren, maar al even snel raak je in paniek wanneer jouw zekerheden in het gedrang komen.

In de loop van jouw leven kan je met de Zwarte Maan of Lilith in Stier heel wat bezit vergaren, zonder dat je er daadwerkelijk iets mee doet. De gedachte dat het er is, neemt jouw angst weg om ooit op droog zaad te komen zitten.


Een gebrek aan een appeltje tegen de dorst kan jouw nood aan bestaanszekerheid fundamenteel aantasten. Hoewel jezelf door geldzaken gebiologeerd bent, zal je dit onderwerp zorgvuldig voor de buitenwereld verborgen houden, want je zou het nooit verdragen dat iemand anders hier zicht op heeft. Je bent heel inventief in het bedenken van mogelijkheden om jouw geld weg te moffelen. Met de Zwarte Maan in het geldteken Stier zullen er zich in de loop van jouw leven crisissen omtrent zekerheid voordoen. Misschien verlies je op een bepaald moment jouw job waardoor een regelmatige bron van inkomsten wegvalt of zorgen gezondheidsproblemen ervoor dat je niet langer zelf in jouw levensonderhoud kunt voorzien. Op gezette tijden komt zo jouw zekerheid op de helling te staan.

Van het teken Stier weten we dat het bestaande situaties wil bestendigen, maar met de Zwarte Maan in Stier bestaat er de panische angst voor verandering. Jij wil de dingen houden en behouden zoals ze zijn, maar helaas staat dit haaks op de evoluties die nu eenmaal inherent aan het leven zijn verbonden. Jij zal met Lilith in Stier moeten leren omgaan met de natuurlijke flow van het bestaan zelf, zonder je steeds krampachtig tegen elke verandering te verzetten. Je bezit een sterke seksuele drive die zich eveneens op een bezitterige manier zal manifesteren. Je denkt hierbij in de eerste plaats aan het eigen genot en beschouwt de partner als jouw bezit. Jaloerse buien kunnen de pret bederven. Verder kunnen eetproblemen, zoals boulimia en anorexia, jouw gezondheid schaden.

Wil je voor iemand anders nagaan waar zijn/haar Lilith of Zwarte Maan staat in zijn/haar horoscoop?

Let op: de plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Lilith of de Zwarte Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

De laatste Bloom-editie is uit!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom