Home

Overige

Mijn account

Lilith of de Zwarte Maan in Schorpioen

Lilith Zwarte Maan in teken plat Bloom web

Lilith in je horoscoop

Lilith of de Zwarte Maan duidt op een crisisgebied en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. In het volgend jaar word je op een specifiek domein met belangrijke eisen en zwakheden geconfronteerd. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. De uitdagingen waar de Zwarte Maan je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken. Je verandert dingen in je leven en treft schikkingen om dit nooit meer te moeten overdoen.

Zwarte Maan in Schorpioen: met welke crisis word jij geconfronteerd?

Temper de passie

Wanneer je de Zwarte Maan of Lilith in het teken Schorpioen hebt staan, dan zal je ongetwijfeld over een grote passie beschikken, misschien wel meer dan je lief is. Je wordt in het bijzonder aangesproken door alles wat verborgen en mysterieus is. Jij kan je niet inlaten met de oppervlakkigheden van het bestaan, wel integendeel. Je zal alles en iedereen willen doorgronden en geen rust vinden vooraleer je de geheimen tot op het bot hebt ontrafeld. In al wat je doet of denkt, ben je heel extreem.

Een gulden middenweg bestaat voor jou niet, het is wit of zwart.

Jij zal, omwille van jouw grote seksuele honger, niet zonder de ander kunnen, maar anderzijds ben je heel moeilijk en gecompliceerd om mee samen te leven. Op bepaalde momenten zal je er niet voor terugdeinzen om heel kwetsend en vernietigend te zijn. Haat en liefde liggen bij jou heel dicht bij elkaar. Dankzij jouw onderzoekende geest voel je je in het bijzonder aangetrokken tot alles wat geheim en occult is. Het mysterie van leven en dood fascineert jou. Toch zal je regelmatig af te rekenen hebben met vaak onverklaarbare angsten die jou behoorlijk kunnen kwellen. Jouw leven is aan ingrijpende omwentelingen en crisissen onderhevig en het is alsof je nooit echt tot rust mag komen. Je wordt als het ware getest en uitgedaagd om steeds verder op zoek te gaan, om zo antwoorden te vinden op de vele levensraadselen.

”Bovendien zal je in de intieme sfeer willen heersen en domineren en de ander manipuleren.”

De plaatsing van Lilith of de Zwarte Maan in het seksuele teken bij uitstek, Schorpioen, zorgt ervoor dat je een bijzonder actieve en heftige seksuele drive hebt, die dan nog eens wordt versterkt door jouw seksuele fantasieën. Op dat vlak valt het je moeilijk om een evenwicht te vinden en te bewaren. Bovendien zal je in de intieme sfeer willen heersen en domineren en de ander manipuleren. Dat dit op geregelde tijdstippen voor het nodige weerwerk zal zorgen, hoeft geen betoog. Door al dat trek- en duwwerk komt de relatie onder druk te staan, met verhoogd risico dat zij vervroegd op de klippen loopt. Achteraf blijf jij eenzaam achter, gekweld door wrokgevoelens. Jouw uitdaging bestaat erin om het leven opener en gemoedelijker tegemoet te treden. Je zal er jezelf én de ander onnoemelijk veel voordeel mee doen.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Lilith Horoscoop 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom