Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Lilith of de Zwarte Maan in Schorpioen

Lilith Zwarte Maan in Schorpioen Bloom web

Lilith of de Zwarte Maan in Schorpioen: temper de passie

”Jouw uitdaging bestaat er met Lilith of de Zwarte Maan in Schorpioen in om het leven opener en gemoedelijker tegemoet te treden. Je zal er jezelf én de ander onnoemelijk veel voordeel mee doen.”

Wanneer je de Zwarte Maan of Lilith in het teken Schorpioen hebt staan, dan zal je ongetwijfeld over een grote passie beschikken, misschien wel meer dan je lief is. Je wordt in het bijzonder aangesproken door alles wat verborgen en mysterieus is. Jij kan je niet inlaten met de oppervlakkigheden van het bestaan, wel integendeel.

Je zal alles en iedereen willen doorgronden en geen rust vinden vooraleer je de geheimen tot op het bot hebt ontrafeld. In al wat je doet of denkt, ben je heel extreem. Een gulden middenweg bestaat voor jou niet, het is wit of zwart.


Jij zal met Lilith of de Zwarte Maan in Schorpioen, omwille van jouw grote seksuele honger, niet zonder de ander kunnen, maar anderzijds ben je heel moeilijk en gecompliceerd om mee samen te leven. Op bepaalde momenten zal je er niet voor terugdeinzen om heel kwetsend en vernietigend te zijn. Haat en liefde liggen bij jou heel dicht bij elkaar. Dankzij jouw onderzoekende geest voel je je met Lilith of de Zwarte Maan in Schorpioen in het bijzonder aangetrokken tot alles wat geheim en occult is. Het mysterie van leven en dood fascineert jou. Toch zal je regelmatig af te rekenen hebben met vaak onverklaarbare angsten die jou behoorlijk kunnen kwellen. Jouw leven is met Lilith in Schorpioen aan ingrijpende omwentelingen en crisissen onderhevig en het is alsof je nooit echt tot rust mag komen. Je wordt als het ware getest en uitgedaagd om steeds verder op zoek te gaan, om zo antwoorden te vinden op de vele levensraadselen.

De plaatsing van Lilith of de Zwarte Maan in het seksuele teken bij uitstek, Schorpioen, zorgt ervoor dat je een bijzonder actieve en heftige seksuele drive hebt, die dan nog eens wordt versterkt door jouw seksuele fantasieën. Op dat vlak valt het je moeilijk om een evenwicht te vinden en te bewaren. Bovendien zal je in de intieme sfeer willen heersen en domineren en de ander manipuleren. Dat dit op geregelde tijdstippen voor het nodige weerwerk zal zorgen, hoeft geen betoog. Door al dat trek- en duwwerk komt de relatie onder druk te staan, met verhoogd risico dat zij vervroegd op de klippen loopt. Achteraf blijf jij eenzaam achter, gekweld door wrokgevoelens. Jouw uitdaging bestaat er met Lilith of de Zwarte Maan in Schorpioen in om het leven opener en gemoedelijker tegemoet te treden. Je zal er jezelf én de ander onnoemelijk veel voordeel mee doen.

Wil je voor iemand anders nagaan waar zijn/haar Lilith of Zwarte Maan staat in zijn/haar horoscoop?

Let op: de plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Lilith of de Zwarte Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

De laatste Bloom-editie is uit!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom