26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Lilith of de Zwarte Maan in Steenbok

Lilith Zwarte Maan in Steenbok Bloom web

Zwarte Maan of Lilith in Steenbok: leer openstaan voor je gevoelens

”Vanuit karmisch oogpunt zal jij met Lilith in Steenbok in de loop van jouw leven met gevoelens moeten leren omgaan en jou durven openstellen voor de zachte waarden van het bestaan. Niet alles draait immers om macht en het bereiken van de - maatschappelijke - top.”

In het carrièreteken Steenbok zal de Zwarte Maan of Lilith er nog een duitje bovenop doen en van jou een uiterst ambitieus persoon maken. Jij wil te allen tijde de maatschappelijke ladder opklimmen, om zo de macht en het aanzien te verwerven waarnaar je zo hebt uitgekeken. Geen inspanning is jou te veel en niets of niemand kan jou tegenhouden om dit doel te bereiken. Je beschikt met Lilith in Steenbok over de nodige volharding om traag, maar gestaag verder te komen. Een carrière met maatschappelijk aanzien is voor jou het hoogste goed. Helaas zal de positie van de Zwarte Maan in Steenbok jou op dat vlak parten spelen en het is meer dan waarschijnlijk dat je vroeg of laat af te rekenen hebt met drastische veranderingen in jouw loopbaan.

Het is best mogelijk dat je met Lilith of de Zwarte Maan in Steenbok alles wat je met heel veel geduld hebt opgebouwd ook eensklaps kwijtspeelt. Toch zal jouw innerlijke drive om niet af te geven jou telkens opnieuw helpen om van onderaan af te herbeginnen.


Om jouw ambities waar te maken, was je vaak hard en afstandelijk, maar door allerlei omwentelingen zal je met de Zwarte Maan in Steenbok ook met de emotionele kant van het leven geconfronteerd worden. Familiale omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je niet ten volle voor jouw carrière kunt gaan, waardoor je dan weer gefrustreerd bent. Meermaals zal je met Lilith in Steenbok ervaren hoe je gevoelsmatig getest wordt en voor het dilemma tussen publiekelijk aanzien en privéleven wordt geplaatst.

Vanuit karmisch oogpunt zal jij met Lilith in Steenbok in de loop van jouw leven met gevoelens moeten leren omgaan en jou durven openstellen voor de zachte waarden van het bestaan. Niet alles draait immers om macht en het bereiken van de - maatschappelijke - top. Mede door jouw strenge opvoeding ben je met de Zwarte Maan in Steenbok emotioneel én seksueel geblokkeerd geraakt. Je zal je maar moeilijk aan iemand kunnen geven en bovendien ga je gebukt onder een torenhoog schuldgevoel als je jouw seksualiteit de vrije loop laat. Het is in jouw eigen belang dat je de inefficiëntie van een dergelijke gecrispeerde houding leert inzien. Steenbok houdt van al wat ernstig en van leeftijd is. Daarom moet je misschien op zoek gaan naar een wat oudere partner die jouw dikke ijslaag kan laten smelten!

Wil je voor iemand anders nagaan waar zijn/haar Lilith of Zwarte Maan staat in zijn/haar horoscoop?

Let op: de plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Lilith of de Zwarte Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

De laatste Bloom-editie is uit!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom