Home

Overige

Mijn account

Lilith of de Zwarte Maan in Steenbok

Lilith Zwarte Maan in teken plat Bloom web

Lilith in je horoscoop

Lilith of de Zwarte Maan duidt op een crisisgebied en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. In het volgend jaar word je op een specifiek domein met belangrijke eisen en zwakheden geconfronteerd. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. De uitdagingen waar de Zwarte Maan je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken. Je verandert dingen in je leven en treft schikkingen om dit nooit meer te moeten overdoen.

Zwarte Maan in Steenbok: met welke crisis word jij geconfronteerd?

Leer open te staan voor jouw gevoelens

In het carrièreteken Steenbok zal de Zwarte Maan of Lilith er nog een duitje bovenop doen en van jou een uiterst ambitieus persoon maken. Jij wil te allen tijde de maatschappelijke ladder opklimmen, om zo de macht en het aanzien te verwerven waarnaar je zo hebt uitgekeken. Geen inspanning is jou te veel en niets of niemand kan jou tegenhouden om dit doel te bereiken. Je beschikt over de nodige volharding om traag, maar gestaag verder te komen. Een carrière met maatschappelijk aanzien is voor jou het hoogste goed. Helaas zal de positie van Lilith in Steenbok jou op dat vlak parten spelen en het is meer dan waarschijnlijk dat je vroeg of laat af te rekenen hebt met drastische veranderingen in jouw loopbaan.

Het is best mogelijk dat je alles wat je met heel veel geduld hebt opgebouwd ook eensklaps kwijtspeelt.

Toch zal jouw innerlijke drive om niet af te geven jou telkens opnieuw helpen om van onderaan af te herbeginnen. Om jouw ambities waar te maken, was je vaak hard en afstandelijk, maar door allerlei omwentelingen zal je met de emotionele kant van het leven geconfronteerd worden. Familiale omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je niet ten volle voor jouw carrière kunt gaan, waardoor je dan weer gefrustreerd bent. Meermaals zal je ervaren hoe je gevoelsmatig getest wordt en voor het dilemma tussen publiekelijk aanzien en privéleven wordt geplaatst.

”Mede door jouw strenge opvoeding ben je emotioneel én seksueel geblokkeerd geraakt.”

Vanuit karmisch perspectief zal jij in de loop van jouw leven met gevoelens moeten leren omgaan en jou durven openstellen voor de zachte waarden van het bestaan. Niet alles draait immers om macht en het bereiken van de - maatschappelijke - top. Mede door jouw strenge opvoeding ben je emotioneel én seksueel geblokkeerd geraakt. Je zal je maar moeilijk aan iemand kunnen geven en bovendien ga je gebukt onder een torenhoog schuldgevoel als je jouw seksualiteit de vrije loop laat. Het is in jouw eigen belang dat je de inefficiëntie van een dergelijke gecrispeerde houding leert inzien. Steenbok houdt van al wat ernstig en van leeftijd is. Daarom moet je misschien op zoek gaan naar een wat oudere partner die jouw dikke ijslaag kan doen laten smelten!

Benieuwd naar meer? Lees hier je Lilith Horoscoop 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom