Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Lilith of de Zwarte Maan in Kreeft

Lilith Zwarte Maan in Kreeft Bloom web

Zwarte Maan in Kreeft: familieperikelen zijn nooit ver weg

”De Zwarte Maan in het gevoelsteken Kreeft betekent dat je enorm gekwetst kan worden in jouw gevoelens, waardoor je helemaal dichtklapt.”

De Zwarte Maan of Lilith in het familieteken bij uitstek Kreeft zorgt ervoor dat jij nooit helemaal van die familie loskomt. De overbescherming of de afwijzing door jouw ouders zijn bepalend voor de manier waarop jij je gevoelens een plaats geeft. Trauma’s of emotionele kwetsuren uit het verleden draag jij je hele leven lang mee. Vrouwen zullen een grote impact hebben op jou.

Bij jou is onder invloed van de Zwarte Maan of Lilith in Kreeft de verheerlijking van de familie, de ouders, het gezin heel nadrukkelijk aanwezig, maar ook de afwijzing ervan.


Bij jou is er dus geen ontsnappen mogelijk aan het juk van de afkomst. Door de familiale verplichtingen waaraan je als kind moest voldoen, heb je je gevoelens al vrij vlug leren onderdrukken, uit zelfbescherming. Dat zal ongetwijfeld zijn gevolgen hebben bij de zoektocht naar een partner, want ook hier zal jouw familie haar zegje willen doen. Het uiteengaan van jouw ouders of het overlijden van één ervan kan mogelijks een dramatische ommekeer in jouw leven betekend hebben. Misschien noopten de omstandigheden met de Zwarte Maan of Lilith in Kreeft ertoe dat je tijdens jouw kinderjaren moest verhuizen waardoor je van jouw vrienden, buren of familie werd gescheiden.

Vrouwen met de Zwarte Maan in Kreeft kunnen moeilijkheden ondervinden met moederlijke gevoelens. Er is enerzijds de kinderwens, maar anderzijds de innerlijke weerstand om de zorgende rol op zich te nemen. Vrouwen met de Zwarte Maan in Kreeft hebben moeite om zich voor het volle pond met hun vrouwelijkheid te identificeren. Het is niet denkbeeldig dat er zich problemen voordoen met zwangerschappen of dat er sprake is van onvruchtbaarheid. De Zwarte Maan in het gevoelsteken Kreeft betekent evenzeer dat je enorm gekwetst kan worden in jouw gevoelens, waardoor je helemaal dichtklapt. Dit zal uiteraard gevolgen hebben voor jouw relatieleven. Voor jou is het heel belangrijk om een geschikte, fijngevoelige partner aan te trekken die jouw emotionele kwetsbaarheid goed aanvoelt en accepteert. Om zo evenwichtig mogelijk als mens te evolueren zal jij de verstikkende banden met jouw verleden moeten doorknippen, want pas dan kan je als vrij wezen jouw ding doen.

Wil je voor iemand anders nagaan waar zijn/haar Lilith of Zwarte Maan staat in zijn/haar horoscoop?

Let op: de plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Lilith of de Zwarte Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

De laatste Bloom-editie is uit!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom