Home

Overige

Mijn account

Lilith of de Zwarte Maan in Kreeft

Lilith Zwarte Maan in teken plat Bloom web

Lilith in je horoscoop

Lilith of de Zwarte Maan duidt op een crisisgebied en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. In het volgend jaar word je op een specifiek domein met belangrijke eisen en zwakheden geconfronteerd. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. De uitdagingen waar de Zwarte Maan je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken. Je verandert dingen in je leven en treft schikkingen om dit nooit meer te moeten overdoen.

Zwarte Maan in Kreeft: met welke crisis word jij geconfronteerd?

Familieproblemen zijn nooit ver weg

De Zwarte Maan of Lilith in het familieteken bij uitstek Kreeft zorgt ervoor dat jij nooit helemaal van die familie loskomt. De over-bescherming of de afwijzing door jouw ouders zijn bepalend voor de manier waarop jij je gevoelens een plaats geeft. Trauma’s of emotionele kwetsuren uit het verleden draag jij je hele leven lang mee. Vrouwen zullen een grote impact hebben op jou.

Bij jou is de verheerlijking van de familie, de ouders, het gezin heel nadrukkelijk aanwezig, maar ook de afwijzing ervan.

Bij jou is er dus geen ontsnappen mogelijk aan het juk van de afkomst. Door de familiale verplichtingen waaraan je als kind moest voldoen, heb je je gevoelens al vrij vlug leren onderdrukken, uit zelfbescherming. Dat zal ongetwijfeld zijn gevolgen hebben bij de zoektocht naar een partner, want ook hier zal jouw familie haar zegje willen doen. Het uiteengaan van jouw ouders of het overlijden van één ervan kan mogelijks een dramatische ommekeer in jouw leven betekend hebben. Misschien noopten de omstandigheden ertoe dat je tijdens jouw kinderjaren moest verhuizen waardoor je van jouw vrienden, buren of familie werd gescheiden.

”De Zwarte Maan in het gevoelsteken Kreeft betekent evenzeer dat je enorm gekwetst kan worden in jouw gevoelens, waardoor je helemaal dichtklapt.”

Vrouwen met de Zwarte Maan in Kreeft kunnen moeilijkheden ondervinden met
moederlijke gevoelens.
Er is enerzijds de kinderwens, maar anderzijds de innerlijke weerstand om de zorgende rol op zich te nemen. Zij hebben moeite om zich voor het volle pond met hun vrouwelijkheid te identificeren. Het is niet denkbeeldig dat er zich problemen voordoen met zwangerschappen of dat er sprake is van onvruchtbaarheid. De Zwarte Maan in het gevoelsteken Kreeft betekent evenzeer dat je enorm gekwetst kan worden in jouw gevoelens, waardoor je helemaal dichtklapt. Dit zal uiteraard gevolgen hebben op jouw relatieleven. Voor jou is het heel belangrijk om een geschikte, fijngevoelige partner aan te trekken die jouw emotionele kwetsbaarheid goed aanvoelt en accepteert. Om zo evenwichtig mogelijk als mens te evolueren zal jij de verstikkende banden met jouw verleden moeten doorknippen, want pas dan kan je als vrij wezen jouw ding doen.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Lilith Horoscoop 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom