Summer Bloom Festival - Oostende - tickets >

Lilith of de Zwarte Maan in Maagd

Lilith Zwarte Maan in Maagd Bloom web

Zwarte Maan in Maagd: wees wat minder een controlefreak

”Met jouw werk heb je met Lilith in Maagd een haat-liefde verhouding, want enerzijds ben je er aan verslaafd, maar anderzijds zal het je nooit de volledige voldoening geven. Altijd opnieuw zal je ervan overtuigd zijn dat je niet voldoet of dat het niet echt het werk is dat je wil verrichten.”

De plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in Maagd in je horoscoop is verantwoordelijk voor een fel doorgedreven perfectionisme en hang naar zuiverheid en hygiëne. Gezondheidskwesties zullen jouw leven blijven doorkruisen. Je zal voortdurend op zoek gaan naar middeltjes die jouw conditie kunnen verbeteren en je zal er angstvallig op toe zien om toch maar niet ziek te worden. Je hebt mogelijks last van allergieën, van smetvrees of van psychosomatische klachten.

Met jouw werk heb je met Lilith in Maagd een haat-liefde verhouding, want enerzijds ben je er aan verslaafd, maar anderzijds zal het je nooit de volledige voldoening geven. Altijd opnieuw zal je ervan overtuigd zijn dat je niet voldoet of dat het niet echt het werk is dat je wil verrichten. Je zal blijvend gekweld worden door de gedachte dat je niet helemaal aan de eisen van jouw werkgever kan voldoen. Toch zal je altijd blijven doorgaan, omdat je je anders schuldig zou voelen.

In jouw werk wil je alles met de Zwarte Maan of Lilith in Maagd geplaatst tot in de puntjes verzorgd zien en geen enkele inspanning zal jou teveel zijn om in een kraaknette omgeving te leven, op het maniakale af.

Jij zal met Lilith in Maagd alles bij voorbaat grondig bestuderen en analyseren en zeker nooit lukraak aan een project beginnen. Jouw gevoelens moeten het afleggen tegen jouw ratio. Emoties zijn bij jou niet aan de orde en het is dan ook niet verwonderlijk dat er op die manier een onevenwicht in jouw leven ontstaat. In de intieme sfeer zal je met de Zwarte Maan in Maagd helemaal blokkeren en jouw koele, afstandelijke houding zal jouw liefdesleven behoorlijk hypothekeren. Seks kan voor jou een ware afknapper betekenen.

Maar ook op gezondheidsvlak ben je met de Zwarte Maan in Maagd zoals vermeld een echte controlefreak. Je zal je grondig informeren over allerlei kwaaltjes die zich zouden kunnen voordoen en jouw woning kan algauw op een halve apotheek gaan lijken. Maar anderzijds kunnen ernstiger aandoeningen jouw leven drastisch veranderen waardoor jouw kijk op de werkelijkheid helemaal wordt omgegooid. Mogelijks krijg je af te rekenen met medische blunders, waardoor jouw fascinatie voor de gezondheidsbranche nog wordt aangewakkerd. Je zal jouw gezondheid echter een grote dienst bewijzen door meer jouw gevoel te laten spreken.

Wil je voor iemand anders nagaan waar zijn/haar Lilith of Zwarte Maan staat in zijn/haar horoscoop?

Let op: de plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Lilith of de Zwarte Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Word Bloom'er

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom