Home

Overige

Mijn account

Lilith of de Zwarte Maan in Maagd

Lilith Zwarte Maan in teken plat Bloom web

Lilith in je horoscoop

Lilith of de Zwarte Maan duidt op een crisisgebied en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. In het volgend jaar word je op een specifiek domein met belangrijke eisen en zwakheden geconfronteerd. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. De uitdagingen waar de Zwarte Maan je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken. Je verandert dingen in je leven en treft schikkingen om dit nooit meer te moeten overdoen.

Zwarte Maan in Maagd: met welke crisis word jij geconfronteerd?

Wees minder controlfreak

De plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in Maagd is verantwoordelijk voor een fel doorgedreven perfectionisme en hang naar zuiverheid en hygiëne. Gezondheidskwesties zullen jouw leven blijven doorkruisen. Je zal voortdurend op zoek gaan naar middeltjes die jouw conditie kunnen verbeteren en je zal er angstvallig op toe zien om toch maar niet ziek te worden. Je hebt mogelijks last van allergieën, van smetvrees of van psychosomatische klachten.

In jouw werk wil je alles tot in de puntjesverzorgd zien en geen enkele inspanning zal jou teveel zijn om in een kraaknette omgeving te leven, op het maniakale af.

Jij zal alles bij voorbaat grondig bestuderen en analyseren en zeker nooit lukraak aan een project beginnen. Jouw gevoelens moeten het afleggen tegen jouw ratio. Emoties zijn bij jou niet aan de orde en het is dan ook niet verwonderlijk dat er op die manier een onevenwicht in jouw leven ontstaat. In de intieme sfeer zal je helemaal blokkeren en jouw koele, afstandelijke houding zal jouw liefdesleven behoorlijk hypothekeren. Seks kan voor jou een ware afknapper betekenen.

”Misschien raakt jouw kinderwens niet ingevuld of bestaat er, eventueel door een scheiding, een afstand tussen jou en jouw kinderen.”

Met jouw werk heb je een haat-liefde verhouding, want enerzijds ben je er aan verslaafd, maar anderzijds zal het je nooit de volledige voldoening geven. Altijd opnieuw zal je ervan overtuigd zijn dat je niet voldoet of dat het niet echt het werk is dat je wil verrichten. Je zal blijvend gekweld worden door de gedachte dat je niet helemaal aan de eisen van jouw werkgever kan voldoen. Toch zal je altijd blijven doorgaan, omdat je je anders schuldig zou voelen. Op gezondheidsvlak ben je een echte freak. Je zal zich grondig informeren over allerlei kwaaltjes die zich zouden kunnen voordoen en jouw woning kan algauw op een halve apotheek gaan lijken. Maar anderzijds kunnen ernstiger aandoeningen jouw leven drastisch veranderen waardoor jouw kijk op de werkelijkheid helemaal wordt omgegooid. Mogelijks krijg je af te rekenen met medische blunders, waardoor jouw fascinatie voor de gezondheidsbranche nog wordt aangewakkerd. Je zal jouw gezondheid echter een grote dienst bewijzen door meer jouw gevoel te laten spreken.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Lilith Horoscoop 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom