Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Lilith of de Zwarte Maan in Ram

Lilith Zwarte Maan in Ram Bloom web

Zwarte Maan in Ram: met welke crisis word jij geconfronteerd?

Hou je vooral gedeisd

Met Lilith of de Zwarte Maan in het voortvarende teken Ram ben je een echt haantje-de-voorste. Je zal er alles aan doen om jezelf op het voorplan te murwen, zodat anderen heel duidelijk zien dat jij de ‘leader of the band bent. Een tweederangsrol is aan jouw niet besteed en je zal er op toezien dat de dingen verlopen zoals jij het wil.

Met Lilith of de Zwarte Maan in Ram reageer je heftig op autoriteit en kan je nauwelijks verdragen dat iemand boven jou staat. In feite blijf je de eeuwige rebel, de geboren oproerkraaier die zich door niets of niemand laat intomen.

Jouw impulsieve reacties kunnen heel wat kwaad bloed zetten en met jouw wijze van doordrammen schop je regelmatig tegen andermans schenen. Jij bent een individualist, en bijgevolg liever alleen om jouw ding te doen, zonder dat je voortdurend hoeft rekening te houden met de wensen van jouw omgeving. Het spreekt voor zich dat dit niet de meest aangewezen attitude is om vertrouwensvolle, warme relaties aan te knopen. Het is dan ook niet te verwonderen dat jouw partner zich geregeld in de kou zal geplaatst voelen. Een verstikkend huwelijk is niet bepaald jouw uitverkoren biotoop.

”Altijd en overal zal jij je met Lilith of de Zwarte Maan in Ram met de anderen willen meten.”

Jouw beroepsleven zal je met Lilith of de Zwarte Maan in Ram met dezelfde voortvarendheid aanpakken. Jij bent de eerste om noodzakelijke initiatieven te nemen, om de beuk erin te zetten en om de collega’s op sleeptouw te nemen. Maar nog liever zal je gewoonweg de werkgever zijn, de ploegbaas, de onverschrokken brandweerman, steeds klaar om de heetste vuren te blussen. In alles wat je doet, wil je de eerste zijn, daarom niet altijd de beste! Precies omwille van jouw sterke competitiedrang ben je niet bepaald de populairste op het werk of in teamverband. Altijd en overal zal jij je met Lilith of de Zwarte Maan in Ram met de anderen willen meten. Toch zal je in de loop van jouw leven moeten leren om compromissen te sluiten. Je houdt er een actief seksleven op na, waarin je andermaal zal willen domineren. De Zwarte Maan in Ram betekent niet zelden seksuele beperkingen of belemmeringen, zoals impotentie. Probeer daarom open te staan voor de behoeften van jouw partner om verder onheil te vermijden, aldus de les van de Zwarte Maan.

Wil je voor iemand anders nagaan waar zijn/haar Lilith of Zwarte Maan staat in zijn/haar horoscoop?

Let op: de plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Lilith of de Zwarte Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

De laatste Bloom-editie is uit!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom