26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Lilith of de Zwarte Maan in Vissen

Lilith Zwarte Maan in Vissen Bloom web

Zwarte Maan of Lilith in Vissen: kanaliseer je hypergevoeligheid

”In jouw voortdurende honger naar het spirituele loop je het risico om de dagelijkse realiteit uit het oog te verliezen.”

De plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in het uiterst sensitieve teken Vissen zorgt ervoor dat jij, meer dan eender wie, overgevoelig bent voor de indrukken en de energieën rondom jou. Het is alsof je over speciale antennes beschikt waarmee je andermans problemen en besognes feilloos aanvoelt en overneemt. Dat maakt jou natuurlijk bijzonder vatbaar voor alle mogelijke aandoeningen die jou zowel psychisch als emotioneel kunnen schaden.

De kans is reëel dat je je met de Zwarte Maan of Lilith in Vissen in je horoscoop gevangen voelt in jouw eigen lichaam, overgeleverd aan allerhande vormen van escapisme.

Om aan deze hypergevoeligheid te ontsnappen, zoek je een vlucht in medicatie, alcohol, drugs,... Deze verslavende tendens zal je maar matig onder controle krijgen, want voortdurend is er de drang om zich van de - bedreigende - buitenwereld af te zonderen. Precies omdat de grens tussen jou en de ander flinterdun is, zullen hun problemen ook die van jou worden. Op die manier kan je met Lilith in Vissen de zorgkundige worden die marginalen, daklozen en havelozen begrijpt en begeleidt, maar ook de (paranormaal) genezer die zich over het lot van z’n zieke medemens ontfermt. Andermans lijden geeft jou een doel, maar ook hier dreigt het gevaar dat dat lijden zich in jouw lichaam nestelt.

Je zal er met de Zwarte Maan in Vissen moeten op toezien dat je onderscheid leert maken tussen jouw prioriteiten en de behoeften van de anderen. Als je daarin slaagt, zal je zich een hele hoop ellende kunnen besparen.

In jouw voortdurende honger naar het spirituele loop je verder met Lilith in Vissen het risico om de dagelijkse realiteit uit het oog te verliezen. Je probeert rust te vinden in meditatie of contemplatie, maar opnieuw op het gevaar af dat je elke voeling met de werkelijkheid kwijtspeelt.

Tot slot voel je je met de Zwarte Maan of Lilith in Vissen op seksueel vlak aangetrokken voelen tot een relatie die het daglicht schuwt. Mogelijks verlies je jezelf in een of andere affaire met een spiritueel of geestelijk persoon, waarbij gevoelens van schuld en angst de pret kunnen bederven. Gezien jouw dromerige natuur is een platonische band niet uitgesloten.

Wil je voor iemand anders nagaan waar zijn/haar Lilith of Zwarte Maan staat in zijn/haar horoscoop?

Let op: de plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Lilith of de Zwarte Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

Word Bloom'er

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Bloom Uitgeverij

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom