Home

Overige

Mijn account

Lilith of de Zwarte Maan in Vissen

Lilith Zwarte Maan in teken plat Bloom web

Lilith in je horoscoop

Lilith of de Zwarte Maan duidt op een crisisgebied en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. In het volgend jaar word je op een specifiek domein met belangrijke eisen en zwakheden geconfronteerd. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. De uitdagingen waar de Zwarte Maan je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken. Je verandert dingen in je leven en treft schikkingen om dit nooit meer te moeten overdoen.

Zwarte Maan in Vissen: met welke crisis word jij geconfronteerd?

Probeer jouw gevoeligheid te kanaliseren

De plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in het uiterst sensitieve teken Vissen zorgt ervoor dat jij, meer dan eender wie, overgevoelig bent voor de indrukken en de energieën rondom jou. Het is alsof je over speciale antennes beschikt waarmee je andermans problemen en besognes feilloos aanvoelt en overneemt. Dat maakt jou natuurlijk bijzonder vatbaar voor alle mogelijke aandoeningen die jou zowel psychisch als emotioneel kunnen schaden.

De kans is reëel dat je je gevangen voelt in jouw eigen lichaam, overgeleverd aan allerhande vormen van escapisme.

Om aan deze hypergevoeligheid te ontsnappen, zoek je een vlucht in medicatie, alcohol, drugs,... Deze verslavende tendens zal je maar matig onder controle krijgen, want voortdurend is er de drang om zich van de - bedreigende - buitenwereld af te zonderen. Precies omdat de grens tussen jou en de ander flinterdun is, zullen hun problemen ook die van jou worden. Op die manier kan je de een zorgkundige worden die marginalen, daklozen en havelozen begrijpt en begeleidt, maar ook de (paranormaal) genezer die zich over het lot van z’n zieke medemens ontfermt. Andermans lijden geeft jou een doel, maar ook hier dreigt het gevaar dat dat lijden zich in jouw lichaam nestelt.

”In jouw voortdurende honger naar het spirituele loop je het risico om de dagelijkse realiteit uit het oog te verliezen.”

Je zal er moeten op toezien dat je onderscheid leert maken tussen jouw prioriteiten en de behoeften van de anderen. Als je daarin slaagt, zal je zich een hele hoop ellende kunnen besparen. In jouw voortdurende honger naar het spirituele loop je het risico om de dagelijkse realiteit uit het oog te verliezen. Je probeert rust te vinden in meditatie of contemplatie, maar opnieuw op het gevaar af dat je elke voeling met de werkelijkheid kwijtspeelt. Op seksueel vlak kan je je aangetrokken voelen tot een relatie die het daglicht schuwt. Mogelijks verlies je jezelf in een of andere affaire met een spiritueel of geestelijk persoon, waarbij gevoelens van schuld en angst de pret kunnen bederven. Gezien jouw dromerige natuur is een platonische band niet uitgesloten.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Lilith Horoscoop 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Esther van Heerebeek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom