26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Lilith of de Zwarte Maan in Weegschaal

Lilith Zwarte Maan in Weegschaal Bloom web

Zwarte Maan in Weegschaal: zélf verantwoordelijkheid leren opnemen

”Als je eenmaal alle klippen hebt omzeild, wacht er jou met de Zwarte Maan of Lilith in Weegschaal nog een vredig en harmonieus liefdesleven.”

Met de Zwarte Maan of Lilith in het relatieteken Weegschaal kan je onmogelijk alleen zijn, waardoor je je in alle bochten wringt om een vis aan de haak te slaan. Jij bent dan ook uiterst bedreven in de kunst van het verleiden en charmeren. Wie of wat je op die manier weet te strikken is in feite ondergeschikt aan jouw behoefte om je te binden. Om dit doel te bereiken, ben je met Lilith in Weegschaal tot heel wat compromissen bereid. Op die manier haal je natuurlijk niet altijd de meest geschikte partner in huis, maar dit zal je meestal pas beseffen wanneer het te laat is en de irritatie en frustratie om de relatie langzaam toeneemt. Bezint eer ge begint: zo luidt de wijze les van de Zwarte Maan voor jou.

Ontgoochelingen en emotionele omwentelingen kunnen van dan af immers het huwelijksgeluk bij iemand met Lilith in Weegschaal behoorlijk gaan verzuren.

Je merkt opeens dat jouw droomprins van weleer niet langer aan jouw ideaalbeeld beantwoordt. Jij zal met Lilith in Weegschaal moeten leren om zélf je verantwoordelijkheid te nemen bij het aangaan van een relatie of verbintenis, want je kan jezelf niet eeuwig afhankelijk maken van de ander. Je zal voor jezelf moeten leren opkomen, want daarin schuilt jouw kracht om je er zo ongehavend mogelijk door te slaan. Precies omdat jij je zo helemaal voor die relatie hebt ingezet, zal het je heel wat moeite kosten om het roer om te gooien.

Op emotioneel en seksueel vlak ervaar je met de Zwarte Maan in Weegschaal een kilte en afstandelijkheid binnen jouw relatie, ook en vooral omdat jij moeite hebt om je open te stellen. Hoe zeer je jouw partner aanvankelijk hebt geadoreerd, toch zal je na verloop van tijd tot de conclusie komen dat hij of zij helemaal niet zo makkelijk is om mee te leven en behoorlijk ondoorgrondelijk is. Wat je eerst zo aantrekkelijk vond in hem of haar wordt op termijn een steen des aanstoots. En toch, als je eenmaal alle klippen hebt omzeild, wacht er jou met de Zwarte Maan of Lilith in Weegschaal nog een vredig en harmonieus liefdesleven.

Wil je voor iemand anders nagaan waar zijn/haar Lilith of Zwarte Maan staat in zijn/haar horoscoop?

Let op: de plaatsing van de Zwarte Maan of Lilith in je horoscoop is niet gelijk aan je sterrenbeeld!
Doe de check via de handige Bloomcalculator en bereken gratis in welk teken Lilith of de Zwarte Maan staat in je persoonlijke horoscoop of die van iemand anders.

De laatste Bloom-editie is uit!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Astrologie voor iedereen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom