Home

Overige

Mijn account

Lilith of de Zwarte Maan in Weegschaal

Lilith Zwarte Maan in teken plat Bloom web

Lilith in je horoscoop

Lilith of de Zwarte Maan duidt op een crisisgebied en legt de spreekwoordelijke vinger op de wonde. In het volgend jaar word je op een specifiek domein met belangrijke eisen en zwakheden geconfronteerd. Crisis, gevolgd door bewustwording is hiervan het uiteindelijke resultaat. De uitdagingen waar de Zwarte Maan je voor plaatst zijn meestal zeer groot, zodat je op het einde van de rit beslist dat je dit nooit meer wilt meemaken. Je verandert dingen in je leven en treft schikkingen om dit nooit meer te moeten overdoen.

Zwarte Maan in Weegschaal: met welke crisis word jij geconfronteerd?

Verzamel de moed om knopen door te hakken

Met de Zwarte Maan of Lilith in het relatieteken Weegschaal kan je onmogelijk alleen zijn, waardoor je je in alle bochten wringt om een vis aan de haak te slaan. Jij bent dan ook uiterst bedreven in de kunst van het verleiden en charmeren. Wie of wat je op die manier weet te strikken is in feite ondergeschikt aan jouw behoefte om je te binden. Om dit doel te bereiken, ben je tot heel wat compromissen bereid. Op die manier haal je natuurlijk niet altijd de meest geschikte partner in huis, maar dit zal je meestal pas beseffen wanneer het te laat is en de irritatie en frustratie om de relatie langzaam toeneemt. Bezint eer ge begint: zo luidt de wijze les van de Zwarte Maan voor jou.

Ontgoochelingen en emotionele omwentelingen kunnen van dan af het huwelijksgeluk behoorlijk gaan verzuren.

Je merkt opeens dat jouw droomprins van weleer niet langer aan jouw ideaalbeeld beantwoordt. Jij zal moeten leren om zelf je verantwoordelijkheid te nemen bij het aangaan van een relatie of verbintenis, want je kan jezelf niet eeuwig afhankelijk maken van de ander. Je zal voor jezelf moeten leren opkomen, want daarin schuilt jouw kracht om je er zo ongehavend mogelijk door te slaan. Precies omdat jij je zo helemaal voor die relatie hebt ingezet, zal het je heel wat moeite kosten om het roer om te gooien.

”Op emotioneel en seksueel vlak ervaar je een kilte en afstandelijkheid binnen jouw relatie.”

Op emotioneel en seksueel vlak ervaar je een kilte en afstandelijkheid binnen jouw relatie, ook en vooral omdat jij moeite hebt om je open te stellen. Hoe zeer je jouw partner aanvankelijk hebt geadoreerd, toch zal je na verloop van tijd tot de conclusie komen dat hij of zij helemaal niet zo makkelijk is om mee te leven en behoorlijk ondoorgrondelijk is. Wat je eerst zo aantrekkelijk vond in hem of haar wordt op termijn een steen des aanstoots. En toch, als je eenmaal alle klippen hebt omzeild, wacht er jou nog een vredig en harmonieus liefdesleven.

Benieuwd naar meer? Lees hier je Lilith Horoscoop 2021!

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom Webshop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom