Home

Overige

Veerle Dobbelaere

Veerle Dobbelaere

Actrice - life & mental coach

Veerle Dobbelaere is in de eerste plaats gekend als actrice en speelde vele rollen in theater, film – en televisieproducties. Momenteel is ze te zien in De Collega's 2.0, de kortfilm KLEM en het tweede seizoen van Gent West.

Aangezien mensen, verhalen en ontmoetingen in verschillende vormen haar dada zijn, heeft ze sinds 2010 een diploma als professionele life & mental coach en helpt dagelijks mensen op weg naar een beter leven. Sinds 2017 bundelde ze haar passie voor verhalen, mensen, persoonlijke ontwikkeling én schone dingen onder De gasten van Veerle.

Als kind was ze al bezig met fantaseren, ontwerpen, creëren. Ze startte dan ook een eigen designlabel Clodette, samen met fotografe Karen van Winkel en schreef een inspiratieboek om je tafel en huis te versieren “Te gast bij Florina”.Haar grote liefde is en blijft taal, die ze eert in de blog Veerle & Ka, die ze samen met vormgeefster Katrien van de Steene wekelijks voorziet van hersen- en andere spinsels.

Daarnaast ontwikkelde ze ook www.mijnademruimte.be, waar ze begeleide meditatie en visualisaties aanbiedt. Een virtuele plek om altijd en overal te kunnen ont-moeten.

Website: http://www.veerledobbelaere.be

Artikels door Veerle Dobbelaere

Bloom januari

Veerle Dobbelaere over... geluk!

Vergezel me even terug naar 31 december, middernacht… Ok, ben je er? Ik durf te gokken dat ik weet…

Lees meer

Zelf contributor worden?

Bloom januari 2019

Word een Bloom’er

  • Toegang tot alle leesartikelen

  • Geniet kortingen op shopartikelen

  • Tot 3 gratis geboortehoroscopen per maand

Op de hoogte blijven?

BLOOM