Home

Overige

Mijn account

Persoonlijke horoscopen op maat

Horoscoop


Horoscoop gezocht? Dan zit je hier goed. Je persoonlijke horoscoop geeft je een schat aan informatie over jezelf, je drijfveren, je verlangens, angsten en zoveel meer.

Je horoscoop in al zijn facetten

Je persoonlijke horoscoop geeft je een schat aan informatie over jezelf, je drijfveren, je verlangens, angsten en zoveel meer. Duik in de wereld van de sterrenbeelden, planeten, huizen en aspecten en ontdek hoe dit alles een ongekende voetafdruk nalaat op je leven. Maak hier kennis met je Ascendant, je Chinese teken en zoveel meer en wordt getrakteerd op de bijhorende weekhoroscoop, maandhoroscoop en jaarhoroscoop, Chinese horoscoop, Ascendanthoroscoop,... voor 2020. Bij het Astrologisch Nieuws verdiep je je in actuele gebeurtenissen die door onze ervaren astrologen worden geanalyseerd.

- UNIEKE TOPPER - bereken en lees je uitgebreide, persoonlijke geboortehoroscoop hier.

Je sterrenbeeld: wat zegt deze over jou?


Je sterrenbeeld, of het teken waar de Zon in staat bij je geboorte, bepaalt je karakter en innerlijke gevoelswereld. De Zon is de bron van uitstraling. Ze symboliseert het geestelijk beginsel dat zich onderscheidt van de stof en dat samen met de stof in het menselijk lichaam aanwezig is. De Zon symboliseert jouw wil en jouw uitstraling. In de horoscoop geeft de Zon weer welke jouw innerlijke stabiliteit is, je besef van eigenwaarde en waardigheid, je vermogen om onder alle omstandigheden jezelf te blijven. De Zon-eigenschappen zijn: fierheid, trots, morele moed, waardigheid, adel, besef van eigenwaarde. De plaats van de Zon in jouw geboortehoroscoop geeft aan in hoeverre je je als een "ik" zal handhaven. Hoe jij dit op je eigen unieke wijze doet, lees je hier.

Neem vandaag een abonnement op Bloom en geniet tal van voordelen.


Lees alles over je horoscoop en neem een abonnement op Bloom, het spiritueel mindstyle magazine voor België en Nederland. Dat betekent 11 keer per jaar ondergedompeld in Blooms leefwereld, bewustzijnsverruimende content aangevuld met tools, handvaten om in je eigen leven te integreren.

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!