Home

Overige

Mijn account

De Charmante Weegschaal

Je sterrenbeeld, of het teken waar de Zon in staat bij je geboorte, bepaalt je karakter en innerlijke gevoelswereld. De Zon is de bron van uitstraling. Ze symboliseert het geestelijk beginsel dat zich onderscheidt van de stof en dat samen met de stof in het menselijk lichaam aanwezig is. De Zon symboliseert jouw wil en uitstraling. In de horoscoop geeft de Zon weer welke jouw innerlijke stabiliteit is, je besef van eigenwaarde en waardigheid, je vermogen om onder alle omstandigheden jezelf te blijven. Ben jij geboren tussen 24 september en 23 oktober? Dan ben je een Weegschaal.

Ben je een Bloom'er? Lees je Weegschaal jaarhoroscoop 2020 hier.
Geen actief abonnement?
Bestel Bloom oktober 2019 hier na of abonneer je.

Hoe de Weegschaal bestaat

Je verkeert graag in het gezelschap van personen en je zal dan ook al wat in je mogelijkheden ligt willen doen om ervoor te zorgen dat alle mensen je graag hebben. Je hebt een sterke wilskracht en vaak neem je het initiatief binnen een groep. Enkel bij anderen voel je je volledig goed in je vel. Je houdt van al het mooie in het leven en zelf zal je dan ook veel aandacht hebben voor je uiterlijk. Ook mooie interieurs, kunst, muziek genieten je voorkeur. Ondanks dit alles heb je het soms erg moeilijk om besluiten te nemen. Aan elk probleem of keuze zie je twee kanten en kiezen daartussen valt je heel zwaar. In conflicten kan je echter wel een uitstekend moderator zijn tussen twee partijen.

De Weegschaal & werk

Sterrenbeeld Weegschaal Horoscoop Maandhoroscoop Jaarhoroscoop Bloom Eigenschappen

Dit teken staat gekend om zijn wikken en wegen. Alle kanten van een zaak bekijkt hij namelijk nader. Een Weegschaal komt niet makkelijk tot keuzes, aangezien hij veel twijfelt. Uiteindelijk zal hij bij iemand te rade gaan, waardoor hij makkelijker tot een keuze kan komen. Als Weegschaal ben je een toegewijde werker, die graag de bescherming van jouw baas geniet. Je doet er dan ook veel voor om dit privilege waar te maken. Dit teken schittert indien er mag gepraat worden en indien er zich vele conversaties in hun werkomgeving voordoen. Verder houd je als weegschaal van een prettige werkomgeving in een mooi en aangenaam kader. Dankzij jouw zin voor diplomatie en flair om met mensen om te gaan ben jij het die mensen met elkaar bindt en verzoent. Je schittert in beroepen, waarbij je afspraken mag maken en tot overeenkomsten moet dient te komen. Deze Weegschalen zijn veelal prettige verkopers, die in hun beroepsleven bemind, geliefd en aanbeden willen worden. Je geniet een aangename en prettige aura en kan goed met anderen samenwerken. Harde, zelfstandige beroepen, waarin je competitief dient te zijn en voor zichzelf moeten opkomen, zijn minder geschikt voor dit teken.

De Weegschaal & relaties

Weegschalen gaan op zoek naar harmonie en naar een goede verstandhouding. Indien ze dit allebei in een relatie terugvinden, gaan ze er ten volle voor. Bovendien kan je als Weegschaal niet alleen leven, waardoor je steeds op zoek bent naar een geschikte partner, die jou steunt. Verder houdt de Weegschaal van alles wat mooi is. In een partner zoekt dit teken een liefhebbende en toegewijde partner. Zelf gaat je belangrijke beslissingen uit de weg, maar indien je een sterke persoon vindt, waarop je kan steunen en waarmee er goed kan gepraat worden, zul je voor een relatie gewonnen zijn. Ook hou je ervan om jezelf mooi te maken. Bovendien is dit sterrenbeeld veelal begiftigd door de natuur, waardoor hij/zij al een mooi lichaam geniet. Verder gedraagt een Weegschaal zich gracieus, ontspannen en elegant. Ook de evenwichtige lichaamsbouw valt bij dit teken onmiddellijk op. Achter deze mooie façade schuilt een ziel, die hunkert naar een liefdevolle relatie.

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop