Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

De Avontuurlijke Boogschutter

Je sterrenbeeld, of het teken waar de Zon in staat bij je geboorte, bepaalt je karakter en innerlijke gevoelswereld. De Zon is de bron van uitstraling. Ze symboliseert het geestelijk beginsel dat zich onderscheidt van de stof en dat samen met de stof in het menselijk lichaam aanwezig is. De Zon symboliseert jouw wil en uitstraling. In de horoscoop geeft de Zon weer welke jouw innerlijke stabiliteit is, je besef van eigenwaarde en waardigheid, je vermogen om onder alle omstandigheden jezelf te blijven. Ben jij geboren tussen 23 november en 22 december? Dan ben je een Boogschutter.

Ben je een Bloom'er? Lees je Boogschutter jaarhoroscoop 2024 hier.
Geen actief abonnement? Bestel Bloom 2024 - 1 na of abonneer je.

Hoe de Boogschutter bestaat

Sterrenbeeld Boogschutter Horoscoop Maandhoroscoop Jaarhoroscoop Bloom Eigenschappen

Als Boogschutter ben je erg energiek waardoor je meestal uit het huis weg bent. Beperkingen liggen je echt niet, want je vrijheidsdrang speelt je hiervoor teveel parten. Mensen die je emotioneel in hun net willen vangen, kunnen op je afkeer rekenen. Je wil niet beperkt worden door één bepaalde vriendschap, maar wil de wereld zien. Deze nieuwsgierigheid zorgt er ook voor dat je het antwoord op elke vraag wil weten. Daarom wil je vaak een goede relatie onderhouden met personen die je iets kunnen bijbrengen. Hoe ouder je wordt, hoe meer je een studiehouding zal ontwikkelen. Je hebt lak aan opruimen waardoor je ook je eigen uiterlijk kan verwaarlozen. Maar omdat je meestal positief en opgewekt bent, hebben anderen je graag in hun omgeving.

De Boogschutter & werk

”Don't make promises you can't keep”

Boogschutter is het teken van de grote belover. Als boogschutter doe je het dan over het algemeen ook goed als verkoper. Je weet als geen ander hoe je klanten moet overtuigen. In de werksfeer zijn jullie Boogschieters plezante mensen, die goed kunnen opschieten met hun collega’s en die steeds lachen. Het lijkt alsof het geluk altijd aan je zijde is. Bovendien gaan je eens je van iets overtuigd bent er ten volle voor. Het ene jaar kan jij als Boogschutter iemand een keukenrobot verkopen en na een volgend jaar ben je in staat om die persoon een auto aan te smeren. Het is toch altijd prettig om met een Boogschutter om te gaan, aangezien ze hoop geven, zelfs in bange tijden. Boogschutters zijn positieve en optimistische mensen die bij anderen wonderen kunnen verrichten en die bij hun contacten een prettig gevoel nalaten. Verder zwerf jij graag en hou je van beroepen waarbij je mag reizen. Indien je ergens naartoe worden gestuurd, ook al is dit naar de andere kant van de wereld, dan zal jij ginder nieuwe contacten aangaan en nieuwe vriendschappen smeden. Als Boogschutter ben je ook de persoon van de grote plannen en iets kleins aanvatten, zegt jou niks. Ook kijk je niet naar details. Je hebt enkel oog voor het grote beeld. Meestal heeft een Boogschutter geluk in het leven en gaat hij/zij erop vooruit. Toch komen er in hun leven belangrijke episodes voor, waarbij de Boogschutter een terugval kent. Dit teken doet het zeer goed als reisagent, professor, fotograaf, ambassadeur, verkoper of in de import-export-business.

De Boogschutter & relaties

Een Boogschutter is een ontdekker en zoeker. Bijgevolg zijn de liefdesontdekkingen van dit teken veelal moeilijk bij te houden. Er is namelijk altijd iemand die er in slaagt om de aandacht van de Boogschutter te stelen. Dit sterrenbeeld is een filosoof, die een eigen kijk op de dingen er op nahoudt en luidkeels zijn/haar mening verkondigt. Onthoud ook dat Boogschutters het altijd beter weten. Toch zijn het charmante mensen, die erg beweeglijk zijn en van de geneugten van het leven genieten. Bovendien ben je als Boogschutter een sociaal dier, die in de omgang flirterig uit de hoek komen. Verder sta je altijd klaar om een ander met raad en daad bij te staan. Dit teken wil wel zijn vrijheid bewaren. Een kantoorjob van 9 tot 5 kan dit sterrenbeeld bijgevolg niet aan. Ook is een te eng en te vast huwelijk niets voor deze schutter.

De Boogschutter & geld

Dit geluksteken van de dierenriem heeft meestal geen geld tekort en ze belanden meestal in beroepen waarin ze veel geld kunnen verdienen. Toch geven ze ook veel geld uit, aangezien ze optimistisch zijn en de aangename kant van het leven zien. Aangezien de Boogschutter houdt van zijn vrijheid willen ze geld verdienen die ze zorgeloos kunnen spenderen. De Boogschutter leeft op geluk en ze verwachten dat deze steeds bij hen blijft. Daarom is het dat ze vaak grote risico’s nemen en ze kijken niet naar kleine uitgaven. Het financiële beheer laten ze dan ook best over aan hun partner. Ze zien de dingen groots en ze hopen op grote transacties. Hun vaak onwijs gedrag met geld kan soms tegen hen werken als ze niet gered worden door een partner. Een Boogschutter leent makkelijk van anderen, maar vergeet het wel soms terug te betalen. Het leven is voor hen een spel waarin altijd iets nieuw te ontdekken valt. Om alle grillen van hen te vervullen, heb je bakken geld nodig.

Goed om te weten over het sterrenbeeld Boogschutter

  • Geboren: tussen 23 november en 21 december
  • Eigenschappen: vriendelijk, behulpzaam, vrijgevig, welwillend, zorgzaam, gul, harmonieus, mild, vrolijk, humoristisch, verzoenend, vriendelijk, rechtvaardig, dankbaar, bereid te reizen, tolerant.
  • Element: Vuur
  • Polariteit: mannelijk
  • Huis: 9de huis
  • Planeet: Jupiter
  • Type: de religieuze en moedige mens
  • Gezondheid: heupen, dijen, rugspieren, bloed, longen, bronchiën, lever

Beroemde Boogschutters

Bruce Lee, Jake Gyllenhaal, Billie Eilish, Billie Eilish, Winston Churchill, Brad Pitt, Jimi Hendrix, Ludwig van Beethoven, Kirk Douglas

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom