26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

De Huiselijke Kreeft

Je sterrenbeeld, of het teken waar de Zon in staat bij je geboorte, bepaalt je karakter en innerlijke gevoelswereld. De Zon is de bron van uitstraling. Ze symboliseert het geestelijk beginsel dat zich onderscheidt van de stof en dat samen met de stof in het menselijk lichaam aanwezig is. De Zon symboliseert jouw wil en uitstraling. In de horoscoop geeft de Zon weer welke jouw innerlijke stabiliteit is, je besef van eigenwaarde en waardigheid, je vermogen om onder alle omstandigheden jezelf te blijven. Ben jij geboren tussen 22 juni en 23 juli? Dan ben je een Kreeft.

Ben je een Bloom'er? Lees je Kreeft jaarhoroscoop 2024 hier.
Geen actief abonnement? Bestel Bloom 2024 - 1 na of abonneer je.

Hoe de Kreeft bestaat

Met de Zon in Kreeft ben je erg gevoelig op emotioneel gebied. Je vindt het erg belangrijk om te weten dat anderen om je geven en als dit zo is, dan kan je enorm vrijgevig zijn. Zelf verzorg je ze op hun beurt en sta je er altijd klaar voor. Indien dit echter niet het geval is, dan raakt je zelfvertrouwen ondermijnd. Dan word je ook enorm hebberig. Je hebt als Kreeft een grote passie voor verzamelen en bent graag eens alleen om je gedachten te ordenen. De thuis is voor jou een veilige thuishaven waar je je goed kan voelen.

De Kreeft & werk

Sterrenbeeld Kreeft Horoscoop Maandhoroscoop Jaarhoroscoop Bloom Eigenschappen

Je zal als Kreeft nooit openlijk jouw agressie tonen. Bovendien ben je veelal soepel en terughoudend in de omgang. Je leeft met anderen mee en beschikt over vele sociale vaardigheden, waardoor je met veel verschillende mensen goed kan opschieten. Veel kreeften doen het dan ook goed in commerciële beroepen, waarbij ze met veel mensen mogen omgaan. Toch zal je als kreeft de mensen in jouw omgeving niet in jouw hart laten kijken. Indien het toch persoonlijk wordt, trek jij je terug in jouw schulp. Maar toch ding je in jouw beroepsleven eigenlijk wel naar macht en aandacht en meestal slaag je hier ook effectief in. Dankzij jouw uiterlijk kan je een harmonieuze sfeer creëren. Je bent altijd betrokken bij collega’s en biedt hen altijd een luisterend oor aan. Voor jouw medewerknemers fungeer jij dan ook als een raadgever. Maar hoewel je zeer meelevend bent, kan je je hard opstellen. Je trekt je dan terug in jouw harde pantser, waardoor niemand raakt. Mogelijks maak je voor de buitenwereld een weinig bedreigende indruk, maar toch slaag je erin om heel wat van jouw persoonlijkheid in jouw beroepsomgeving door te drukken. En als het moet, sla je met jouw scharen hard toe. Tenslotte maken kreeften van
hun beroepsomgeving een gezellige thuis, waarbij koffie, thee en snoepjes voor
handen zijn. Ze maken het er gezellig slordig, nuttigen er hun lunch en drinken er hun koffie.

De Kreeft & relaties

De Kreeft wordt door de maan beheerst. Bijgevolg zal je, indien je een relatie hebt met een Kreeft, steeds het variabele van die maan in jouw relationeel leven terugvinden. Kreeften kennen namelijk vele ups en downs. Op het ene moment stellen ze zich naar hun geliefde beschermend op, maar op andere wijzen ze de relatie kribbig af. Ook is de thuis voor een Kreeft uitermate belangrijk. Dit teken kan dus niet zonder familierelaties. Bijgevolg zal je er ook zijn/haar schoonfamilie moeten bijnemen. Verder zal jouw Kreeft je bemoederen en je in de watten leggen, maar als dank zal je toch veel toewijding en liefde moeten tonen. Ook gaan de gevoelens van een Kreeft van het donkerste zwart tot het mooiste rood. Al deze schakeringen in de gevoelens van jouw Kreeftenpartner, zal je met hem kunnen meemaken.

De Kreeft & geld

”Kreeften zijn sociaal en maatschappelijk gericht en met hun intuïtie voelen ze goed aan waar er geld zit.”

Veiligheid en zekerheid zijn twee prioriteiten voor een Kreeft en ze zullen zich dan ook inzetten voor een huis met een leuk tuintje. Ze maken zich makkelijk ongerust en proberen daarom financiële crisissen te vermijden. Ze zijn goed in het sparen en bijhouden van alles, tot het moment daar is dat hun huis proppensvol is en ze als het ware gedwongen worden te verhuizen naar een grotere woonst. Ze moeten altijd het gevoel hebben dat ze genoeg geld op hun spaarrekening hebben om een onvoorziene omstandigheid te overkomen en bovendien lukt dit hen nog aardig ook, want ze trekken makkelijk geld naar zich toe. Kreeften zijn sociaal en maatschappelijk gericht en met hun intuïtie voelen ze goed aan waar er geld zit. Als ze er de middelen toe hebben, zullen ze zeker investeren in een eigen huis of appartement. Ze zijn vlot in sociale omgang en weten wanneer er voordelen kunnen gehaald worden. Het zijn meestal zij die in de koopjesperiode als eerste buiten staan te wachten aan de winkeldeur. Toch smeer je hen ook niet alles aan en ze zullen snel van een afkoop afzien, want ze kunnen wachten voor ze toeslaan. Kreeften houden van het sparen van geld en andere zaken. Een typisch kenmerk is dat hun huis altijd vol zit met allerhande middelen. Daarom kan je bij hen thuis vaak moeilijk bewegen in het huis en nog minder op zolder. De koelkast en diepvries zitten steeds proppensvol, want er kan toch een hongersnood op til zijn? Ook geld zien ze graag opstapelen. Ze functioneren goed in het zakendoen en trekken als het ware succes aan, wat hen een gevoel van macht en zelfwaarde geeft. Een gevoel dat sterk leeft bij de Kreeft is dat er altijd genoeg van alles moet zijn, ook voor de kinderen en de familie. Een appeltje voor de dorst kan hierbij helpen in moeilijkere periodes. Ze doen het goed in hun financieel beheer en volgen de rekeningen nauwlettend en zorgen ervoor dat de facturen op tijd betaald worden. Indien ze in het rood zakken op hun rekening dan raken ze overstuur. Ze stellen over het algemeen hun betalingen niet uit. Geld lenen bij een Kreeft is een moeilijke zaak, tenzij je familie bent, dan krijg je zelfs meer dan je wou. Kreeften kunnen moeilijk afstand nemen van zaken en dit komt het best tot uiting in hun interieur. Het is best mogelijk dat ze hun hele leven met hetzelfde interieur doen.

Goed om te weten over het sterrenbeeld Kreeft

  • Geboren: tussen 22 juni en 22 juli
  • Eigenschappen: doorgaans moederlijk, veelzijdig, aanhankelijk, knuffelend, zachtaardig, familiaal, romantisch, humoristisch, tolerant, teder
  • Element: Water
  • Polariteit: vrouwelijk
  • Huis: 4de huis
  • Planeet: Maan
  • Type: de natuurliefhebber en romanticus
  • Gezondheid: borst, lever

Beroemde Kreeften

Tom Cruise (*1962), Prince William (William Mountbatten-Windsor), Tom Hanks (*1956), Sophia Vergara (*1972), Rembrandt, John D. Rockefeller, Ernest Hemingway, Julius Caesar, Louis Armstrong, Khloé Kardashian (*1984), Ariana Grande (*1993), Kevin Hart (*1979), Lionel Messi (*1987)

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom