26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

De Excentrieke Waterman

Je sterrenbeeld, of het teken waar de Zon in staat bij je geboorte, bepaalt je karakter en innerlijke gevoelswereld. De Zon is de bron van uitstraling. Ze symboliseert het geestelijk beginsel dat zich onderscheidt van de stof en dat samen met de stof in het menselijk lichaam aanwezig is. De Zon symboliseert jouw wil en uitstraling. In de horoscoop geeft de Zon weer welke jouw innerlijke stabiliteit is, je besef van eigenwaarde en waardigheid, je vermogen om onder alle omstandigheden jezelf te blijven. Ben jij geboren tussen 21 januari en 19 februari? Dan ben je een Waterman.

Ben je een Bloom'er? Lees je Waterman jaarhoroscoop 2024 hier.
Geen actief abonnement? Bestel Bloom 2024 - 1 na of abonneer je.

Hoe de Waterman bestaat

Je bent als Waterman een individualist, maar toch blijven vrienden heel belangrijk voor jou. Als deze echter zich teveel komen moeien in je leven, verkies je het van ze te lossen. Als je eenmaal een besluit genomen hebt, is er geen weg terug. Je bent verzot op nieuwe ideeën en zaken en je zal je dan ook interesseren voor exacte wetenschappen en technologie. Via deze vakken kan je de wereld veranderen en vorm geven. Hoe ouder je wordt, hoe meer je je zal interesseren voor abstractere zaken. In groepsverband zoek je altijd naar oplossingen die de ganse groep dienen. Met je sterrenbeeld Waterman ben je eerlijk en zal je hier ook bij anderen voor pleiten.

(lees verder onder de afbeelding)

Sterrenbeeld Waterman Horoscoop Maandhoroscoop Jaarhoroscoop Bloom Eigenschappen

De Waterman & werk

Het sterrenbeeld Waterman is het prototype van de individualist, maar toch zal hij meestal met andere mensen samenwerken. Als Waterman zal je dan ook dat team of die groep waartoe je behoort in jouw hart dragen. Je bent een nuchtere en verstandige persoon, die weinig emotie toont. Bovendien dien je steevast een bepaalde vrijheid in jouw beroepsleven te ervaren. Je bent een planner, die er dagen en uren over doet om een project uit te werken. Politiek-wetenschappelijke of pedagogische beroepen zijn jou dan ook op het lijf geschreven. In hun werk blijven Watermannen individualisten, die hun eigen gangetje gaan, die hun eigen ideeën er op nahouden en die zich door niets van hun doel laten afbrengen. Het zijn dus geen makkelijke collega’s, aangezien ze zich tot niks laten dwingen. Toch kunnen ze vooruit denken en draven ze meer dan eens met creatieve en inspirerende ideeën aan. Als Waterman spendeer je volle dagen aan jouw beroepsleven, aangezien voor jou een dag zonder werk een nachtmerrie is. Met jouw uitgesproken inzicht en nuchter verstand heb je veel aandacht voor natuurwetenschappen, techniek, kunst, geneeskunde en ook voor voedingsvraagstukken. Watermannen zijn geboren rationalisten en hun geest functioneert logisch en intuïtief. Bovendien laten ze zich door niets van hun stuk brengen.

De Waterman & relaties

”To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment”

Dit sterrenbeeld wordt gekenmerkt door een grote onafhankelijkheid. Alles wat jou als Waterman beperkt, zal afgewezen worden. Je hebt zo je eigen ideeën en steekt veelal boven de massa uit. Bovendien heb je de neiging om met je hoofd in de wolken te lopen. Onder dit sterrenbeeld vallen originele personen met een eigen karakter. Het zijn dikwijls zonderlingen, die er utopische ideeën op nahouden. Bovendien leven ze volgens hun eigen wetten en regels. Verder ben je als Waterman zorgzaam en bezorgd om jou geliefde. Dit sterrenbeeld neemt meestal iemand als partner, waarmee hij/zij al een langdurige vriendschap mee had. Een Waterman wil samen met de partner een eigen leven leiden en zich afzetten tegen de maatschappelijke trends. Je maakt een goede indruk, maar houdt je gevoelens voor jezelf.

De Waterman & geld

Watermannen zijn creatieve geesten en ze zitten vol van de ideeën die echt waardevol kunnen zijn. Toch zijn ze meestal gericht op maatschappelijke ideeën en kunnen ze rebelleren. Geld kunnen ze dan ook zien als een vijand. Het zijn logische personen die hun eigen kijk op de dingen hebben en ze zijn erg empathisch, ze kunnen zich dan ook inzetten voor goede doelen. Een financiële opgang zit er over het algemeen niet in voor de Waterman, aangezien ze slechts een relatieve waarde hechten aan geld. Van hun jeugd zijn ze al bezig met allerlei ideeën uit te werken, maar niet om de rekeningen te betalen. Ze vinden het belangrijker de mensheid te redden dan hun zichtrekening uit het rood te halen. Op financieel vlak kennen ze dan ook hoogtes en laagtes: het ene moment verdienen ze veel geld, op een ander moment zitten ze volledig aan de grond. Toch zal de Waterman veel mogelijkheden hebben om vooruitgang te boeken op financieel vlak. Aangezien ze erg eigenzinnig zijn, presteren ze het best op hun eentje, als zelfstandige. Ze zijn meestal zo verzonken in hun ideeën dat het praktische, hun financiële situatie bijvoorbeeld, hen ontsnapt. Het is dan ook beter dat ze hun financieel beheer aan de partner of aan een integere boekhouder overlaten. Ze kunnen wel met weinig leven en luxe hoeft niet echt voor hen. Shoppen is niet echt aan hen besteed, maar als ze het wel doen durven ze wel eens dure kledij te kopen.

Goed om te weten over het sterrenbeeld Waterman

  • Geboren: tussen 21 januari en 19 februari
  • Eigenschappen: strijdlustig, recht door zee, behulpzaam en wilskrachtig
  • Element: Lucht
  • Polariteit: mannelijk
  • Huis: 11de huis
  • Planeet: Uranus
  • Type: de filantroop en vernieuwer
  • Gezondheid: benen, enkelgewricht, kuit en bloedsomloop

Beroemde Watermannen

Jennifer Aniston, Ed Sheeran, Jack Lennon, Abraham Lincoln, Galileo Galilei, Justin Timberlake, Bob Marley

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom